Zeer vriendelijk en betrokken.

Perfect oog voor onze wensen. Advies is oprecht en niet opdringerig of dwingend. Herkent ons als vaste klant en geeft hier blijk van, heel plezierig.

Spontaan ondernemerschap denkend aan de eindgebruiker!

Super blij

Netjes ingepakt en snel geleverd. Top kwaliteit top service Jammer dat dit moeilijke tijd jullie ook moeilijk hebben

Snelle correcte levering / mooie website

Mijn schoenen werden op tijd bezorgd en ik vond een aan mij persoonlijk gericht briefje

Topservice van een topbedrijf

De ambiance in de winkel al super. Maar ze brengen met een verzorgd pakket de ambiance ook bij je thuis

Goede service van goede mensen

Dikke prima, zoals ik ook had verwacht.

Prachtige schoenen en perfect geholpen

Voor het eerst Officine Creative schoenen gekocht, maat was een gokje dus... gelukkig mocht ik passen in de winkel, en kreeg ik een goed advies! Het zijn specialisten die heren daar dus er werd goed gekeken naar hoe de schoen zit en hoe ik er op loop. ik werd perfect geadviseerd over de maat en het onderhoud.

Uitstekende advies en service op basis van vakmanschap!

Zie boven

Snelle levering en heel klantvriendelijk

Ik had nog wat twijfel over de goede maat van de schoenen. Eigenlijk al binnen 10 minuten advies. Heb nu inderdaad de goede schoenen. Vakmensen met een liefde voor goede en mooie schoenen. En dat stralen ze ook uit.

Top service! Top schoenen

Heb hier al 4 paar schoenen gekocht. Goed advies, super service. Ook after sales als er ook naar iets aan ontbreekt: zij lossen het op.

Top service!

Enthousiaste meesters met veel kennis.

Uitmuntend

Geweldige collectie schoenen. Service is erg goed. En de medewerkers zijn het absolute uithangbord.

Fantastisch service

Schoenen besteld, iets te groot. Meteen kunnen omruilen voor de goede maat

Top! Gave schoenen & uitstekende service.

Mooi assortiment en uitstekende service. Tot de volgende keer.

Snelle levering, geweldige zaak, fantastische en enthousiaste mannen!!!

Fantatisch winkel, die het verdient deze periode te overleven

Vakkennis, enthousiasme en klantgericht als sleutelwoorden

Simpelweg uitstekend!

Topservice en klantvriendelijk!

Geweldige service

Mooie schoenen besteld. Schoenenzaken heeft mooie mannenschoenen en een goede service. De schoenen zijn mooi verpakt snel binnengekomen met een extra tas en een handgeschreven bedankbriefje.

Super fijne service en prachtige schoenen

Zowel het contact in de winkel als nu via de app of telefoon is heel erg prettig. Ze weten in deze winkel nog wat service is en ze hebben natuurlijk een geweldige smaak wat betreft schoenen.

Top schoenen

Top schoenen van een top zaak met top mensen

Prima service, top collectie

Makkelijk zoeken en bestellen op de site.

zeer goede schoenen zaak!

Uitstekende service, prima website, en mooie kwaliteitsschoenen.Correcte afhandeling en verzending. Topklasse.

Ondanks de drukte (oproep LinkedIn) super snelle levering

Erg blij met de mooie handgemaakte schoenen.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen