Meedenken ook in Corona tijd , super!

Schoenenzaken geeft je ondanks de online dienstverlening toch persoonlijke aandacht!

Vlekkeloos

Geen enkel minpuntje te melden

Snelle levering, persoonlijk contact!

Snelle bezorging en goede dienstverlening

Bestellen, bevestiging en verzending en ontvangst verliepen vlot. Prima op orde dus! Er zou wat meer info op de site mogen over hoe een schoen valt. Klopt de maat of valt hij groter/kleiner? Smalle of brede(er) voetmaat? Verbeterpunt is zeker het milieubewustzijn: 2 paar schoenen besteld die apart verstuurd werden. Beiden in dozen waarin makkelijk beide schoenen hadden gepast. Het stoffen schoenentasje is leuk, maar overbodig. Ga ik niet gebruiken, dus ligt al in de prullenbak. Zonde voor het milieu en had kosten gescheeld.

Vlot geleverd met een TOP service. Super bedankt!!

Goed advies mbt de maat. Mijn schoenen, Greve Olympische, vielen groter uit dan je mocht verwachten. Top service. Vlot geleverd. Super bedankt!!!

Snel en klantvriendelijk!

Zeer snelle levering, mooie schoenen, tasje erbij. Alleen maar positief.

Snelle service en perfect meedenken! Helemaal goed!

Mijn reguliere maat is 43, voorradig waren mt 42,5 en 43,5. De twijfel sloeg toe maar een berichtje sturen loste deze vraag op: "wij adviseren mt 42,5, deze schoen valt iets groter uit". Et voila, de volgende dag paradeerde ik trots rond met mijn uitstekend passende schoenen! Uitstekende service!

Goed!!

Gewoon vlot, geen problemen en een persoonlijk briefje met loopplezier can uw nieuwe schoenen. Dat does het hem en onderscheid je!

Helemaal super!

Het bedrijf heeft zeer kundig personeel die weten waar ze het over hebben! De sfeer in de zaak is altijd erg fijn en dat is ook de reden dat ik in deze tijden mijn nieuwe schoen bij hun via de webshop besteld heb.

Onverwacht advies over maat en type schoen

Anders dan andere schoen merk en type me geadviseerd waar maten me niet bekend waren

DE zaak voor schoenen

Top! Strakke en gebruiksvriendelijke website. Leuk om te zien hoe druk er altijd ondernomen wordt door de heren.

Uitstekende service

Uitstekende service

Topservice, deze keer op afstand

Topservice, deze keer op afstand

Kleur anders dan foto

Licht teleurstellend

Had Harris schoenen besteld in maat 42.5. Dit was mijn 1ste paar Harris schoenen maar ik stond in het bestand omdat ik in het verleden daar ook schoenen had gekocht. Dus hebben ze een maat kleiner geleverd want de Harris schoenen vallen groot uit. Goed meedenken van ze. Thx

Al jaren en top zaak

Als trouwe klant ben ik zeer tevreden over deze zaak. Geweldige en schitterende schoenen van top kwaliteit Voor de eerste keer online besteld maar ook dit is gewoon goed binnen 24 uur je schoenen in huis

Zeer tevreden!

Mijn ervaring is zeer positief. Prachtige bijzondere herenschoenen. Snelle service en een persoonlijke boodschap daarbij. Een volgende keer bestel ik weer schoenen via deze website!

Snelle levering. Hippe pattas. Lopen top

Bedankt

Super snelle levering en de schoenen zijn fantastisch dank jullie wel gr Roelof Hoen

Fantastische klantervaring!

On line contact gehad over maten en hoe bepaalde schoenen vallen. Direct professioneel advies gekregen waar ik wat mee kon. Schoenen besteld en de volgende dag in huis, met een leuk briefje en een handige shopper tas als kadootje. Dank voor de geweldige “bestel en krijg vanuit de luie stoel” ervaring.

Prima advies en communicatie in Coronatijd, zeer goede prijs/kwaliteit

Zie boven

Attent