uitstekende service en net iets meer

Buiten het overtreffende assortiment is de service die geboden wordt gewoon goed, leuk en aansprekend.

Super schoenen zaak

Mooie schoenen veel merken leuk personeel Verschillende prijsklassen

Top bedrijf

Goed geholpen, snel geleverd.

Hele fijne en mooie schoenen!

Eerlijk & deskundig

Waar het hart bij schoenen ligt met een eerlijk en deskundig advies. Ik zal iedereen aanraden om de shop eens te bewonderen.

Klasse service

Zeer snel verstuurd. Leuk, onverwacht belletje van de collega die mijn schoenen ging versturen. En mooie schoenen. Top dus!

Goede service! Mooie schoenen!

Goed geadviseerd!

Een goede verhouding tussen sociaal en zakelijk.

SchoenenZaken is al jaren lang mijn favoriete schoenenzaak. Niet alleen wegens het assortiment, maar ook wegens de ondernemers als persoon zelf. Jaren geleden kwam ik voor het eerst de zaak binnenlopen. Voor die tijd begroette wij elkaar van een afstandje en dacht ik bij mijzelf "echt leuk dat zij zo vol passie te werk gaan. " Dat was puur gebaseerd op aannames en intuïtie. Tegenwoordig kan ik dat met volledige zekerheid zeggen. Zowel voor de nette herenschoenen als voor de rock 'n roll stijl herenschoenen /sneakers is deze zaak een absolute aanrader.

Prettige snelle levering van een mooi product.

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld door een vriendelijke man die mij bedankte voor mijn aankoop en dat ze de schoenen diezelfde dag zouden verzenden . De volgende dag in goede orde ontvangen. Ik ga zeker vaker bezoeken.

Persoonlijke klantenservice!

Klantvriendelijk en persoonlijk contact. Goed advies, schoenen zitten als gegoten!

Uitstekend service.

Klant vriendelijk, erg maatschappelijk, uitstekend locatie, snelle service. Uitstekende vakmanschap en vol passie voor schoenen.

Duurde wat langer dan normaal, maar de vreugde was er niet minder om toen de schoenen uit de doos kwamen. Prachtig.

Persoonlijk en verzorgd

Persoonlijke boodschap in de levering. Een telefoontje als bedank voor de bestelling. En een nette verpakking. Vanuit schoenenzaken alles top. Jammer dat PostNL er wat lang(er) over deed.

Perfecte schoenen

Goede klantvriendelijke service en altijd mooie modellen, met fijne pasvorm

SchoenenZaken prima, bezorging slecht.

Prachtig schoenen, heel blij mee. Alleen jammer dat de schoenen niet de volgende dag bezorgd werden als beloofd maar 4 dagen later. Weet ook dat dit niet aan jullie ligt maar aan de bezorging.

Goede snelle levering, maar naar de winkel zelf te gaan is veel leuker. Heb jeook een beter contact. Goede winkel en goed personeel super.

Helemaal happy!

Wederom blij en geslaagd

Altijd geweldige persoonlijke service

Of het nu in de winkel, via social media of whatsapp is, de heren stellen nooit teleur. Als je je verwachtingen overtroffen wilt zien ben je hier aan het juiste adres.

Gewoon goed. Punt

Schoenen zijn mooi, alleen even wachten met buiten dragen tot het iets beter weer is.

Bij Schoenenzaken staat de klant op 1!

Via internet schaatsen besteld, telefonisch werd mijn schoenmaat nog even bevestigd omdat de schaats anders uitviel dan gewoonlijk. Helaas bleken de schaatsen nog niet te passen waarop ik een ander paar schaatsen, die €100 duurder waren, mocht hebben. Deze zaten perfect en twee heerlijke dagen kunnen schaatsen, dank daarvoor!

Beste service ever

Mannen denken mee, aftersales belletje én zelfs het aanbod dat ze mij tegemoet kwamen rijden met mijn bestelling. Genoten van deze ervaring, dank!

Geweldig!

De klantvriendelijkheid, de presentatie en de stap extra die ze bij SchoenenZaken doen voor de klant waardeer ik enorm. Top assortiment en gave eigen ontwerpen!

Top geregeld! Goede service

Zeer goede service

Prima en persoonlijke service

Goede kwaliteit schoenen met ook nog een prima en persoonlijke service.

Uitzonderlijke service

Online besteld, bezorgd, gepast en geregeld! Persoonlijk contact en geen ingewikkelde klantenservice!

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen