Top geregeld

Goed produkten snelle levering.

Beste onderbroeken die ik ooit heb gedragen.

Goed verpakt en snel bezorgd

Ik heb de boxershorts nog maar net in huis

Hele goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Fijn spul, maar opvolging van niet geleverd pakket kan beter

Meerdere pakketten besteld. Fijne kwaliteit en snelle levering. Echter is één pakket zoekgeraakt, en de geboden oplossing vond ik niet helemaal toereikend. Restitutie via PayPal is gelukkig snel verwerkt, en een nieuwe bestelling ter vervanging wel weer gewoon prima geleverd. Dus op eigen houtje buiten de klantenservice om kom je er ook wel uit.

Buitengewoon goede service

Mijn zending wat niet compleet. Zeer klantgericht kwam er nadat ik het had gemeld en aanvulling met extra artikel. Erg vriendelijke en oplossend. Kwaliteit overigens ook uitstekend

Zijn top t shirts

Ik draag deze t shirts heel erg graag omdat ze een goede pasvorm hebben, lekker koel zijn met deze warme dagen en van goede kwaliteit zijn.

Fijn materiaal

Ik heb nu meerdere keren ondergoed en sokken bij bamboo basics besteld en ik ben erg tevreden. Ik heb één onderbroek gehad waarvan de naad vrij snel los liet, maar verder heel tevreden. De sokken zijn oersterk. Voor mijn partner heb ik inmiddels ook hemden besteld en hij vindt ze heerlijk zitten.

Eerste goede ervaring

Prima service!! Goede webshop. Smaakt naar meer.

Snelle levering en mooi ondergoed.

Vandaag bestelt, morgen in huis. Mooie en zachte stof en past zoals aangegeven in de maattabel.

Zeer mooie kwaliteit

Veel keus, maten kloppen en super kwaliteit voor een goede prijs. Het draagcomfort is super, echt een aanrader.

Goede klantenservice

Had een beschadigde broek gekregen Op mijn review kreeg ik een bericht van de klantenservice en worden mij 3 nieuwe broeken gestuurd als compensatie. Chapeau voor jullie service

Mijn ervaring was prima.

Naar aanleiding van een mailing, een (teveel, lol) artikelen gekocht Van A tot Z eenvoudig en snel.

Heerlijk zacht!

Bij met mijn nieuwe ondergoed. Zit heerlijk zacht en comfortabel!

Top levering!

Zeer snelle levering, ene dag besteld andere dag in huis. De padded bra en briefs zitten echt heerlijk. Ben er super blij mee!

Verpakking slecht niet discreet

Mijn pakje is verzonden zonder doos eromheen. Op de verpakking staat een plaatje welk ondergoed er in zit en welke maat. Mijn pakje is door de bezorger willekeurig in mijn dorp bij iemand achter gelaten, de poststicker zat namelijk over het adres. Die persoon zette het op facebook in de dorpsgroep (waar ik niet in zit). Uiteindelijk kwam het pakje bij mij maar iedereen weet nu wat ik besteld heb!

Goed en snel

Gewacht op kortingscode vanwege nieuwsbrief. Meteen besteld toen deze code binnen was. Volgende dag was de bestelling binnen. De pasvorm is prima en het product is na wassen ook prima gebleven. Zit heerlijk comfortabel.

Vlotte levering, prima kwaliteit

Fijn model en zorgt voor goede vochtbalans

De hempjes zijn ideaal als onderhempje in alle seizoenen (warm in de koude maanden, verkoelend op de warme dagen). Dat is erg handig voor iemand die dagelijks veel fietst en, zo lijkt het, altijd tegenwind heeft. De witte stof is iets te doorschijnend om in de zomer op zich zelf te dragen. Met een huidskleurige beha voel ik mij er wel comfortabel bij.

fijne sokken

Mijn man is tevreden over de sokken.

Superfijn draagcomfort

Snelle bezorging en superfijn draagcomfort

Goeie shorts

Zitten lekker.

Geweldig!

Bestellen gaat makkelijk en de levering is vlot. Ook heel fijn is dat het mogelijk is om te kiezen door welk bedrijf de bezorging wordt gedaan.

Zit lekker

De sneakersokjes zweten nauwelijks, blijven goed zitten

stevige onderkleding

De onderbroeken zijn stevig en toch zacht op je huid. Ze sluiten goed aan. Ze drogen supersnel. Enige minpuntje, je krijgt ze niet altijd de dag erna, zoals op de site staat. Heb ze vrijdag rond 18.00 uur besteld en kreeg ze dinsdag geleverd.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD