Max van Til is een top advocaat! Hij is persoonlijk, vakinhoudelijk sterk, creatief, snel en goed georganiseerd. Dit in combinatie met zijn sterk communicatie skills maakt hem ‘sharp as a knife’. Verder heeft hij een vooruitziende blik en houdt hij daarbij jouw algemeen belang en welzijn op zijn vizier. Zijn enorme drive en focus heeft geresulteerd in een succesvolle en mooie uitkomst! Bottom line - Max is een platina advocaat, daar verbleken die 5 sterren bij, ik zou hem niet graag aan de andere kant van de tafel willen hebben ;)
Max heeft me uitstekend ondersteund met zijn juridische expertise op het gebied van arbeidsrecht in een ontslagzaak waar hij heeft opgetreden aan de zijde van werknemer. Zijn aanpak omschrijf ik als zakelijk, betrokken en nauwkeurig. Zijn communicatie is tijdig en helder. Verder schept hij duidelijke en realistische verwachtingen over welke resultaten mogelijk en waarschijnlijk zijn. Ik kan daarom Max aanbevelen indien u met een ontslagzaak te maken krijgt.
Voor jezelf opkomen in een juridische procedure blijkt lastiger dan gedacht. Max heeft heel goed ondersteuning geboden, dankzij zijn deskundige en vlotte hulp is een mooi resultaat bereikt.
In een voor mij cruciale fase heb ik de onderhandeling met mijn werkgever in handen gegeven van Max, Joost en Bas. Ze hebben mij er goed doorheen geloodst, zijn doortastend geweest waar nodig, maar ook ondersteunend, in een periode die ik als zeer stressvol heb ervaren. Ik heb veel vertrouwen ervaren in de teamaanpak van Croon Davidivich advocaten, die het voor mij tot een goed einde hebben gebracht!
Wij werden pas serieus genomen in een geschil met onze werkgever toen Joost zich er mee ging bemoeien. Hij kwam snel tot de kern, waarna een relatief vlotte en gewenste afhandeling het resultaat was. Joost is deskundig, helder en betrokken, reageerde steeds snel en hielp ons om de beste keuzes te maken. Een sympathieke advocaat die in een voor ons stressvolle periode bij de kern bleef, ons hielp het juridisch jargon van tegenpartij met een korrel zout te nemen en de winst gewoon maar te vieren.
Prima geholpen. Eerlijke prijs. Reageren snel.
Advocaat Max van Til heeft zeer veel goede kennis op gebied van arbeidsrecht. Adviseert in de juiste richting en heeft in mijn geval de "regie" in handen genomen. Een duidelijke communicatie en plan van aanpak. Dit heeft geresulteerd in een maximaal effect op de afwikkeling in mijn situatie.
Uitstekend geholpen en een fijne sparringpartner. Max is meedenkend, maar durft ook eerlijk te zijn naar de cliënt toe waar nodig is. Uiteindelijk ook samen met Max het resultaat gekregen waar we voor gegaan zijn.
Max heeft mij bijgestaan als jurist. Duidelijk in zijn werkwijze, komt alle afspraken na en weet absoluut waar hij overpraat. Duidelijk een top jurist. Croon Davidovich advocaten voor een goed en succesvol resultaat.
Mijn contactpersoon Max van Til heeft me ontzettend goed geholpen!
Zeer snelle en nette service
Mijn contactpersoon Max is MAXimaal professional! En dikke pluim!
Ik heb met Max en Bas jarenlang als advocaten / juristen contact gehad i.v.m. diverse kandidaten die juridische hulp nodig hadden. Ze zijn zeer goed op de hoogte van wetgeving op het gebied van arbeidsrecht maar zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Directe communicatie, afspraak = afspraak, correct geformuleerde correspondentie en altijd bereid mee te denken. Kortom, als u goede en fijne juristen zoekt voor uw eigen positie dan bent u aan het goede adres bij Croon Davidovich!
Recht door zee, geen omslachtig gedoe.
Max heeft mij fantastisch als jurist bijgestaan. Zijn sympathieke communicatie, efficiënte benadering en kennis van zaken, zijn helder en daadkrachtig optreden, en zijn professionele houding gaven mij het vertrouwen dat ik alle stress van een ontslag zelf even los kon laten omdat alles bij hem in goede handen was. Ook de collega’s van Croon Davidovich stonden me zeer vriendelijk te woord. Max en Croon Davidovich kan ik dan ook iedereen aanraden als je ooit een jurist nodig hebt.
Prima ervaring met Max van Til van Croon Davidovich: uitstekende vakkennis, eagerness om voor de klant het beste eruit te halen en oog voor het persoonlijke verhaal dat achter een [dreigend] arbeidsconflict zit. Ik kan Max aan iedereen aanraden.
Jeantine werkt zich snel in de casus, stelt de juiste vragen en brengt op de een menselijke wijze de zakelijke aspecten tot een overzichtelijk plan van aanpak. Voorts is het doeltreffend geweest.
