Topservice

Mooie schoenen, snel geleverd en Ook nog eens voorzien van een persoonlijk geschreven berichtje. Wordt gewaardeerd! Succes met de business!

Mijn ervaring met deze SchoenenZaak is louter positief. Ik ben heel vriendelijk en professioneel geh

Ben vriendelijk en professioneel geholpen.

Snel en vakkundig geholpen.

Online bestelling. Mooie prijs met gratis verzending en volgende dag al geleverd. Top team!

Netjes, snel en vriendelijk geholpen

Ik twijfelde over de kleur van een Giorgio schoen. Per Whatsapp gevraagd of ze een extra foto wilden sturen. Ik kreeg een duidelijk live filmpje! Meteen besteld, zelfde dag verzonden. Vanwege drukte bij PostNL twee dagen later in huis. Anders waren ze er de volgende dag al geweest. Moet nog even wennen maar super mooie schoen!

extreem puike collectie

afgelopen week via de webshop een paar Greve schoenen besteld. Pasvrom uitstekend. Was moeilijk kiezen uit deze fantastische collectie. De heren hebben oog voor de man van morgen.

supersnelle bezorging, topverpakking en natuurlijk geweldige schoenen!

geweldige ondernemers!

Snelle levering met persoonlijke noot.

Mooie schoenen van goede kwaliteit en prima pasvorm.

Mooie schoenen voor scherpe prijzen!

3 paar besteld om een keuze te maken. Uiteindelijk kon ik niet kiezen en heb ik ze allemaal gehouden.

Vakkundig en klantvriendelijk

Online bestelling geplaatst nav LinkedIn post, mooie schoenen besteld voor fantastische prijs, zeer snel binnen met een klein schriftelijk bedankje erbij. Zodra het weer kan zal ik zeker 1 van de winkels gaan bezoeken.

snel en makkelijk

zoals beloofd de volgende dag geleverd, in een uitstekende verpakking. Ik was van plan het op te halen alleen is daar een babilonische spraakverwarring over ontstaan.

Eén woord: Geweldig!

Het begint met de benadering via social media etc. Het enthousiasme straalt er vanaf! Daarnaast is de webshop toegankelijk en bestellen gaat eenvoudig. Bij ontvangst wordt niet vergeten de klant persoonlijk te bedanken. Mooi hoor, ik geniet hiervan.

Snelle reactie, goede kwaliteit

Overzichtelijk en makkelijk bestellen. Ook service is snel, snel antwoord op mijn vraag gekregen. Het bestelsysteem bevestigde mijn order niet en site liep vast, maar alles kwam snel goed. Tevreden.

Snelle service, mooie producten

Walk in the park.... Bestellen, betalen en bezorgd! Fijn!

`Mooie schoenen, snelle levering met persoonlijke noot

Na een actie op een social de zaak bezocht en een paar besteld. De volgende dag kon ik de schoenen passen en gelukkig zat het als gegoten. Die gaan niet meer terug. Nog een persoonlijke noot op de factuur en geleverd in een mooi tasje. helemaal af.

Fantastisch!!

Zéér mooie en exclusieve schoenen! Schoenen besteld en snelle levering!

Mooi assortiment, goed bereikbaar, snelle levering

Prima ervaring. De passie voor mioi schoenen druipt er vanaf. Goede site, prachtig bestelproces en terugkoppeling. Snelle levering en gelukkig zonder plastic!

Ondanks Corona toch een persoonlijke touch gegeven aan de bestelling.

Snel Netjes Persoonlijk

Helemaal niets op aan te merken.

Helemaal niets op aan te merken.

Onderscheidend door gewoon te blijven.

Zoals gewend een prima service. De schoenen online besteld en snel geleverd. Kleine kant tekening. Er word aangegeven dat jullie bereikbaar zijn van 09.00 tot 21.00. Wanneer ik bel word er niet opgenomen rond 19.00 sàvonds. Kan gebeuren. helaas word er op app ook niet gereageerd. Wellicht heel druk,maar een reactie word op prijs gesteld en had mogelijk voor extra sales kunnen zorgen.

Top schoenen

Zeer mooie schoenen ,snel ontvangen en goede service

Goed service

Passie voor schoenen

Mooie winkel, met schitterende producten, waar men klantenbinding naar een hoger niveau weet te tillen. Ze nemen alle tijd voor je, en hebben verstand van de producten die ze verkopen. Kortom, top!

Altijd service in hoofdletters plus !

TOPPERS Maken waar wat ze zeggen en schrijven

Goede en persoonlijke service!

Snelle service, gemakkelijk benaderbaar, zowel goede service in de winkel als bij bezorging van schoenen.

Ze vertellen wat ze doen en doen ook wat ze vertellen

Zie hierboven

Zwanestraat 20