Prachtige schoenen, snel bezorgd

Mooie tas erbij en een persoonlijk dankwoord voor de support. Als het weer kan dan kom ik zeker een keer naar Groningen toe

Not so great

I absolutely love your store. I wish we had stores like this in every clothing department... this was my first time buying shoes online and it was rather disappointing.. I already thought it's quite a strange idea since shoes are the most important clothing idiom, which needs a perfect fit. Anyway, my shoes I bought online didn't fir! , andd now i am not only not able to exchange the shoes to get the right size (which I adore by the way, double disappointing, because they are sold out), but I have to go they the driving to Groningen center find a parking etc, not being sure if your store is open at all, because of this lockdown issues.... So I am in between this two opinions... I understand that you need time to adjust to this new market situations and perfect your services in it, but I am not sure, about this online service.. Sincerely, one of your best clients! Igor

Eenvoudig en goed geregeld!

Gewoon prima geregeld, schoenen collectie net even anders, altijd enthousiast en persoonlijk.

Ik heb 2 paar in 1 keer besteld. Alles is in 1 keer helemaal top binnen gekomen

Mooie zaak, mooi assortiment en enthousiaste mannen met passie voor schoenen!

Mooie zaak, mooi assortiment en enthousiaste mannen met passie voor schoenen!

De schoenen zijn vlot geleverd en zien er net zo uit als op de foto’s. Netjes in de doos met een handgeschreven bedankbriefje, leuk detail. O ja, de schoenen zien er geld uit en zitten prima !

Deze winkel overtreft de verwachtingen!

Een voorbeeld voor anderen

De jongens van schoenenzaken zijn zeer kundig en professioneel Ze weten waar ze over praten en luisteren goed naar de wens van de klant velen in het ondernemerschap kunnen hier een voorbeeld aan nemen Mvgr

Sympathiek, snelle service

Mooie schoenen, snelle verzending, goede communicatie, vergezeld van een sympathieke 'note'. Chapeau!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer tevreden met de schoenen. Snelle levering van de producten

Perfect service en bijzondere kwaliteit en design

Al een aantal keren hun mooie winkel in Zwolle bezocht en nu voor het eerst on-line besteld.

Prachtige schoenen en super snel geleverd met een persoonlijke boodschap erbij. Ik zal zeker vaker bij jullie kopen.

Goede overzichtelijke website. Mooi aanbod. Echt prima service bij vragen van de klant. schoenen zien er uit als op de foto. Maat is goed. Snelle bezorging. Ben erg tevreden.

Prima verzorgd.

Schoenen waren als een echt cadeau verpakt, het was een feestje om dit uit te pakken.

Prima. Goed geholpen online.

Ik had schoenen gezien voor de lockdown. Gelukkig kon ik via Internet nog een kijkje nemen en via Whatsapp afstemmen en daarna de schoenen bestellen. Ze zitten heerlijk.

Online net zo goed als in het echt.

Online net zo goed als in het echt.

Super mooie schoenen en een ontzettend snelle levering. Aanrader!

Top!!!!

Via WhatsApp goede ondersteuning en nette levering

Toen ik een vraag stelde via WhatsApp kwam per ommegaande een hulpvaardig antwoord en kon ik een betere keuze maken tussen de verschillende schoenen. Ook toen ik doorvroeg bleven ze service bieden. Dat zoiets helpt blijkt als de schoenen geleverd worden; ze passen goed en zijn wat ik ervan verwacht had. Kortom, zo kun je nog eens een paar schoenen bestellen.

Snelheid van leveren , kwaliteit en het simpele dank briefje “ bedankt voor je steun”

Super mooie schoenen in een fijne zaak

Mooie fijne zaak. Ruime keus in schoenen.

Super gave schoenen en goede servive

Snelle levering en verder goede service

Een warm bad.

Altijd een mooie collectie en goede service.

Klantgerichte service

Bruiloft van m'n beste maat was de volgende dag, maar m'n beste schoenen (van Schoenenzaken) niet meer helemaal in topvorm. Snel naar de stad, verhaal gedaan, veel begrip en kon meteen vakkundig voor een kleine beurt, met een lach en een praatje. Helemaal top! Geweldige gasten die houden van goeie spullen.

Super goeie service!

Zeer klantvriendelijk en klantgericht op alle vlakken.

Goede prijs, uitstekende persoonlijke service en snelle levering.

Goede prijs, uitstekende persoonlijke service en snelle levering. Schoenen zijn van goede kwaliteit en de handgeschreven dankzin op de pakbon maakt het af.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen