Goede pasvorm en snelle levering. Wat mij betreft zou de leuke verpakking geschikt gemaakt moeten worden als 'brievenbus-pakketjes', dat zou het helemaal perfect maken om bij BambooBasics te bestellen.
Fijne shirts, maar wat ik wel jammer vind is dat de hemdjes zijn afgebiesd met een synthetisch bandje, waardoor er weer huidirritatie kan ontstaan, daarbij is het bandje in kleur iets afwijkend van het hemdje zelf.
Zowel de verschillende modellen van onderbroeken, de bh’s en topjes zitten heerlijk. De leggings zitten wel heel strak (ik nam zelfs al een maatje groter), en de naad vind ik storend…
Hi Bianca, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat de bh's en topjes goed bevallen! Jouw feedback voor de leggings zullen wij zeker meenemen voor in de toekomst. Mochten wij jou hiermee nog kunnen helpen, horen wij het graag! Groetjes, Tyrsa =)
Ik moest even experimenteren met de maat, maar de padded bh maat L past mij nu perfect. Eindelijk een BH die niet knelt. De kleur rood is vrolijk. Het hemdje erbij past ook goed. Voor de legging heb ik maat M genomen. Hij past goed. Ik ben benieuuwd hoe de legging voelt op warmere dagen. Ik zou ook een blauwe legging willen hebben (tip?).
Hi Hannie, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend leuk en fijn om te horen dat de producten erg naar wens zijn. De tip voor de kleur zullen wij ook zeker meenemen voor in de toekomst! We hopen dat we jou nog veel vaker positief mogen verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Het zit direct zo lekker dat je soms jezelf afvraagt draag ik wel ondergoed!
Hi Dave, Wat een ontzettend mooi compliment, bedankt! We kijken er zeer naar uit om je in de toekomst vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Ik vind de boordband te strak knellen krijg dus striemen
Hi Meta, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat ons product op dit moment nog niet naar wens is. Zojuist heb ik contact met je opgezocht, zodat wij hier samen naar kunnen kijken. Wij staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Fijn en comfortabel ondergoed.
Hi Sylvia! Bedankt voor je mooie feedback! We kijken er zeer naar uit om je vaker positief te mogen verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Het zijn fijne zachte slips. Goede pasvorm. Minpunt: als je 1 setje besteld wordt deze zonder omdoos verzonden en kan pakketbezorger precies zien wat er inzit en welke maat. Dat vind ik minder.
Beste Conny, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat de slips goed bevallen! Inmiddels hebben we telefonisch contact met je gehad over de bezorgwijze en toegelicht dat we hiervoor kiezen vanuit een duurzaam oogpunt. Hartelijk dank voor het fijne en leerzame gesprek! We waarderen je feedback en nemen jouw punten zeker mee voor de toekomst. Ook zijn we blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen.Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staan wij altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa😁
Wat een enorm fijn ondergoed! Lekker zacht en toch stevig. Ik geniet er enorm van!
Hi Jacqueline, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat goed om te horen dat alles naar wens is. We zien er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Na lang zoeken HET hemd gevonden…
Hi, Bedankt voor je mooie compliment! Wat goed om te horen dat het hemd naar wens is. We zien er naar uit om je vaker positief te mogen verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Heerlijke shirts, en snel in huis. Zo fijn dat r wat extra lange t-shirts zijn. En ze zijn heel zacht.
Hi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. We zien er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Het ondergoed valt mij helaas erg tegen. Jammer had er meer van verwacht. En mijn gegevens niet gebruiken voor reclame aub
Hi Frank, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat het ondergoed niet naar wens is. Inmiddels heb ik contact met je genomen, zodat we samen kunnen kijken wat er verbeterd kan worden. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Levering correct. Het is wel zoeken naar de correcte maat.
Hi Nico, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat we je blij hebben kunnen maken met onze producten. We kijken er naar uit om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Ik ben fan van het ondergoed. Zacht, stevig en onzichtbaar onder kleding. De levering was enorm snel , iets waar ik heel blij mee was.
Wat een geweldige review, dank je wel! Superfijn om te horen dat je zo enthousiast bent over het ondergoed – zacht, stevig én onzichtbaar onder kleding, precies zoals we het bedoelen! En top dat de snelle levering ook in de smaak viel. Groetjes Tygo
Veel merken geprobeerd, maar Bamboo Basics is voor mij de beste in draagcomfort Ziet er goed uit en blijf mooi.
Wat een mooi compliment, dank je wel! Geweldig om te horen dat Bamboo Basics voor jou het beste zit en dat je zo tevreden bent over het draagcomfort en de kwaliteit. Daar worden we blij van! Groetjes Tygo
Na heel veel katoen een uitstap gemaakt naar bamboe, veel lopen met een rugzak geeft met katoen problemen/ wrijving. Voelt koel aan en kruipt niet op als boxer shorts.
Wat een mooie omschrijving – een zachte landing! Fijn om te horen dat de overstap naar bamboe zo goed bevalt. Geen wrijving, geen opkruipende shorts én een koel gevoel… precies wat we willen bieden! Dank je wel voor je feedback. Groetjes Tygo =)
Comfortabel en onzichtbaar onder kleding. Briefs Belle zijn net wat comfortabeler dan de Hipsters Iris.
Ik draag al jaren graag Bamboo Basics. Maar nu ik weer nieuwe set shirts heb besteld, krijg ik sterk de indruk dat ze nu van wat dunnere kwaliteit zijn dan voorheen.
Zeer goed geholpen tijdens mijn telefoongesprek! Fijne producten.
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je ons contact als prettig en professioneel hebt ervaren, en dat je blij bent met de producten. Daar doen we het voor! Groetjes Tygo
Goede aflevering alleen 1 van de hemdjes had een gaatje
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de aflevering goed is verlopen! Wat jammer dat één van de hemdjes een gaatje heeft – dat hoort natuurlijk niet. Zou je ons een foto van het defect kunnen sturen? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Groetjes Tygo =)
Mooie pasvorm en erg zacht. 3 Mooie kleuren die ook goed zijn gebleven in de was.
Hi Roel, Bedankt voor je mooie feedback! Wat goed om te horen dat de kwaliteit en de pasvorm naar wens zijn. We kijken er naar uit om je vaker te verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Mijn bestelling had ik in een dag in huis. Keurig verzorgd. De kwaliteit van de producten is heel fijn.
Hi Gerda, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten naar wens zijn. We kijken er naar uit om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Na lang zoeken en merken testen heb ik gevonden wat ik zocht!
Hi Karin, Bedankt voor je mooie compliment! Wat ontzettend leuk om te horen dat je blij bent met onze producten. We kijken er zeer naar uit om je nog veel vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zeer vlotte levering&helder te volgen. Producten heel fijn!
Hi Annemarie, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en de producten. We kijken er zeker naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Ik vind het fijn materiaal en de maat was goed. Maar ondanks dat de pasvorm van de bh's voor mij persoonlijk niet naar tevredenheid waren, zijn jullie me super. Na een prettig telefoongesprek mocht ik de bh's kostenloos houden. Ik hoefde ze niet terug te sturen!
Hi Cor, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat de bh's niet naar wens waren. Zojuist heb ik telefonisch contact met je gehad, zodat we samen konden bespreken wat er niet naar wens was. Dit telefoongesprek en jouw feedback is heel waardevol voor ons, dus daar wil ik je graag voor bedanken! Zo kunnen wij blijven leren en verbeteren. Tevens zijn wij samen gelukkig tot een oplossing gekomen, wat ook erg fijn is! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Hopelijk zien we jou nog eens terugkeren! Groetjes, Tyrsa 😊
Originele beoordeling
De bh viel me tegen, geeft te weinig ondersteuning en de losse pads erin ziet lelijk uit.
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!