Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Shops United. Altijd vriendelijk te woord staan. Ze helpen altijd naar een oplossing zoeken. En nogmaals dat je ze kan bellen vind ik super fijn!!!

Pluspunten

Goede hulp service! Website is ook goed verbeterd. Zendingen worden tijdig aangeleverd. In drukke tijden minder maar dat is acceptabel.

Pluspunten

Werkt super, handig en snel om een pakket te versturen met Shops United

Geen ga zeker zo door.

Pluspunten

Werkt prettig en is makkelijk systeem in gebruik. Fijn om continu inzicht en overzicht te hebben van de status van de bestellingen.

Niet echt veel voordeliger.

Pluspunten

Werkt perfekt allemaal, goede bereikbaarheid bij vragen.

Het enige minpuntje vindt ik de weekfacturen. Heb eigenlijk al genoeg boekhouding. Bij myparcel was ik gewend aan maandfacturen.

Pluspunten

Goede prijzen, fijne klantenservice. en het systeem werkt erg makkelijk.

Ik vind het soms wel een erg uitzoekwerk om te kijken welke zendingen bij welke factuur horen.

Pluspunten

makkelijk in gebruik

dat de adressen automatisch opgeslagen worden in het adresboek

Pluspunten

Goede integratie met Shoppagina, altijd snelle reacties op vragen, prima service!

Pluspunten

Tot nog toe alle pakketten probleemloos verzonden, incl. track en trace voor de klant en voor ons. Top !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een stukje goedkoper dan de gewone post

Helaas staat er niet op de factuur om welke verzendingen het gaat, alleen de aantallen en de prijzen. Ook staat er niet bij waarom er een toeslag gerekend wordt.

Pluspunten

geen problemen

kan het zo niet opnoemen

Pluspunten

Goede service Bij hulp altijd direct antwoord Alleen maar positieve ervaring, ga zo door!

Pluspunten

Eenvoudig programma om tegen een goede prijs pakketten te versturen.

Pluspunten

Goed bereikbaar Snel antwoord op vragen

Pluspunten

Gemakkelijk en snel. Fijne de implementatie in de webshop.

Maandelijks factureren zou fijn zijn!

Pluspunten

Zeer tevreden, helpen altijd uitstekend (en snel) waar nodig.

Pluspunten

Prima deskundige support en bereikbaarheid. Snelle afhandeling bij problemen met zendingen.

Pluspunten

Prettig contact, wordt meegedacht bij evt zaken die niet soepel gaan. Klant staat voorop. We liepen tegen een technisch probleem aan, dit is binnen een week goed opgelost, speciaal voor ons. TOP!

Pluspunten

Goede klantenservice, scherpe prijzen! Ik ben al jaren met mijn webshops klant bij shops-united! Goede service qua doorkoppelingen vanuit mijn webshop en de zendingen vanuit bol.com.

Pluspunten

Simpel en snel etiketten aanmaken. Betrouwbaar in levering . Diverse mogelijkheden om te verzenden. (zie verbeterpunten) Helpdesk makkelijk en laagdrempelig te benaderen

Vindt het jammer dat kleine pakketten met een gewicht tussen de 40 en vijftig kilo niet via normale tarieven van kleine pakketten kunnen worden verzonden. begrijp dat dit maken heeft dat een koerier die de zendingen naar de consument moet brengen dan te zwaar zou moeten tillen, maar daar kunnen we vast wel wat op verzinnen. Tevens is het lastig om lange smalle pakketten te verzenden bv 150/200 cm x 10 cm x 10 cm Volume en gewicht stelt niet voor maar verzenden is dan niet mogelijk, of wel verzenden maar dan tegen een absurde prijs. met vriendelijke groet, Team Broedblokken op maat Arie Blommers Jammer, vinden wij een gemiste kans.

Pluspunten

Snelle en duidelijke feedback nav. een aantal vragen!

Pluspunten

Sympathieke helpdesk. Snelle hulp bij vragen.

De hulptesten op de site kunnen actueler.

Pluspunten

Eigen initiatief, snel reageren, goede support. Makkelijk pgm. Gewoon Top

Pluspunten

Als je vragen hebt dan wordt je hier altijd netjes en snel geholpen. We hebben altijd prettig met Shop-United samen gewerkt.

Hofhoek 7

3176 PD Poortugaal

Over Shops-United

Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten.