Fijn ondergoed, drogen na het wassen duurt lang, pasvorm blijft goed.
Hoi Loes, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ondergoed. Heb je nog tips om je ervaring te verbeteren, zodat we de volgende keer wellicht vijf sterren krijgen? Groetjes Karin
Even wat extra strings besteld voor de vakantie. Ze waren er de volgende dag en zitten weer erg fijn. Zacht materiaal.
Hi Elsbeth, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten. Veel draag plezier. Groetjes Karin
De supplychain werkt helemaal zoals je zou willen. De sokken zijn allemaal prachtig verpakt en ze dragen heerlijk!
Hoi Binnert, dank je wel voor je enthousiaste review! Veel draag plezier. Groetjes Karin
Heel goede webwinkel met prachtige producten
Hoi Marianne, dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel draag plezier. Groetjes Karin
Snel in huis, goede kwaliteit
Hoi Nelly, fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit. Dank je wel voor je mooie review. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Fijne producten, snel geleverd
Hoi! Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Heel lastig om iets retour te sturen Je zou er tegen opzien om artikelen te bestellen terwijl mijn ervaring is dat het heerlijk draagt
Hoi Anneke, dank je wel voor je eerlijke review. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en gelukkig is het retour sturen toch gelukt. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten. Groetjes Karin
Ik heb al jaren ondergoed van bamboo basics, nu had ik 2 broekjes met langere pijpjes besteld, maar die zitten minder lekker en de pijpen rollen omhoog als je je broek optrekt. Ik ga dus weer terug naar de andere modellen, want die bevallen heel goed!
Hoi Katy, dank je wel voor je review. Wat jammer dat deze broekjes minder lekker zitten dan de vorige. Je mag altijd een mail sturen naar [email protected] om te kijken of we ze kunnen ruilen voor je. Groetjes Karin
De onderbroeken zitten helemaal geweldig de top is wat minder geschikt voor mensen met wat grotere cup, het geeft helaas niet voldoende ondersteuning.
Hoi Claudy, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de onderbroeken goed zitten. Jammer dat de top minder goed zit en niet voldoende ondersteuning bieden voor je. Mocht je deze willen ruilen of retourneren stuur een mail naar [email protected]. We kijken graag met je naar een passende oplossing. Groetjes Karin
Mooi ondergoed. Zacht en rekbaar. Normale maat aanhouden. Snel bezorgd in kleine doosjes.
Hoi Lys, dank je wel voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Er staat voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis, ik wacht al 5 dagen. Er staat geen leveringskosten boven een bepaald bedrag, deze worden toch in rekening gebracht onder de naam shippingskosten
Hoi Ans, wat vervelend vind ik het voor je dat je je bestelling nog niet hebt gehad. Ik heb je een mail gestuurd hierover, want volgens ons systeem zou je bestelling geleverd zijn. Ik hoop snel van je te horen. Groetjes Karin
Van bestelling tot ontvangst. Heel aangenaam om te dragen.
Hoi Vanessa, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Karin
Eerste bestelling, prachtige kwaliteit, draagt heerlijk!!
Hoi Longina, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! Dank je wel voor je nieuwe review. Groetjes Karin
Ze zitten comfortabel lekker stofje min puntje bij retourzending moet je wel zelf verzendkosten betalen helaas. Dat had wel betere service kunnen zijn.
Hoi Michelle, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de slips. Ik begrijp dat de kosten voor retourneren niet leuk zijn. Stuur ons de volgende keer even een mailtje van te voren. Dan lossen we dat graag samen met je op. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Er zat bij mijn bestelling een boxershort met een fabrieksfout Hierover gemaild met klantenservice en de dezelfde dag een oplossing aangeboden in de vorm van een nieuwe die ik de volgende dag binnen kreeg
Hoi! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service. Dank je wel voor je positieve review. Groetjes Karin
Prima shirts, snel geleverd. Netjes verpakt
Hoi Robbie, dank je wel voor je review Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Heel fijn om te dragen, zit fijn en blijft mooi!
Hoi Jacqueline, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Nvt
Hoi Rainier, dank je wel voor je review! Groetjes Karin
Fijne boxershort. Goede kwaliteit en pasvorm. Snel droog. Snelle levering.
Hoi Gerard, dank je wel voor je mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Veel te lang getwijfeld en gewacht met bestellen zit als een 2 de huid krimpen bijna niks in de droger en voelt geen naden top product
Hi Nigel, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je positieve review! Groetjes Karin
Post NL heeft mijn pakje geleverd bij Al Madina - de grimberghestraat 64. De website zegt dat het punt open is van 10:00 tot 22:00. Zaterdag rond 13:30 stond ik voor de gesloten deur. Er was geen bericht wanneer het afhaalpunt zou openen en het telefoonnummer van Al Madina blijkt niet in gebruik. Ik wens geen gebruik te maken van dit afhaalpunt omdat het ver van mijn domicilie is, onbetrouwbaar en er bovendien in mijn buurt andere postNL afhaalpunten zijn.
Hoi Lea, wat vervelend om te horen dat je je ophaal punt niet kon bereiken. Helaas hebben wij geen invloed op de openingstijden en bereikbaarheid van een ophaalpunt. Ik heb je een mail gestuurd, zodat ik even met je mee kan kijken. Groetjes Karin
Kleur erg lelijk
Hoi Karien, ik heb je een mail gestuurd en hoor graag van je wanneer je je retour hebt verstuurd. Je zou namelijk binnen 14 dagen, nadat wij je retour ontvangen hebben, je geld terug gestort moeten krijgen. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
normaal schenk geen aandacht aan beoordelingen, goed is niet meer dan ik verwacht. deze keer had ik 5 en een half paar sokken ontvangen ipv 6, inpakfoutje kan gebeuren. Na een opmerking hierover met de vraag of er nog één sok beschikbaar was, ontving ik per omgaande 3 paar, daarvoor dank. En hierdoor besloot ik na al meerdere bestellingen zonder problemen te hebben te ontvangen de beoordeling toch maar eens te beantwoorden
Hoi Co, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over de producten. Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Groetjes Karin
Heerlijk zacht, blijft mooi in de was, zit prettig bij zowel warm als koud weer. Helaas wel tamelijk duur.
Hoi! Wat fijn om te lezen dat je ze zo tevreden bent. Dank je wel voor je mooie review! Groetjes Karin
Onderbroeken zitten aangenaam. Zweten bij dit weer met 30° valt goed mee. De sokken zijn dikken dannik dacht, maar aangenaam om te dragen. Ook minder last van zweetvoeten.
Hoi Fonne, dank je wel voor je positieve review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent en de artikelen fijn vindt om te dragen. Veel draag plezier. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD