Boven verwachting! Aanrader!

Review Mango Move E4 Onze zoon (27) reed al een tijd in de Mango Mustang, maar wilde meer ruimte voor bijv. boodschappen. Hij gezocht op internet bij Mango en kwam zodoende op de Move E4 met lithium accu. Na een thuisdemonstratie te hebben gehad van de Move E4, waren we enthousiast geworden. Vooral de uitrusting; die is erg kompleet te noemen. Het was beter volgens ons om een kleur in het echt te bekijken dan op een afbeelding en dàt hebben we gedaan bij Mango Naarden. Het werd uiteindelijk een blauwe (Italian blue) en via een leuk gesprek met de verkoper, waarin ook zeker de details langskwamen alsmede de inruil van de Mustang, werd hij besteld! Na een aantal weken werd de Move E4 afgeleverd, en werden alle knopjes e.d. goed uitgelegd en zelfs een proefritje gemaakt, waarbij ook de nodige tips werden gegeven. In de praktijk blijkt hij ruim (achterbank),een goede actieradius, uitrusting en wegligging te hebben, én deze kleur is echt prachtig! Wij als ouders en onze zoon raden de Move E4 zeker aan.

• Assortiment keuze

De Mango Mobility Winkel in Breda.

Deze winkel aan de Doornboslaan in Breda kan ik van harte aanbevelen. Heel vriendelijk en gastvrij personeel, altijd wordt er iets te drinken aan geboden en vervolgens nemen ze alle tijd om je te helpen. Niets is teveel, ze helpen je fantastisch om een keuze te maken. Vandaag ben ik geslaagd en ben naar huis gegaan met een geweldige rollator! Een ,,Lets 'fly,, van Trust. Bedankt voor jullie fijne hulp❗❗

Zeer klant vriendelijk

Ondanks dat de scootmobiel niet bij mango gekocht is, erg deskundig geholpen met het verzorgen van nieuwe banden en accu's. Wat erg opviel de deskundigheid van de technische dienst. De opladers werden zelfs nagezien en geüpdatet. We komen zeker terug in Naarden

Superservice

Heel aardige, leuke dames die echt meedachten met mijn dochter van 9 jaar. Ik beveel ze enorm aan.

• Assortiment keuze

22 februari een scootmobiel de Tyger4 gekocht in Rotterdam op de Laagjes, Bij binnenkomst werden we verwelkomt door Monica Ju met koffie. Het was een zeer duidelijk gesprek met hele goede uitleg. Over 5 a 7 dagen wordt hij thuis afgeleverd. Een echte aanrader

• Assortiment keuze

Mijn ervaring is gewoon fantastisch!!!

Heb in de zomer van vorig jaar 2024 een rollator gekocht. Deze vertoonde op een gegeven moment een mankement en heb hem afgelopen december ter reparatie aangeboden. In de tussentijd kreeg ik een rollator mee in bruikleen. Eind januari 2025 kreeg ik bericht dat mijn rollator vervangen ging worden voor een nieuwe!!!! Deze heb ik vandaag opgehaald en ben dus zeer tevreden over de service van Mango Mobility. Beste Kim van het filiaal in Utrecht mijn hartelijke dank hiervoor, helemaal geweldig. Met vriendelijke groet, een tevreden klant en tot de volgende keer.

• Assortiment keuze

Heb de Move 4 aangeschaft bij Mango in Naarden en ik werd door een leuke en vriendelijke verkoper geholpen, die echt wist waar hij over praten.Hier in de buurt vind iedereen het een erg leuk wagentje en word door iedereen bekeken. Vandaag werd hij opgehaald en even afgesteld en ik heb er net weer een ritje mee gemaakt. Geeft mij nu meer bewegingsvrijheid, om er nu zelfstandig op uit te trekken, zonder dat ik ergens naar toe moet worden gebracht.Ik krijg daarmee ook meer mijn zelfstandigheid terug .Deze Move is echt een uitkomst voor mensen met een lichamelijke beperking en hij is heerlijk overdekt. Ik ben er super blij mee.Dank jullie wel.

• Assortiment keuze

Scootmobiel cat 4 besteld en vandaag bezorgd.goede uitleg.ben erg bij.

Door ziekte kan ik niet meer fietsen op mijn mtb.Maar nu kan ik weer naar buiten.

deskundige voorlichting

Rollator gekocht en mede door professioneel advies de juiste beslissing genomen.Mooi bedrijf

• Assortiment keuze

Ontzettend fijn en behulpzaam!

Ik heb de service bij Mango, als ontzettend fijn ervaren. Ik ben geholpen door Bas, hij nam rustig de tijd om alles goed uit te leggen en ik heb de Atto uitgebreid mogen testen. Ik woon in Brabant, maar ben oprecht blij dat ik toch even naar Utrecht gereden ben.

• Assortiment keuze

goed voorgelicht en goed geholpen

vriendelijke verkoopster. heeft ook iets extra's voor mij gedaan

• Assortiment keuze

Deskundige, vriendelijke klantgerichtheid is een kwaliteit van de verkoopster en de bezorger.

Onlangs bezochten wij op afspraak Mango Mobility in Oisterwijk, waar we vriendelijk, met koffie, werden ontvangen door Marleon van Doleweerd. Drie spontane klanten voor ons, konden hun winkelbezoek rustig afmaken, waardoor we lang moesten wachten. Wij werden uiteindelijk geweldig geholpen en gingen met een goed advies huiswaarts. Bij ons tweede bezoek vertelde Marleon dat ze een dienst had geruild om ons te kunnen helpen. Ze nam alle tijd voor ons. Over klantgerichtheid gesproken! Afhandeling van onze bestelling: efficiënt en deskundig. Instructies voor de montage van de accessoires werden ook in de offerte opgenomen. De bezorger van Mango Mobility, eveneens vriendelijk en geduldig, nam de tijd om ons te demonstreren hoe we met de scootmobiel moesten omgaan. Alles bijeen zijn wij uiterst tevreden over het winkelen bij Mango Mobility Oisterwijk.

• Assortiment keuze

Kundig en persoonlijk advies zonder eigen belang.

Op advies van mijn neef, ga ik open minded naar de winkel. Ik ben op zoek naar een nieuwe rollator. Wij worden te woord gestaan door Monique Bot. Als ik in de winkel stap, valt mij op dat er al een aantal rollators staan opgesteld. Allemaal afgestemd op mijn lengte. Monique legt uit waaraan een goede rollator moet voldoen. Ze laat mij de verschillende rollators proberen. Ondertussen wijst zij op de voors en tegens van een bepaald model. Ze weet waar zij over praat, ze heeft kennis van zaken. Uiteindelijk hebben we een rollator bij haar gekocht. En, naar nu blijkt, een hele goede. Een mooie ervaring. Tevreden en dankbaar ben ik nu.

• Assortiment keuze

vriendelijk ontvangen en goede uitleg

voor mijn moeder rollator gekocht vriendelijk ontvangen door monique goede uitleg en een goede rollator voor goede prijs.

Aangenaam!

Prettige, vriendelijke en rustige tegemoetkoming van mevrouw Mariam Geerts. Ik ben tevreden met de aankoop van de Rollator!

• Assortiment keuze

De aanbeveling die wij kregen, geven we graag door!

Op aanbeveling van een dame met een opvouwbare scootmobiel, die we op een zondagmiddag toevallig ontmoetten, zijn we onlangs naar Mango Mobility in Oisterwijk geweest. De mevrouw die ons daar in een mooie zaak hartelijk (en met koffie) ontving, bekende dat zij pas kort in deze branche werkzaam was. Niettemin wist zij ons uitgebreid en vooral ook ter zake kundig, van alle informatie te voorzien die we zochten. Ze nam daar alle tijd voor. en mijn vrouw kreeg ruimschoots de gelegenheid diverse modellen uit te proberen. Daarna was het niet moeilijk een definitieve keuze te maken.

• Assortiment keuze

Wij zijn geholpen door Mobiliteitsadviseur John Peeters en hebben dat als zeer plezierig en goed ervaren. Klantvriendelijk, duidelijk en in voor een grapje. John nam alle tijd om voor mijn ouders de Move E4 scootmobiel te demonstreren zonder enige druk en met veel geduld. Mijn ouders kunnen niet wachten om samen weer heerlijk erop uit te gaan. Bedankt John!

• Assortiment keuze

Gericht op mobiliteit behoefte klant

Ondanks dat de adviseur er nog niet lang werkte, zag hij snel welke maat s/m ik nodig had qua rollator. Hij was vriendelijk, dacht mee. Om bij mijn dochter mobieler te zijn had ik ook daar een rollator nodig. Was blij verrast met de bijzonder grote keuze in rollators. Heb voor eigen thuis ook binnenrollator gekocht met groter blad. Gezien de door de jaren heen opgebouwde eigen kennis, telde voor mij vooral de grote keus en kundigheid van medewerker. Grote aanrader!

Fijne ervaring

Een fijn ontvangst met koffie. Zeer goede adviezen en begripvolle behandeling. De order geplaatst en met een goed gevoel gaan ik wachten op mijn "Bobby".

• Assortiment keuze

Prettig gesprek met prima uitkomst

Vandaag een Atto sport gekocht en prima geholpen door Dhr. John Peeters. Rustig en prettig gesprek waarin alle ins en outs werden besproken. Alle tijd werd genomen om ons de werking uit te leggen. Evenals tips voor het gebruik en hoe het ons makkelijk te maken. Prima!

Persoonlijk en meedenkend

Ik wil graag mijn ervaring delen over de goede service die ik heb ontvangen van Mango Mobility bij de aanschaf van een scootmobiel voor mijn moeder. Helaas kon mijn moeder door persoonlijke omstandigheden de scootmobiel uiteindelijk niet gebruiken en heeft ze er nooit op gereden. Mango Mobility toonde echter begrip voor onze situatie en dacht actief met ons mee om tot een bevredigende oplossing te komen.

Vriendelijke en deskundige begeleiding

Ontvangen met koffie e.d. Alle tijd voor vragen en advies

zeer goed

Mijn 1e scootmobiel een lion 4 en nu atto sport gisteren gekregen. makelijk voor in auto en openbaar vervoer af geleverd door deskundig personeel mango is een top winkel met goed en deskundig vriendelijk personeel je word altijd god geholpen een tevreden klant

• Assortiment keuze

Zeer tevreden over de collectie en het advies

Had al wat "huiswerk gedaan" en mijn keuze bepaald over welke rollator het zou kunnen worden. De beslissing was snel gevallen na toch nog een paar andere adviezen die op een zeer prettige manier werden gegeven. Ben zeer tevreden over de aankoop van rollator Trive Ultra Compact en zeker over de kleur groen wat in eerste instantie niet de voorkeur had. Maar het advies van Halima El Mokhari voor deze kleur heeft de keuze uiteindelijk bepaald waarvoor ik haar erg dankbaar ben.

• Assortiment keuze

Heel fijn zaken doen met Marleon

Ik kwam bij Mango Oisterwijk voor een inklapbare scootmobiel, maar uiteindelijk bleek een inklapbare stoel een veel betere optie. Dit op aanraden van Marleon, met wie het heel prettig communiceren is: Menselijk, vriendelijk, deskundig, en altijd bereikbaar via mobiele telefoon. Zo voel je dat ze net dat beetje extra geven voor jou als klant, en klantvriendelijkheid geen loos begrip is. Ik ben heel wat gewend met online bedrijven, maar voor de aankoop van dit soort producten wil je kunnen voelen, zitten, proberen in een winkel en dit was gewoon ouderwets heel erg goed, hulde!

Amersfoortseweg 108

1411 HJ Naarden

0800 2002

Over Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist op het gebied van zorghulpmiddelen, scootmobielen, rollators en rolstoelen. Mango heeft, naast haar webshop, vele winkels verspreid door Nederland en beschikt over een eigen servicedienst.