Goede service en een vlotte levering.

Goede service en een vlotte levering.

Mooie fiets, tevreden over de service

Top aankoop

Helemaal in de wolken met mijn nieuwe elekrtische altec fiets. Binnen 3 dagen werd deze thuis geleverd en hij was al helemaal rijklaar. Fiets rijdt als een zonnetje.

Ik voel mij belazerd!

Zij maken een fout online! Bellen mij op om het af te handelen. Ze beloven het nog de volgende dag te bezorgen. Ik ga er mee akkoord, ik betaal op tijd.. wordt het pas na 3 dagen bezorgd terwijl ze adverteren voor 16.00 besteld..volgende dag in huis.. niet. Bezorgd.. maar niet de volgende order! Ooh, tot 14.00 telefonisch te bereiken!

fiets 26 inch

op de foto straat het nieuw model maar het het oude model ontvangen niet heerlijk

Goed!

Goede prijs- kwaliteit verhouding! Stoer fiets, met leuk orange kleur!

AFSPRAAK MET LEVERING 10 PLUS

Prima fiets voor mijn zoon, snel en op tijd geleverd. Top!

Prima prijs kwaliteit verhouding en dat in een tijd dat mountainbikes nauwelijks leverbaar zijn. Kortom zeer tevreden.

Klacht gemeld nadat spat bord kapot was. Gelijk na bellen opgepakt. Originele niet voorradig maar een universele gekregen en als de originele op voorraad is krijgen we alsnog de juiste gestuurd. Goede oplossing van klantenservice en vooral erg vriendelijk

Snelle levering en goed product.

Wij zijn erg tevreden over de fiets die wij hadden besteld. Er zat een lamp en een slot bij wat je vaak in de winkel er los bij moet kopen!

Snelle levering goede kwaliteit en prijs

Altec metro herenfiets. Makkelijk in elkaar te zetten. Fietst goed. Snelle levering. Afterpay is ook goed gegaan. Kortom zeer tevreden

Meer dan prima

Van bestellen tot afleveren meer dan prima

Fiets besteld via internet. We hebben geen persoonlijk contact gehad. Er misten een paar schroefjes, maar hebben hier niet over gebeld. Verder prima. De bestelling was binnen een paar dagen in huis en nu kan ik heerlijk fietsen!

Goede en snelle.service

Fiets besteld. Achteraf betaald ivm problemen bij het kopen van een fiets bij een andere webshop. Wij waren dus op onze hoede. Bleek niet nodig bij fietsen4all. De fiets was binnen 3 dagen in ons bezit. Makkelijk af te monteren. Voor herhaling vatbaar!

goede service

snelle levering minpunt: geen omschrijving hoe de fiets in elkaar te zetten.

mijn dochter is erg blij met de fiets . alleen het montage stukje en het bevestigings materiaal voor de standaard, is van slechte kwaliteit. na 1 dag stond de hele standaard alweer scheef

Makkelijke site. Prima levering

Pluspunten

Ik heb voor de verjaardag van onze dochter een fiets besteld bij Fietsen4All, buiten het feit dat de afspraken keurig zijn nagekomen heb ik ook een lief kaartje mogen ontvangen voor mijn dochter, bedankt Fietsen4All, Mijn dochter is superblij!

Ga zo door!

Leyweg 595

2545GH Den haag

Over Fietsen4all.nl

Wij zijn Fietsen4all, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kan je altijd terecht voor service. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment, staan deze vakkundige monteurs graag voor je klaar.