Filtre

Mooie producten, snel geleverd

Na het maken van de keuzes zijn de bamboe producten keurig verpakt in separate doosjes in een grotere doos snel geleverd. De kwaliteit is erg goed en de pasvorm prima.

Sneaker sokken zijn top

Levering binnen 24 uur en sokken zijn perfect

Pure zachtheid als een tweede huid

Bamboo voelt aan als een tweede huid die je niet meer wil uitdoen

Wat een droom

Ik kocht de seamless padded bra Fleur en seamless extra high brief Amy (onderbroeken) Wat een heerlijkheid. Eindelijk ondergoed wat je echt niet voelt. Zo zacht voor je huid. Geen enkel vervelend strak gevoel. Ik kan de Bra de hele dag dragen zonder het gevoel dat ik hem uit moet gooien. Ik ben al wat ouder dus de padding is welkom. Geeft net genoeg steun.

Prima product en webshop

Via instagram kennis gemaakt met Bamboo Basics! Webshop overzichtelijk en makkelijk. Na betaling snelle levering en vandaar een dikke 8 voor dit bedrijf.

Comfortabel

Goede pasvorm en comfortabel in het dragen

Goede kwaliteit

Mooi product, zit lekker, valt ruim.

uitstekend

snel en goed ontvangen

Goed en snel geleverd

Goed, anders kocht ik hier nooit meer….aan te bevelen

Prima kwaliteit en perfecte levering.

Snel

Snelle service, fijn materiaal

Prima onderbroek

Fijne stof, geen naden en snel verzonden m

Perfect ondergoed!

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Super fijn ondergoed

Ik woon op Curacao(en Dronten)en draag altijd Bamboo basic ondergoed. Het ademt goed, voelt altijd prettig aan. De kwaliteit blijft ook zeer goed,

geweldig bedrijf!

Bamboosokken had ik al jaren, bevielen zeer goed. Nu nieuwe besteld die idd volgende dag bezorgd werden, andere kleding besteld, dito die snelle levering, maar moest helaas omruilen. Keurig vriendelijk meedenkend telefonisch overleg, snel geregeld, retour geen probleem. Alleen liet Postbezorging het ditmaal afweten, 3 x ander bezorgmoment! Maar dat lag niet aan Bamboo. Complimenten voor dit bedrijf!

Uitstekende service!

Uitstekende service.

Snelle levering mooi product prijs kwaliteit heel goed

Gewoon goed

Gewoon goed

ge woon prima

De T-shirts en slips bevallen prima, Fijn dat het duurzaam is gemaakt

Heel fjn

Bestelling van slips wilds ik graag ruilen voor andere maat. Met een telefoontje zo geregeld. Het setje wat ik al thuis had mocht ik houden en doorgeven aan een vriendin, dit Met het oog op het milieu. De nieuwe zending had ik dd volgende dag al binnen. Helemaal top.

Er stond vandaag besteld morgen in huis en dat was ook zo.

Prima producten!

Is reeds de derde keer dat ik een bestelling doe, deze dragen het prettigst!

Prima kwaliteit

Zowel mijn vrouw als ik hebben al diverse malen onderkleding gekocht bij bamboo basics. De kwaliteit van de geleverde goederen is prima. De artikelen worden ook snel bezorgd

Prima short.

Prima boxer.

Fijne producten en snelle service

De producten snel in huis, helaas niet helemaal in goede staat maar na een chat met de klantenservice de volgende dag al de vervangende producten ontvangen.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD