perfect

prima contact, geweldige schoenen

betrouwbaar en volgens verwachting

de winkel staat vanzelf voor alles op gebied van service, maar in corona tijd is bestellen via de site ook prima te doen. misschien een extraatje als schoenen tas / zak en / of schoenelepel erbij zou t helemaal compleet maken. of advies of de schoenen al zijn behandeld voor buiten, zo niet hoe en wat ? maar geweldig product en goede afhandeling, erg bedankt!

Persoonlijke en goede service

Bedankt!

Top Geregeld !

Me schoenen besteld ! Maat perfect. Plus Riem .Maat perfect . Alles hellemaal goed verpakt en snel geleverd . Kan niet anders zeggen dan klasse en goed geregeld . Mannen ga zo door . Groeten Jaap uit Rotterdam .

Als een warm bad...

Van bestellen tot ontvangen perfect geregeld en verzorgd. De persoonlijke benadering wordt gewaardeerd jongens! Bedankt voor de leuke attentie!

Uitmuntend, fantastisch verrassende klantbeleving

Snelle en zorgvuldige service. Binnen 2 uur bezorgd op een duurzame wijze (fietskoerier). Werd zelfs voor bezorgen nog even gebeld om me te bedanken voor de bestelling. Top!

Tevredenheid van de klant wordt persoonlijk nageld na een aankoop in de webshop! Klasse

Mooie collectie, schoenen en specials en inspelen op klantbehoefte.

Prettige persoonlijke service!

Super tevreden! Dank voor de mooie schoenen en prettige service

Fantastische service en eindresultaat!

Fantastische service en eindresultaat!

Erg goede service, bijvoorbeeld door het mij gebeld hebben na mijn bestelling, met advies over de maat. Goede schoenen kun je op meer plekken kopen, maar goed schoenen kopen volgens mij niet.

attente berichtgeving over verzending en goede feedback bij probleempjes , alles wordt uitstekend opgelost.

Zeer positief

De schoen viel wat klein, direct een grotere maat toegestuurd gekregen (zonder eerst retour van de andere). Daarnaast gebeld met een leuke actie om schoenen terug te sturen die een poetsbeurt kunnen gebruiken.

Top schoenen, Top service

Sowieso kom ik vaker in de winkel Zwanerstr in Grun. Nu in Corona Tijd via de site, net zo vriendelijk (laat je verrassen) breed assortiment. Aanrader !!

Een verademing

Een winkel waar je als bezoeker een klant wordt, door ondere andere de onderscheidende producten, berg aan vakkennis en het plezier van de medewerkers om de klant naar huis te laten gaan met een prachtig paar, goed zittende schoenen!

Klantvriendelijk

Via een webshop vriendelijker behandeld worden dan in een “normale” winkel.

Fantastisch.!!!! Echt. Door super advies.!!

Online bestelling geplaats. Wat het zo uniek maakt, dat ik de volgende dag, gebeld werd over de bestelling, met nog persoonlijk advies.. Heren, hou dat vol, het onderscheid, zijn jullie zelf.

Zeer goed contact

Geen extra info

Service op hoog niveau, en op afstand goed geadviseerd

Al jaren klant bij deze mooie schoenenzaak. Elk seizoen zorgen deze Meesters voor een mooie en bijzondere collectie. Soms unieke schoenen die je nergens anders tegenkomt. De service van de Meesters is uniek, veel vakkennis, waar tref je dit nog aan!

Prima en zeer persoonlijk. +

Fijne service.

Geweldige service, mooi schoenen, top zaak

De persoonlijke benadering vind ik echt super van SchoenenZaken. Of dit nu in de winkel is of dat je iets via de webshop besteld. Bestel je via de webshop wordt er altijd contact gezocht of de gekozen schoen de juiste is qua maat/pasvorm. Persoonlijke touch van deze mannen is altijd aanwezig zelfs bij een webshop bestelling. De service als ook de vriendelijkheid is ook een hele grote plus. Zeer prettig om daar je schoenen te mogen kopen.

De Service is top

Onlangs schoenen besteld, de eerste keer bij schoenenzaken.nl. Duidelijk en persoonlijk contact. vriendelijke mensen .

Snelle levering. Mooi product. Helaas wel te klein.

Wederom geweldig!

Top schoen en dito levering. De persoonlijke noot maakt het bijzonder.

Schoenen zaken heeft mijn verwachting overtroffen

Geweldige service en geweldige schoenen

Mooie schoenen voor een leuke prijs :)

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen