Al jaren zijn schoenen mijn passie en dan ben je bij schoenenzaken aan het juiste adres

Zowel in de winkel als online altijd prima geholpen, mannen met liefde voor schoenen.

Topervaring. Uitstekende opvolging

Toplaag. Persoonlijk contact en vlotte service

Super schoenen

Prachtige schoenen en snel geleverd.

Mooie schoenen, snelle service, goede prijs

Zeer tevreden. Goed assortiment. Vriendelijke mannen. Bellen bij bestelling tevoren op om te checken of er nog bijzonderheden zijn. Volgende dag in huis.

Super service!

Ondanks bestellen via internet toch een gevoel van persoonlijke benadering

Geweldig, nog nooit zo'n service ervaren

Zo fijn om hier schoenen te kopen. Mannen met verstand van schoenen-zaken en een service die uniek is. Wij zijn zeer tevreden en komen hier zeker terug!

prima schoenen voor een prima prijs...service is 100% TOP !

Altijd een perfecte service ... blijf zo door gaan jongens !

Mooie schoenen & goede service

Mooie producten en goede service!

Geweldige gastheren in online verkoop

HET BESTAAT, ook als je online koopt is belevenis bij SchoenenZaken persoonlijk en wordt je direct na je afronding van je aankoop gebeld door één van de eigenaren die je als gastheer verwelkomd met de aankoop van je schoenen door een persoonlijk woord en bedankje! En voel je je erkent en herkent door de Meesters!

Bestelling geplaatst en kreeg kort erna een telefoontje om te bedanken voor de bestelling, erg leuk! .

Schoenen besteld, daarna nog een vraag over gesteld. Snel afgehandeld. Top zaak met bevlogen schoenenliefhebbers

Ideale schoenenzaak

Vriendelijke benadering met telefonische follow-up na een online bestelling. Mooi assortiment met unieke schoenen.

Wat wil je nog meer??

Op tijd bezorgd Persoonlijk bedankje voor de bestelling Mooie tas er omheen Oh ja de schoenen zijn precies zoals ik mij voorgesteld had en zitten/lopen heerlijk

Uitstekende service, aardige gasten. Mooi assortiment

Zie hierboven. De jongens snappen wat klantgerichtheid is. Het assortiment is gevarieerd. Heel leuk om een telefoontje te krijgen om me plezier met de schoenen te wensen. De prijzen liggen wel wat hoog. Ik wacht daarom op de sale momenten :)

Super correcte afwikkeling

Gewoon top bedrijf.

Top bedrijf, altijd bereikbaar, en wanneer zij twijfelen bellen ze gewoon even. Super bedrijf en fijne mensen.

Schoenen besteld online opgehaald, wordt even gebeld ze liggen klaar (kan ook laten bezorgen) toch maar opgehaald. Altijd vriendelijk Top.

Betrouwbaar

Prima geregeld en een goede marketing

verwachting meer dan waar gemaakt!

normaal kom ik graag fysiek in de winkel in Zwolle. Echter daar had ik nu niet de gelegenheid voor en heb de sneakers online besteld. Voordat ik de sneakers in huis had werd ik gebeld en bedankt voor de aankoop. Heel verrassend. Schoenen passen perfect, dus zeer tevreden

persoonlijke service

De persoonlijke touch die SchoenenZaken geeft na de besteling en bij de bezorging maakt hen bijzonder.

Verwachtingen overtroffen

Prachtige schoenen, perfecte levering (qua communicatie, verpakking en tijdigheid ), een handgeschreven boodschap erbij en nog een surprise in de doos plus een mooie draagtas. Alle vijf sterren meer dan verdiend!

Uitstekend! Meesters in herenschoenen!

Uitstekende service. Onlangs mijn Giorgio sneakers via de winkels in Groningen in Zwolle laten opknappen. Zien er uitstekend uit! Wat een service! Dit heb ik nog niet eerder ervaren. Een ding is zeker, namelijk dat mijn volgende aan te schaffen paar schoenen bij SchoenenZaken in Zwolle of Groningen zal zijn. Daar heb ik graag wat reistijd voor over!

Eerder wel schoenen gekocht in de winkel en toen erg goed en vriendelijk geholpen nu online besteld en ook nu keurig geleverd!

voortreffelijk

klasse service de mooiste schoenen en laarzen goeie prijzen zo moeten alle zaken met hun klanten omgaan

Altijd top service!

Mooie merken en daarin veel keuze!

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen