Filtre

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede pasvorm, zacht materiaal.

Correct en goed afgehandeld

Alles verliep vlot: bestelling, track and tracé, aflevering en in het pakje zat net wat ik besteld had. Dus zoals het hoort. En heel blij met de bamboo producten

Wederom tevreden!

Niet de eerste keer dat wij BambooBasics kopen en zeker niet de laatste. Prettig draagcomfort voor zowel man als vrouw. Niet super modieus maar wel moderne en bij-de-tijdse modellen. Snelle verzending. Prima prijs kwaliteit verhouding

De kleding en materiaal zijn goed de service matig

Er zat geen overzichts rekening in het paketje. Verder had ik een kaart met kortingcode gekregen van Bamigo. Deze code werkte echter niet tijdens het bestellen. (Zou geldig zijn t m 30 september)

Goede kwaliteit producten, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is erg comfortabel, ik raad het sterk aan!

Zit heerlijk en erg mooi

Heel Tevreden met deze bamboo onderkleding, mooie pasvorm en heerlijk zacht. Ik zag het bij een vriendin en wilde het meteen ook hebben en daar heel blij mee.

heerlijk materiaal uitstekende vlotte levering

Vlugge correcte levering en zit fantasties

Jammer dat ze werken met Post nl

Eerste bestelling met PostNL verstuurd. Jammer. Niet bij huis geweest. Toen zou pakket naar PostNL punt. Toen weer email dat de bezorging was uitgesteld tot de maandag. Maar zou thuis geleverd worden. Uiteindelijk lag het pakket toch op een PostNL punt. Waardeloos. Tweede bestelling via dhl gedaan. Proficiat. Volgende dag in huis. Over kwaliteit nu nog niets te zeggen.

Heerlijke zachte, stevige broekjes

Fijne broekjes, heel zacht maar niet dun. Door de rekbaarheid vallen ze iets ruimer uit. Heb ze gekocht voor de nacht omdat ze naadloos zijn en ook ademend. Ik ga nog andere modellen proberen.

Twijfelachtig

Nette website en keurige levering. Fijn aanbod in basics en ook heel fijn dat ze veel multipacks aanbieden. Heb in de zomer 2x een flink aantal (enkel) sokken besteld voor mij en mijn dochters. Ze dragen fijn, lekker zacht en goede pasvorm. Maar, nu na een maand of 2 hebben er al behoorlijk wat sokken (vooral de enkelsokken) slijtplekken. Allemaal op dezelfde plek, de grote teen. Dat vind ik toch wel snel eigenlijk.

Heerlijk ondergoed

Mooie producten en een hele goede klantenservice!

De producten zijn van een mooie kwaliteit. Bestelling wordt snel verstuurd. 2 shirts hadden een kleurafwijking. Heb dit gemeld en is snel en heel fijn opgelost. Top service!

Top bedrijf en n goede service

Ik had de verkeerde maat besteld. Vroeg om omruilen. Maar in plaats daarvan is de juiste maat kostenloos opgestuurd. Mooie service!

Geweldig fijn om te dragen

Het was me niet eerder gelukt om een bh te vinden die echt lekker zat.

Wilde bestellen bij Bamigo

In de veronderstelling dat ik de order bij Bamigo had gedaan kreeg ik de T-shirts van Bamboo. Heb de order geaccepteerd omdat ik niet van retour zendingen houd. Dus mij ziet u niet meer terug.

Goede service, fijn ondergoed!

Goede en snelle levering. De string vind ik wat minder fijn zitten dan de normale slip. De padded bra gaat na een paar keer een beetje ‘lubberen’.

Het materiaal is top en het draagt heerlijk!

De sokken dragen heerlijk comfortabel door het zachte materiaal. Dat geldt ook voor de boxershorts.

Allemaal goed

Bestellen was makkelijk, mijn bestelling werd prompt geleverd en de producten zijn goed. Ook goed op maat. Enige tip is: ik zou hemdjes en ondershirts ook wel in huidskleur willen. Super saai, maar soms wel handig.

Damesboxershorts vallen tegen

De damesboxershorts Selena vallen mij helaas erg tegen. De stof is heel zacht, maar lubbert snel. De broekspijpjes kruipen erg op. Ook was ik in de veronderstelling dat ze naadloos zouden zijn, maar over de billen loopt een grote ronde naad die je onder broeken goed ziet zitten. Geen succes voor mij dus.

Prima artikel met snelle bezorging

Tevreden over product en levering. Jammer dat er niet meer kleuren beschikbaar zijn

Zo blij mee!

Zo blij met m’n T shirts met lange mouwen, maar L zat precies zoals ik het wilde ik heb het gelijk aan gehouden en het zit zoals bambo hoort te zitten……….. Heerlijk !!!!

Heerlijk

Top broekjes en blijven heerlijk zitten na vele wasbeurten

Gewoon goed!

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle levering. Alleen lijkt de maattabel niet helemaal correct, de shirts lijken iets kleiner te vallen dan de maattabel wil doen geloven. Er zit gelukkig wel veel stretch in.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD