Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Shops United. Altijd vriendelijk te woord staan. Ze helpen altijd naar een oplossing zoeken. En nogmaals dat je ze kan bellen vind ik super fijn!!!
Hi GIOIA's cadeau en feestartikelen, Super bedankt voor je beoordeling en de complimenten! :) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi America Computers, Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede hulp service! Website is ook goed verbeterd. Zendingen worden tijdig aangeleverd. In drukke tijden minder maar dat is acceptabel.
Hi Bloomdale Eyewear, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Werkt super, handig en snel om een pakket te versturen met Shops United
VerbeterpuntenGeen ga zeker zo door.
Hi Logiwijk, Bedankt voor de complimenten en de 10! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Werkt prettig en is makkelijk systeem in gebruik. Fijn om continu inzicht en overzicht te hebben van de status van de bestellingen.
VerbeterpuntenNiet echt veel voordeliger.
Hi ANNIdesign, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Werkt perfekt allemaal, goede bereikbaarheid bij vragen.
VerbeterpuntenHet enige minpuntje vindt ik de weekfacturen. Heb eigenlijk al genoeg boekhouding. Bij myparcel was ik gewend aan maandfacturen.
Hi Paul, Bedankt voor de 9 en je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede prijzen, fijne klantenservice. en het systeem werkt erg makkelijk.
VerbeterpuntenIk vind het soms wel een erg uitzoekwerk om te kijken welke zendingen bij welke factuur horen.
Hi Sassefras Meisjes Speelgoed, Wat een topcijfer, een 10! Bedankt voor de mooie beoordeling en het verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
makkelijk in gebruik
Verbeterpuntendat de adressen automatisch opgeslagen worden in het adresboek
Hi Spray tan essentials, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons en het benoemen van een verbeterpunt! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede integratie met Shoppagina, altijd snelle reacties op vragen, prima service!
Bedankt voor de aanbeveling en mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Tot nog toe alle pakketten probleemloos verzonden, incl. track en trace voor de klant en voor ons. Top !
Hi Roelf, Wauw een 10! Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Een stukje goedkoper dan de gewone post
VerbeterpuntenHelaas staat er niet op de factuur om welke verzendingen het gaat, alleen de aantallen en de prijzen. Ook staat er niet bij waarom er een toeslag gerekend wordt.
Hi Jos, Bedankt voor je aanbeveling en review! Voor je verbeterpunt hebben we de volgende uitleg: Op de wekelijkse factuur die je per e-mail ontvangen hebt staat linksonder een weeknummer en een factuurnummer. Bijvoorbeeld PostNL 006-2019 met daarachter een ID nummer. Ga in het verzendsysteem naar de pagina ‘Facturen’ (Facturen specificatie). Zoek het ID nummer op, selecteer de regel van de factuur en klik op de button [Toon zendingen]. Hier zie je een overzicht van alle zendingen die bij de factuur behoren. Je kan dit overzicht ook exporteren voor Excel door te klikken op [Excel export]. Hopelijk lukt het je nu wel met kijken om welke zendingen het gaat! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
geen problemen
Verbeterpuntenkan het zo niet opnoemen
Hi Lia, Bedankt voor deze mooie 10 :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede service Bij hulp altijd direct antwoord Alleen maar positieve ervaring, ga zo door!
Hi Jet-service, Bedankt voor de complimenten en de 10! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Eenvoudig programma om tegen een goede prijs pakketten te versturen.
Hi Automat Support, Super bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goed bereikbaar Snel antwoord op vragen
Hi Exclusieve Tuinverlichting, Bedankt de mooie beoordeling en voor het benoemen van pluspunten! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Gemakkelijk en snel. Fijne de implementatie in de webshop.
VerbeterpuntenMaandelijks factureren zou fijn zijn!
Hi Patrick, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons en het benoemen van een verbeterpunt! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Zeer tevreden, helpen altijd uitstekend (en snel) waar nodig.
Hi NR1PRINT.nl, Bedankt voor de 10 en het achterlaten van de lovende beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Prima deskundige support en bereikbaarheid. Snelle afhandeling bij problemen met zendingen.
Hi business stickers.nl, Bedankt voor de aanbeveling en complimenten! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Prettig contact, wordt meegedacht bij evt zaken die niet soepel gaan. Klant staat voorop. We liepen tegen een technisch probleem aan, dit is binnen een week goed opgelost, speciaal voor ons. TOP!
Hi Via Natura, Helemaal top! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede klantenservice, scherpe prijzen! Ik ben al jaren met mijn webshops klant bij shops-united! Goede service qua doorkoppelingen vanuit mijn webshop en de zendingen vanuit bol.com.
Hi ZonnehemelFriesland.nl, Bedankt voor de 10 en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Simpel en snel etiketten aanmaken. Betrouwbaar in levering . Diverse mogelijkheden om te verzenden. (zie verbeterpunten) Helpdesk makkelijk en laagdrempelig te benaderen
VerbeterpuntenVindt het jammer dat kleine pakketten met een gewicht tussen de 40 en vijftig kilo niet via normale tarieven van kleine pakketten kunnen worden verzonden. begrijp dat dit maken heeft dat een koerier die de zendingen naar de consument moet brengen dan te zwaar zou moeten tillen, maar daar kunnen we vast wel wat op verzinnen. Tevens is het lastig om lange smalle pakketten te verzenden bv 150/200 cm x 10 cm x 10 cm Volume en gewicht stelt niet voor maar verzenden is dan niet mogelijk, of wel verzenden maar dan tegen een absurde prijs. met vriendelijke groet, Team Broedblokken op maat Arie Blommers Jammer, vinden wij een gemiste kans.
Hi Broedblokken op maat, Bedankt voor de 9 en aanbeveling! We snappen je situatie maar helaas hebben wij weinig invloed op je verbeterpunt. Dit is een verbeterpunt richting de vervoerders zelf. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Snelle en duidelijke feedback nav. een aantal vragen!
Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Sympathieke helpdesk. Snelle hulp bij vragen.
VerbeterpuntenDe hulptesten op de site kunnen actueler.
Hi Guerrilla Gardeners, Bedankt voor je aanbeveling en verbeterpunt! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Eigen initiatief, snel reageren, goede support. Makkelijk pgm. Gewoon Top
Hi Gobikeparts, Super bedankt voor je complimenten, aanbeveling en 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Als je vragen hebt dan wordt je hier altijd netjes en snel geholpen. We hebben altijd prettig met Shop-United samen gewerkt.
Hi Schuimrubberenzo.nl, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hofhoek 7
3176 PD Poortugaal
Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten.