Snelle goede service doet wat het beloofd

Exclusieve schoenen voor een redelijke prijs

Fijne zaak waar je nog persoonlijk wordt benaderd bij een online bestelling. Leuke aanbiedingen voor een paar mooie schoenen.

Razendsnelle levering van zeer gave schoenen

S’ Middags om 16:00 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur bezorgd! Gave Giorgio’s met een hele leuke korting. Blij mee!

Prima kwaliteit, goede, snelle en vriendelijke service

De schoenen zijn van prima kwaliteit en de service is goed, snel, vriendelijk en persoonlijk. Compliment!

Mooie schoenen, goede service

Uitstekende ervaring, zowel in winkel als via website

Altijd een feest

Ondanks de enorme korting op mijn Parbleu MV1 dezelfde service als altijd. Mooie tas erbij en een persoonlijk bedankje op de factuur. Altijd een feest als het pakketje er is!

Mooie schoenen met een snelle levering

Paar mooie schoenen gekocht in de uitverkoop, toch gratis verzonden en snel geleverd.

Top service, online met persoonlijke benadering!

Via webshop wederom een paar schoenen besteld. Bij een vorige bestelling was ik al verrast doordat er op de bon een handgeschreven tekst was geschreven. Dit laat zien dat er aandacht aan wordt gegeven. Bij een recente aankoop via de webshop een belletje ontvangen, we hebben ook nog een bijpassende riem voor u. Dit ervaar ik als het toch persoonlijk maken en dit op afstand! Top service en dank voor team Schoenenzaken!!

Duidelijke heldere website waarop de producten professioneel worden gepresenteerd.

Ondanks het feit dat ik beperkt gebruik maak van online schoenen kopen heb ik zeer goede ervaring opgedaan met deze wijze van bestellen bij Schoenenzaken. De in mijn optiek professioneel ogende website en de efficiënte afhandeling van het gekochte hebben mij blij verrast. Het bijgesloten dankbriefje oogt zeer klantvriendelijk.

Fan van SchoenenZaken!

Prachtige sneakers met perfect fit…. Persoonlijk berichtje erbij… Top!

Snel geleverd en persoonlijk bericht

Ben erg tevreden met uw service en de kwaliteit van de schoenen. Super!

Super.

Voor levering even een persoonlijk telefoontje met de mededeling wanneer we de bestelling kunnen verwachten en bij de levering van de bestelling nog even een persoonlijke noot op papier. Super. Alle reden om t.z.t. weer eens een bestelling te plaatsen. Schoenen zien er super uit trouwens. Nogmaals meer dan tevreden.

As always topservice topschoen!

Prachtige schoenen in de collectie en goed gepresenteerd online! Schoenen zoals verwacht. super blij mee

Gepast

Correct, praktisch en vriendelijk per telefoon als de chat.

Super klantvriendelijk. Waanzinnig mooi assortiment, verkocht door mensen die liefde hebben voor hun produkt.

Geweldige service en dito schoenen!! Mooi paar Harris in Joel zijn stijl.

Geweldige service en dito schoenen!! Mooi paar Harris in Joel zijn stijl.

Zoals gewoonlijk, TOP

Snelle levering met een persoonlijke noot en zoals altijd, aparte schoenen

Snelle bezorging, zorgeloze aanschaf, goed product

Schoenenzaken levert een geweldige service, ook de keren dat ik in de fysieke winkel was. Hun assortiment is breed en van wat ik tot nu toe heb mogen aanschaffen is de kwaliteit hoog, zonder dat de prijzen de pan uit rijzen. Ik zou ze aan iedereen aanraden die goede schoenen wil hebben en wil betalen voor hoge kwaliteit.

Voor de liefhebbers van mooie schoenen de zaak

Prima service, snel en betrouwbaar

Prima service, snel en betrouwbaar

Uitmuntend.

Ik ben een kleine schoenen fanaat en moet mij 9 van de 10 keer beschermen als ik de SchoenenZaken bezoek of online volg. Wat een geweldige en mooie winkel.

Altijd correct!

Het is gewoon prettig en fijn om bij jullie te kopen. Altijd een persoonlijke notitie.....het zijn de kleine dingentjes die het mega verschil maken. Goede service en altijd net even dat beetje extra contact, ik hou daar van!

Uitstekende service en zelfs online nog een persoonlijke touch, super.

Goede service, uitstekende communicatie, klantgericht!

Vriendelijk personeel, erg klantgericht. Schoenen kopen voelt als een nieuwe ervaring! Top!

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen