Geen service

Na de bestelling en mededeling dat de bestelling verstuurd zou worden niets meer gehoord van Seasondm. Alleen bericht dat er betaald moest worden ????

Geweldig!

Ik word af en toe moe ervan om Bij elke bestelling een beoordeling te geven. En dat doe ik dus ook niet. Maar deze shop verdient het gewoon. Was een beetje sceptisch om hier te bestellen, heel eerlijk vanwege de ‘goedkope naam’ maar Gisteren een luieremmer besteld vandaag bezorgd. Netjes verpakt. En er zat gewoon een Lief klein beertje met hun logo erop erbij. Echt top service! Bedankt!

Super! Dinsdag besteld, vrijdag thuis

Prachtige yacuzzi st moritz bij jullie besteld, snel geleverd en prima service dat appje wanneer jullie verwachten te bezorgen! Super tevreden! Gezelllig muziekboxje erbij, maakt het helemaal af!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Anders

Super service!

Nergens meer opblaasbare jacuzzi’s te verkrijgen, tot we bij de site van seasonDM aan kwamen. De levertijd bedroeg 3-5 werkdagen, maar door de super snelle service van SeasonDM hadden wij de jacuzzi al na 20 uur in huis. Wij zijn super blij en tevreden met deze goede service!

Leuke en mooie kussen

Super vrolijke aanwinst. Op internet de keuze gemaakt en dan is het toch altijd maar afwachten hoe het er in het echt uit ziet. Maar in deze zeker geen verschil met de foto op internet. Super blij met de aankoop, zit heerlijk is degelijk als ik ooit nog een nieuwe nodig heb koop ik zeker weer bij jullie

Duidelijk, snel en probleemloos

Duidelijke site, eenvoudig te bestellen en snelle levering. Tevens een leuk welkomsgeschenk ontvangen.

Snelle levering. Vriendelijk personeel. Super leuke stoel

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Makkelijk te bestellen via internet, een snelle levering en goed verpakt

We moeten het product nog uitpakken. Zijn nl met een make-over van onze tuin bezig dus we kunnen het nog niet neerzetten.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Goede service en snelle levering

Het zwembad is keurig binnen een paar dagen afgeleverd. Netjes van te voren een berichtje dat hij de volgende dag geleverd zou worden.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Het hele proces verliep soepel. Tot en met de vriendelijke en persoonlijke aflevering.

Snell levering

Vriendelijke Bedrijf dat voor zijn klanten staat

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Uitstekende service en top product

Het frame past goed op onze hk living hangstoel, het is een mooi en stevig frame en niet zo belachelijk duur ivm met de andere frames die je kunt vinden op het internet. Bij levering super stevig verpakt!

Levering was snel.

Jammer dat er geen montagehandleiding bij zat.

Heel netjes afgeleverd!

Wij hadden een hangstoel besteld, die we zelf hadden samengesteld. De levertijd was sneller dan verwacht en de stoel was heel netjes verpakt en is keurig afgeleverd! De stoel voldoet helemaal aan onze verwachtingen en zit heerlijk!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Vandaag hangstoel ontvangen. Erg mooi, snelle levering en leuke attentie erbij. Zeer tevreden

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Social Media

Ik heb een hangstoel besteld en de zelfde week nog gekregen, ik ben heel erg tevreden staat nu mooi op mijn terras. Ik raad dit bedrijf aan

Goede en snelle service

Artikel geleverd volgens omschrijving. Snel geleverd.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Zeer betrouwbare site met uitstekende klantenservice

De prijs/kwaliteit verhouding is goed en hele snelle levering van mijn Hangstoel Layba Twisted Schommelstoel. Na een snelle levertijd bleek dat iets niet in orde was met mijn aankoop. De zelfde dag contact gezocht met klantenservice en zij boden gelijk een oplossing en 4 dagen later was mijn aankoop opgelost. Mijn aankoop werd bezorgd door een heel vriendelijk chauffeur. Top, nogmaals bedankt Season DM.

Snelle en vriendelijke service

Toen ik contact met het bedrijf opnam voor de levertijd, kreeg ik een snelle reactie terug. Ook de chauffeur die de bestelling kwam brengen was uiterst vriendelijk. Goede indruk achter gelaten en erg blij met mijn aankoop!

Top service en goede kwaliteit

Top service en goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Snelle aflevering en goede kwaliteit. De double Eggy staat heel mooi in de tuin.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Mond-tot-Mond

Excellant hangstoel...

We had ordered for a hangstoel from SeasonDM. It was beautiful and was delivered in a great package. The cushion that I ordered was not not in stock but they have promised to deliver it when available again. Quick and responsive too!

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

Duidelijk en snel geleverd ze houden je ook goed op de hoogte

Ik had een prullebak besteld helemaal blij mee gewoon duidelijk gecommuniceerd en snel

goede ervaring

Top. Goed afgeleverd product.

• Hoe bent u bij onze website terecht gekomen? Google

De hangstoel is helemaal geweldig !!

Beste, Ik plaats mijn bestelling op jullie site, vervolgens krijg ik een bericht dat het in nalevering staat, hierover stuur ik een mail. Ik ontvang een bericht terug met de mededeling dat er een nalever button zou hebben gestaan. En er na 31 mei geleverd zou worden. Dit is absoluut niet het geval, maar het is wat mij betreft verder prima, ik heb geduld. Er zou ook vooraf a met mij afgestemd worden wanneer de levering zou plaatsvinden, super! Vervolgens sta ik afgelopen vrijdag op het punt mijn huis te verlaten en komt DHL eraan met de stoel!! Ik mijn afspraak afgezegd om de stoel uit te pakken en in huis te kunnen brengen. En ja, de stoel is prachtig, super blij mee, echt geweldig!! Maar het was ook fijn geweest wanneer ik het rechthoekige kussen had ontvangen en niet de 5-delige. Nu schijnt daar €10,- over terug gestort te worden? En kan ik na 1 juni weer een rechthoekig kussen bestellen??? Mijn advies richting jullie is dat het best handig is de onderlinge communicatie beter af te stemmen, dat kan ook in een 1,5 mtr samenleving! Qua product zou ik jullie aanbevelen qua service niet. Vriendelijke groetjes, Annelous Moen

47 Oranjestraat

Middelbeers 5091BK