Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Els,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Vervelend om te horen dat we u de verkeerde haspel hebben opgestuurd.
Zoals we u eerder hebben vermeld, zouden wij de slangenwagen 30 meter omruilen en u een slangenwagen 50 meter opsturen. Maar dan dient u eerst de door u ontvangen slangenwagen retour te sturen naar ons. Wij hebben altijd nog een aantal exemplaren op voorraad, ook al staat het artikel op uitverkocht. Dit om klachten zoals die van u te kunnen verhelpen. Wij vinden het daarom erg jammer dat we geen bericht meer van u hebben mogen ontvangen na ons bericht.
Wij moeten helaas verzendkosten rekenen voor onze Belgische klanten. Het verzenden is een stukje duurder. Daarom hanteren wij i.p.v besteding boven de €25, besteding boven de €100 gratis verzending naar België. Graag verwijzen we u naar de voorwaarden van onze verzendwijze. Hier staat het vermeld.
Heel vervelend om te horen dat uw tante niet in staat is/was om een foto door te sturen naar onze e-mail. Wij waren niet op de hoogte van deze situatie. Nogmaals als u ons bericht had beantwoordt, met deze vermelding, hadden we u graag tegemoet gekomen en zowaar geholpen.
Met vriendelijke groet,
Team SeasonDM B.V.