Sinds kort klant bij Shops-United en tot nu toe zeer tevreden!
Hi Merrel, Wat leuk om te horen dat je tot nu toe tevreden bent als nieuwe klant bij Shops United! Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen, dus aarzel niet om contact op te nemen als je ergens assistentie bij nodig hebt. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Mooie platform en koppelingen voor het versturen van pakketjes. Goede klantenservice voor als je ergens bij help nodig hebt.
Hi Ben, Bedankt voor het achterlaten van 5 sterren! Service is een belangrijke onderdeel van Shops United. Mooi om te zien dat je dit ook binnen onze dienstverlening zo ervaart. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Top bedrijf! Communiceren rete goed met de klant en doen wat je van ze vraagt in no time!!!
Hi David, Wat leuk om te lezen dat je Shops United als een topbedrijf beschouwt. We waarderen het compliment over onze communicatie en snelheid. Bedankt voor je positieve review! :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hele goed ervaring je word gelijk geholpen en dit pakken ze snel en professioneel op ze helpen zelfs met je account koppelen en installeren
Hi Robin, Bedankt voor je positieve feedback. We streven ernaar om onze klanten snel en professioneel te helpen. Goed om te lezen dat je dit zo ervaart. Als je nog meer hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Gaat bijna altijd goed naar tevredenheid van ons en van onze klanten.
Hi Leo Bevers, Bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Goed om te lezen dat je tevreden bent over Shops United! Als je ooit nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Geweldige service, je word geregeld gebeld of alles na wens verloopt en als je tegen een probleem aan loopt word dit meteen voor je opgelost
Hi Desiree, Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent! We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je tevreden bent met onze ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team Shops United
De ondersteuning is erg goed te noemen, men denkt met je mee en geven goed advies.
Hi Jeffrey, Bedankt voor de mooie 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze ondersteuning en advies. :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Al jaren tevreden klant, alles werkt altijd probleemloos. En als het dan nog nodig is prima support, je wordt later nog teruggebeld of het allemaal gelukt is. Dat wil je toch?
Hi Saskia, Bedankt voor je jarenlange trouwe support en de positieve beoordeling! Ons team staat altijd klaar om ondersteuning te bieden, en we waarderen je opmerking over de terugbel-service. Dat is inderdaad wat we nastreven: iedereen de best mogelijke service bieden. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Erg blij mee en werkt prettig
Hi Chris, Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over Shops United. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
I recently used ShopUnited to ship my large parcels, and I must say it was an incredibly easy platform to use. The user interface was intuitive, and I was able to quickly and efficiently arrange the shipping for my items. The entire process was hassle-free, and I appreciated the convenience it offered. I highly recommend ShopUnited for anyone looking for a straightforward and efficient shipping solution.
Hi Pramela, Thank you for your positive feedback and recommendation! We're thrilled to hear that you found Shop United easy to use. If you ever need assistance in the future, please don't hesitate to reach out. :-) All the best, Team Shops United
Super snelle reactie van de helpdesk. Oplossing gericht bedrijf.
Hi Smartdeco, Bedankt voor het achterlaten van 5 mooie sterren! Met vriendelijke groet, Team Shops United
altijd vriendelijk en goede service
Hi Jeffrey, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi, Super bedankt voor je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Ik ben een tevreden klant. Medewerkers zijn klantvriendelijk en vragen worden netjes opgelost.
Hi Samira, We zijn blij dat jij zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
goed, werkt altijd geen problemen verder
Hi Victor, Goed om te lezen dat je tevreden bent, bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Reeds enkele jaren bekend en klant bij Shops United. Een platform welk duidelijk en eenvoudig werkt en snel en accuraat werkt. De medewerkers zijn content en duidelijk in de mogelijkheden en eventuele alternatieven.
Hi Dennis, Super bedankt voor het achterlaten van je positieve beoordeling! Goed om te lezen dat je positief over ons bent :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Klantvriendelijk en denken met je mee. Bij de eerste zending goed geholpen zodat niets mis kon gaan. Je kunt ze altijd bellen en word dan zeer netjes geholpen
Hi Desiree, Bedankt voor het achterlaten van 5 sterren! Persoonlijke service is een belangrijke onderdeel van Shops United. Mooi om te zien dat je dit ook binnen onze dienstverlening zo ervaart. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Ik vind Shopsunited erg betrouwbaar, wel wordt het steeds iets duurder wat minder is. Daarnaast moet ik wanneer ik een zending heb afgedrukt en er gaat iets fout (bijvoorbeeld wifi of printer) moet ik alle gegevens helemaal opnieuw invoeren. Voor derest top, klantenservice is ook snel en vriendelijkm
Hi Bob, Bedankt voor het achterlaten van je mooie review. We willen graag met je meekijken om te zien waar je precies tegen aan loopt tijdens het afdrukken van de zending. Een IT collega neemt vandaag telefonisch contact met je op. Nog een fijne dag! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Erg klantvriendelijk en deskundig geholpen.
Hi Danny, Super bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Doelgericht en bekwaam. Fijn portaal werkt goed.
Hi Max, We zijn blij dat jij zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United.
Altijd meedenken en proberen onze werkwijze nog efficiënter te maken. Als er iets is met een zending, wordt dit altijd snel en voortvarend opgepakt, alsof een pakket van henzelf vertraging heeft ipv van een klant. En dat ook nog eens met gezellige communicatie. Blij mee.
Hi Abbey, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons, goed om te lezen dat je blij met onze service bent! :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Gewoon goed
Hi Benissa Djela, Bedankt voor je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
fijne partij om mee te werken
Hi Arjen, Bedankt voor het achterlaten van je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Altijd aanspreekbaar en denken mee. Vooralsnog geen problemen gehad(afkloppen).
Hi Franklin, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Aardige support die met je meedenkt en ze doen hun best problemen op te lossen.
Hi Wendy, Super bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hofhoek 7
3176 PD Poortugaal
Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten.