Heel fijne service!

Volgens mijn moeder rijdt de fiets heel fijn! Ben helemaal tevreden!

Toppers

Top, qeen problem met komunicatie, 10 vor 10

goed en snel

Duidelijke website. Snel verzonden / geleverd. Goed product.

Wat een service!

Erg verbaasd over de service van Fietsen4all. Razend snelle levering, mooie sterke fiets ontvangen voor een goede prijs. Daarnaast ook goed geholpen door de klantenservice. Zij probeerde mij niet de duurste fiets aan te smeren maar hebben me van echt eerlijk advies voorzien. Dit kan ik alleen maar waarderen! 5 sterren

Slecht kwaliteit

Slechte kwaliteit ik heb de fiets max 30 min in de regen staan de volgende dag schroeven/bouten veroest dan kan dat wel in de bijschrijving staan maar kom op man beetje regen moet elke fiets tegen kunnen jammer weggegooit geld

Tijdens het bestellen was er iets fout gegaan, fietsen4all nam contact met mij op om opnieuw de bestelling te plaatsen. Volgende dag de voordrager al binnen! Top webshop!

Niet alleen een goede prijs maar ook goede kwaliteit en snelle levering!

Niet alleen een goede prijs maar ook goede kwaliteit en snelle levering!

Makkelijke keuze, extra betaling voor montage is passend, contact snel, levering zonder krassen binnen 8dgn

Goed en snel geleverd

Na bestelling is de fiets voor mijn zoontje snel geleverd.. De vergeten extra's waren na een mailtje de andere dag binnen met excuses... Waarschijnlijk grote kans dat de volgende fiets hier ook besteld wordt... Leo

afwachtend

Er zou een monteur contact met mij opnemen. Ik heb nog steeds niets gehoord. Wel een snelle bezorging.

Zeer tevreden met service en fiets

We zijn zeer tevreden met de service van Fietsen4all.nl. Direct na de online bestelling werden we gebeld of zeker wisten of we de grote van het frame maat goed hadden. Erg prettig dat ze mee denken. Onze dochter is erg blij met de fiets.

Top service voor en na de sale

Door contact met de zaak had ik echt het gevoel dat tevredenheid van de klant erg belangerijk is, eerlijk gezegd had ik dit niet van een online winkel van fietsen verwacht, maar wees gerust ze zorgen wel erg goed voor de klant in mijn geval! Een aanrader.

Zeer tevreden over de service. Fiets besteld en werd snel geleverd. Het monteren van de fiets ging gemakkelijk en snel. Het is een mooie fiets, ziet er goed uit.

Duidelijke website, snelle levering. Levert wat er besteld is.

Heel behulpzaam

Fiets besteld. Goed bereikbaar via de telefoon en mail. Altijd goed geholpen en zeer snelle verzending. Fiets is top. Zou hier zo weer bestellen. Bedankt.

Pakket was onderweg verdwenen, netjes opgepakt door fietsen4all. Na starten van onderzoek fiets gevonden en alsnog snel geleverd. Top service van a tot z.

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs, snel geleverd. Wel lastig dat gezien de afmeting pakket deze niet bij de buren of een normaal DHL punt afgegeven kan worden. Wellicht is dat bij een andere vervoerder wel mogelijk.

Simpel en goed een fiets kopen

Het was zeer gemakkelijk een fiets bestellen, een paar dagen was hij binnen en hij was niet eens zo duur, wel degelijk. Paar dingen monteren en klaar.

Perfecte service complimenten !!!

Overzichtelijk en Duidelijk als je bij Fietsen4all een fiets besteld.

Weinig betaald voor een prima fiets

Dat het fietsen in de outlet zijn met een beetje schade vind ik persoonlijk geen probleem. Als ik mezelf ken komt er binnen de kortste keren toch wel een krasje op het frame. De prijs was daarom extra laag, voor een simpele fiets die ik nodig heb. Heb m na leveren zelf in elkaar gezet en hij rijdt top. Bedankt!

excellent

Everything came on time and in great condition. the bike is very smooth and the best ride I had.

Snelle levering en goede service

Fiets voor mijn dochter besteld. De fiets is de volgende dag geleverd. Bij het monteren kwam mijn man erachter dat ds koplamp niet werkte. Direct contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben direct een nieuwe koplamp opgestuurd met een sleutelhanger voor de service. Fijn dat de klantenservice adequaat reageerd en onze dochter is helemaal gek van haar nieuwe fiets en sleutelhanger. Bedankt zeker een aanrader

Geweldige moederfiets

Moederfiets gekocht met kinderzitje. Super mooi en ben er erg blij mee !

Prima levering maar kwaliteit laat de wensen over

Na een maand zie ik op diverse bouten en schroeven reeds roest tevoorschijn komen

Nettjes op tijd geleverd Zeer mooie fiets voor aantrekkelijke prijs. Het koplampje werkte niet. Na een mailtje die overigens snel werd beantwoord werd er zonder moeite een nieuwe opgestuurd. Prima bedrijf

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Fietsen4all.nl

Wij zijn Fietsen4all, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kan je altijd terecht voor service. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment, staan deze vakkundige monteurs graag voor je klaar.