Een prettig en professioneel team, die mij destijds goed geholpen hebben. Ik raad Croon Davidovich iedereen aan!
Max van Til gaf mij hoop in een tijd waarin ik geen overzicht had op wat mijn opties waren en de kans op een bevredigende oplossing bijna onmogelijk leek. Hij was niet alleen in staat om mij bij te staan in stevige onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst, ook zijn kalme en empathische houding bood mijzelf (emotionele) steun. Het contact met Max van Til voelde altijd heel persoonlijk en gericht en hij maakte altijd tijd vrij. Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn service en kunde en ik raad Max van Til hierbij zonder meer aan.
Croon Davidovich helpt ons al zo'n 15 jaar bij onze arbeidsrechtelijke vragen en het periodiek actualiseren van onze arbeidsvoorwaarden. Een heel plezierig no-nonsense advocatenkantoor: altijd praktisch, to the point en met verstand van zaken. Bovendien zijn Max van Til en Bas van der Landen leuke mannen om mee samen te werken.
Meermaals uitstekend geholpen door Max en Jeantine! Zeer tevreden over de heldere, snelle en bruikbare uitleg die ik van beide heb ontvangen. Er wordt goed meegedacht en vakkundig advies gegeven. Complimenten.
Max heb ik ervaren als een zeer deskundig persoon. Hij is snel met zijn reacties en geeft altijd een goede onderbouwing. Ik heb Max met twee zaken meegemaakt en beide waren prettig en erg professioneel. Ik zou hem iedereen aanraden.
Ik schrijf normaal nooit reviews met mijn naam erbij, maar mijn ervaring met Croon Davidovich kan ik niet anders dan een bijzonder goede betitelen en daarom schrijf ik er nu wel eentje. Voor een arbeidszaak had ik een goede advocaat nodig en zo kwam ik op de website van Croon Davidovich. Hun reviews waren uitstekend en telkens kwam de naam Max van Til naar boven. Niets tegen Max, maar wat was ik blij dat hij op vakantie was toen ik voor het eerst met Croon Davidovich contact had en in contact kwam met Bas van der Landen. Bas is namelijk niet alleen een erg prettige kerel in het persoonlijk contact, maar hij heeft een buitengewoon inschattingsvermogen om precies dat te zeggen wat je als cliënt nodig hebt en precies dat voor te stellen wat de zaak op dat moment nodig heeft. Terwijl hij altijd keurig alles met je afstemt en hierbij absoluut niet op de klok kijkt. Pro-actief, betrokken, creatief. Het resultaat mag er zijn. Veel dank aan Bas van der Landen voor een buitengewoon positieve klantervaring.
Ons kantoor verwijst clienten (verhuurders en huurders) al jaren door naar Croon Davidovich wanneer zich problemen voordoen met hun huurders respectievelijk verhuurders. Clienten en wijzelf ervaren de no nonsense aanpak als zeer prettig en ook de laagdrempeligheid in het contact met de partners en medewerkers is te apprecieren. Ook betrouwbaarheid, deskundigheid en snelheid worden altijd genoemd. Voor ons kantoor zelf heeft de arbeidsrechttak meegedacht met een paar arbeidsrechterlijke uitdagingen. Wederom oplossend gericht, meedenkend en een heldere uitleg van alle stappen in het proces. Wij bevelen Croon Davidovich daarom ook van harte aan.
In een langslepende arbeidsrechtelijke zaak ben ik op voortreffelijke wijze bijgestaan door arbeidsrechtadvocaat Bas van der Landen van kantoor Croon Davidovich. Bas is een vakman die als persoon wordt gekenmerkt door zijn bescheidenheid. Maar Bas is vooral inhoudelijk scherp en strategisch sterk. Alles wat hij doet is doordacht; hij laat niets aan het toeval over. Hij is geduldig en naast zijn inhoudelijke expertise, verliest hij het menselijke aspect van de zaak nooit uit het oog. Hij bewaart de rust en stelt je gerust. Bas legt de vinger feilloos op de gevoelige plek. Ondanks zijn bescheidenheid schroomt hij niet om vanuit zijn expertise te acteren met overtuiging en autoriteit. Hiermee weet hij de zaak steeds weer de juiste wending te geven en sorteert daarmee het gewenste resultaat. Bas is een betrokken mens en hij geeft je daardoor het gevoel dat jouw zaak de enige is waar hij mee bezig is. Kort gezegd: de samenwerking met Bas heeft ertoe geleid dat een impactvol proces dat in de kern niet bepaald opbeurend was, omgebogen werd tot een leerzame, vertrouwensherstellende en bijzondere ervaring op weg naar een nieuwe start. Heel fijn!! Mocht je terecht komen in een soortgelijke situatie dan adviseer ik je in contact te treden met Bas. Ik weet hem in elk geval zeker weer te vinden, mocht de situatie daarom vragen.