De stof voelt fijn aan

De onderbroek zit goed. Jammer dat de pijpjes oprollen.

Héél positief

Een hele fijne eerste kennismaking! De boxershorts zijn heel zacht en dragen comfortabel en ook de klantenservice reageert snel en klantvriendelijk. Super service.

goede comfortabele pasvorm

Al voor de 2e keer, dat ik de Rico heren shorts besteld heb, omdat ze bijzonder comfortabel en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Tevens een hele prettige en zeer adequate en snelle service, na een klein misverstand.

Super tevrede met de aankoop!

Een prima product,zoals stond omschreven,draagt heerlijk licht en luchtig,super tevrede!

Een super product

Eindelijk een fijn product gevonden met een hoog draagcomfort, en niet te vergeten een geweldige klantenservice , voor mensen die dit ondergoed eens willen proberen ,het is een aanrader

Prima product

Prima product.

Mooie kwaliteit

Fijne communicatie, klein probleem is meteen netjes opgelost.

Levering was snel. En de topjes en boxers zitten proma. Ik had alleen een kleinere maat van boxershort kunnen nemen.

Excellent products and customer service.

Everything I ordered so far is very comfortable and well worth the money. If by any chance there is an issue, the customer service works fast and efficient.

Goed en snelle service

Zacht en comfortabel

Lang moeten zoeken naar een vrouwelijke short model, die dan nog betaalbaar is. Deze shorts voelen aangenaam zacht.

Zitten zeer confortabel

Sokken zitten aangenaam steunend zonder te knellen. Weinig last van transpiratie ook niet na een lange wandeltocht

zeer goed

ik ben zeer tevreden over deze bamboe kleding en ben van plan om in de toekomst nog meer van aan te schaffen.

Ik had nog nooit een bamboe boxer gedragen maar dit is echt geweldig ik wil niet meer anders aan hebben. Ga binnenkort nog meer bestellen. Ook kwa levering was echt top en goed op tijd. Dus van mij een dikke 10

Sokken zitten heel fijn

Zachte sokken. Ben benieuwd hoe lang ze meegaan maar heb er vertrouwen in.

Fijn en goed materiaal.

Onderbroeken en shirts zitten geweldig.

perfection

I love the products and the service is unbeatable.

Teleurgesteld, ik bestelde de BH's maar kreeg de onderbroekje. Maar ik wil de BH's nog wel bestellen

Zie boven

Super comfortabel

Meerdere typen sokken gekocht om te kijken welke het beste zitten. Conclusie; ze zitten allemaal lekker!

Niet goed na 1 dag gedragen een hele grote scheur net onder het elastiek

Dikke teleurstelling

Uitstekend product. Prima service.

Uitstekend product. Prima service.

Zit comfortabel

Heerlijk gevoel, zit fijn en geen druk op allerlei plaatsen. Zacht

Super fijn

De shirts van bamboo Basics zitten heerlijk zacht. Het is een fijn materiaal en reguleert warmte goed. Echt een aanrader

Bamboe ondergoed is zacht en comfortabel.

Mijn ervaring met bamboe is hoog draagcomfort. Aanbeveling maatvoering is te groot.

Ik vind kleding snel niet lekker zitten/ voelen maar Bamboo Basics is echt een uitkomst vanwege de hele zachte stof, dit zijn de enige Beha’s die ik kan verdragen en zelfs lekker zitten. Ook onderbroeken en sokken zitten perfect. En nog een groot pluspunt is dat ze duurzaam zijn geproduceerd :)

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD