Pluspunten
Snelle terugkoppeling en hele vriendelijke behulpzame mensen. Wanneer je een vraag hebt dan wordt deze goed beantwoordt en er wordt altijd geprobeerd een oplossing te vinden voor problemen bij zendingen. Bedankt voor de goede samenwerking tot nu toe.
VerbeterpuntenGeen, blijf zo doorgaan!
Hi Ruben, Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking en de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
-Helpen goed met problemen -Goed bereikbaar, ook per mail snel antwoord -Nette prijs voor het versturen van pakketten -Vriendelijk aan de telefoon
Verbeterpunten-de teruggave van een bedrag als er iets is foutgegaan duurt wel een beetje lang.
Hi Trentdierenvoerenzo.nl, Bedankt voor je goede review en de mooie complimenten maar ook bedankt voor het verbeterpunt :). Het is voor ons fijn om te weten dat wij ons hier in kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Website eenvoudig te gebruiken, snelle service.
VerbeterpuntenTarieven voor zendingen zijn niet eenvoudig te vinden, dus factuur afwachten voor kosten.
Hi Hartgroep.nl, Bedankt voor de positieve review, aanbeveling en het verbeterpunt :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Altijd snel, vriendelijk en behulpzaam
Hi biothee.nl, Super bedankt voor de aanbeveling en mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Lovelybabygifts.nl, Bedankt voor je zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede service, behulpzaam, backoffice werkt prima.
VerbeterpuntenMis wel de optie waarbij klanten de tijd van bezorging kunnen kiezen.
Hi shamanu.nl, Bedankt voor je positieve beoordeling en de aanbeveling, daar zijn we erg blij mee! Ook bedankt voor het verbeterpunt, dit is dan ook een van de punten die op de wensenlijst staat voor de WooCommerce koppeling. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede koppeling met mijn webshop. Duidelijk overzicht van de zendingen. Makkelijk printen van verzendlabels. Top!
Hi Despellenhoorn.nl, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! We zijn erg blij dat je met tevredenheid gebruik maakt van ons verzendsysteem. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
goede website
VerbeterpuntenScherpere prijzen...zeker voor vaste klanten
Hi 2wins.eu, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en ook bedankt voor het geven van een verbeterpunt. Wij houden van duidelijkheid en transparantie in de opbouw van onze tarieven, daarom hanteren wij staffels. Hoe meer pakketten je per jaar verstuurt, hoe voordeliger je uit bent. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
vriendelijke klantenservice en snelle hulp
Hi Oma's Marktkraam, Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Excellent-living.nl, Een 8, ontzettend bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Goede tarieven voor de verzending. Als er een keer wat is dan wordt er snel gereageerd. Vriendelijke helpdesk.
VerbeterpuntenGeen
Hi Natuurgadgets.nl, Bedankt de mooie 9 en voor je complimenten over onze tarieven en service! :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
De service is echt heel goed! Ook op vragen wordt er snel gereageerd.
Hi Marlenadeco.nl, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
werkt prima
Hi Solutions-cosmeceuticals.nl, Enorm bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Eenvoudig te gebruiken online software met terugkoppeling naar de webshop. Snelle en vakkundige klantenservice die meedenkt en goed en duidelijk communiceert
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door!
Hi Nettenshop.nl, Bedankt voor de 9 en voor je enthousiaste woorden! :-) Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Alles eenvoudig en duidelijk. Snelle reacties op vragen.
VerbeterpuntenNvt
Hi Gea, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling :) Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Rita, Een 10 en 5 sterren! Wat een mooie beoordeling, hier zijn we super blij mee! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
goed bereikbaar, snelle service, vriendelijk, altijd bereid om te verbeteren, meedenkend.. top!
Verbeterpuntengeen
Hi dekonijnenwinkel.nl, Wat een mooie review en compliment voor de medewerkers. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Matige service. 4 weken pakket kwijt geweest gaan ze echt in de niet oplossingsgerichte modus. Niet echt voordelig onderdeel van PostNL
VerbeterpuntenVeel klantvriendelijker.
Hi Marcel, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh! We vinden het erg vervelend om te horen dat je onze service als matig ervaart. Wij gaan je verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
service is goed, redelijke verzendkosten
VerbeterpuntenVia DHL versturen is gewoon waardeloos, elke week een pakket dat zogenaamd groter is dan de standaard specificatie's en dit wordt doorbelast waardoor DHL duurder wordt dan postnl. Een chatfunctie zou makkelijk zijn.
Hi Koopjesboom.com, Bedankt voor je compliment en feedback! Fijn dat je daar even de tijd voor hebt willen nemen. We gaan de feedback meenemen om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
betaalbaar/goedkoop DHL & PostNL goede site Snelle respons op problemen
Verbeterpuntenweet ik niet zo snel
Hi Danny, Hartelijk bedankt dat we deze mooie beoordeling mochten ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Een fijn bedrijf om mee samen te werken en de prijs is scherp. We zijn zeer tevreden.
Hi Bodoni.nl, Enorm bedankt voor jullie compliment en 5-sterren beoordeling! En leuk om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Klantenservice is prima, kwaliteit is goed.
Verbeterpunten- De nieuwe invoering van prijs + benzinekosten vind ik onoverzichtelijk. Dit kun je ook niet naar klanten verkopen. - De facturen vind ik heel erg onoverzichtelijk. Erg gaat veel tijd in zitten om te kijken welke zendingen er gefactureerd is en welke niet.
Hi Bornbasket.nl, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Onze sales medewerkerJordy heeft inmiddels telefonisch contact met je opgenomen om de facturen uit te leggen. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
Altijd correct geholpen. En de DHL-afhaalservice is perfect. Tarieven zijn echt laag!
Hi Dogfood4you.nl, Bedankt voor de 9 en je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service, tarieven en de DHL haalservice. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hi Herman Peters Fotografie, Wat een prachtcijfer, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Shops United
Pluspunten
fijn verzendsysteem en goede klantenservice
Hi pl-strips.nl, Wat een topcijfer, een 10! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Shops United
Hofhoek 7
3176 PD Poortugaal
Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten.