Buitengewone service

Ik koop nu een paar jaar met regelmaat schoenen bij Schoenen-Zaken maar deze laatste keer was echt een zeer bijzondere service. Door even te bellen nadat ik een order had geplaatst, om zeker te weten dat ik de juiste maat had besteld. Kom daar maar eens om bij veel bedrijven en winkels. De service in de winkel in Groningen is altijd een bijzondere goede ervaring. Je voelt je op je gemak, geen haast, geen opdringerig personeel, weten waar ze mee bezig zijn en zeer behulpzaam. Alles klopt gewoon.

Mooie collectie & bijzonder klantvriendelijk.... : )

Altijd goed geholpen!!

Mooie artikelen en de juiste informatie en altijd goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel!!

Super service en snel geleverd! Ga zo door mannen ;-)

Geweldig service!

Mooi hoe ze de persoonlijke beleving toevoegen aan een bestelling via internet. Extra telefoontje om alles te checken en bijpassende riem aan te bieden, niet te commercieel, maar wel heel persoonlijk. Prachtig!

Fijn dat jullie nog even nabelden. Blij met aankoop.

Fijn dat jullie ook ook nabelden. Afstemmen goed maat en ook nog riem bijbesteld. Schoenen zijn mooi en zitten prima.

Een sieraad aan je voeten

Ruime keus voor een betaalbare prijs. Kwaliteit schoenen waar je geen spijt van krijgt.

Extreem goede service.

Deze mannen hebben zo veel passie voor hun vak! Dat merk je aan alles als je in de winkel rondloopt en met ze praat. Ik kocht deze week 2 paar schoenen maar mijn oude paar werd opnieuw opgepoetst en gekleurd voor niets meer dan een ferme handdruk. Verder kun je de heren van Schoenenzaken tot in de avond bereiken voor advies. Zo is de kans op een verkeerde maat en retourneren een stuk kleiner.

Ondanks een online aankoop toch een persoonlijk advies gekregen doordat de moeite genomen werd even met de klant te bellen, top! Bedankt heren, ik ben een paar fantastische schoenen rijker. Ik kom zeker een keer bij jullie langs.

Mooie collectie schoenen

Prachtig collectie schoenen maar bovenal veel kennis van het vak en een uitstekende service naar de klant

Alles klopt

Allereerst goede kwaliteit schoenen. Service is fantastisch

Perfect geholpen!

Wederom perfect! Heren bedankt!

Wederom snel en accuraat geholpen

Leuk om zo'n persoonlijk briefje erbij te vinden.

Fantastische actie

Snel, accuraat, volledig en servicegericht.

fantastische schoenen goede pasvorm goede service

Schoenen bestel ik online altijd goed en wanneer niet breng ik ze zonder problemen retour. Geen tegoedbon gewoon geld retour zo makkelijk is dat!

Erg tevreden en wat een goede service, Vandaag besteld en ook echt morgen in huis ook geen verzendkosten super!!, een hele leuke geschreven bedank briefje erbij, erg leuk! Nogmaals dank hiervoor!

Voor de 2de keer een paar Greve schoenen besteld, niet meer aanwezig.

Erg teleurgesteld nadat ik na 4 maanden een blauwe kleur had besteld, die ik de eerste keer ook had besteld, maar toen werd er een cognac kleur aangeboden, welke ik geaccepteerd heb, werd mij nu voor de 2de keer dit voorgesteld. Haal dan de betreffende schoen van de site. Erg jammer

Topwinkel!

Bestelling snel geleverd met handgeschreven bedankje en belletje om te bedanken voor de aankoop. Waar vind je dat nog?

Prachtige schoenen en geweldige service

Ditmaal online gekocht, want de maat was al bekend en ik had geen tijd om langs te gaan in de winkel. Snel bezorgd en toch even een persoonlijke boodschap op de pakbon, erg attent!

Een winkel waar service voorop staat!

Al meerdere schoenen hier aangeschaft. Iedere keer weer op een persoonlijke en service gerichte manier ontvangen en geholpen! Ze hebben vaak leuke acties en exclusieve schoenen en samenwerkingen. Tof om te zien! Heren ga zo door…!!!

Prima echte mannen winkel

Mooie schoenen, leuke winkel, fijne kerels.

Ontzettende topservice

Weer goed geholpen en weer een mooi paar schoenen erbij. Ze helpen op alle mogelijke manieren.

Na bestelling werd ik gebeld door winkel om me te bedanken voor de bestelling. Volgende dag schoenen thuis met persoonlijke geschreven briefje. Top service en ook nog eens voor zeer scherpe prijs

Prachtige schoenen, snelle levering!

Wederom een paar Harris schoenen, net even anders als de mainstream modellen. Zit altijd als gegoten en je loopt er zo in weg. Harris een maat kleiner besteld als gebruikelijk. Perfect! Ook vriendelijk contact met schoenen-zaken.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen