Fijne service, producten van goede kwaliteit en snelle verzending!

Hele goede en fijne producten. Klantenservice geef ik een 10

Snel en keurig geleverd. Prima produkten

Uitstekende service

Fijne producten. Bamboe draagt heerlijk op de huid. Bestelling supersnel verwerkt en de volgende dag ontvangen.

Super fijn ondergoed

Heerlijk zacht, je krijgt er geen rode randen van

Fijn materiaal.

De legging is fantastisch. De bh jammer genoeg te slap voor mijn voorgevel. Maar de stof draagt heerlijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit en fijne pasvorm

Zeer rekbaar

Zijn in alle richtingen zeer rekbaar. Past met maatje meer ook.

Echt fijne kleding!

Gebruik nu een paar jaar de onderkleding en sokken van Bamboo Basics. Zit heerlijk en de kleding blijft lang goed. Slechts een keer een bezorging gehad, waarbij de weinig sokken werden geleverd. Hierop werd gelijk een complete nieuwe zending verstuurd. Top dus!

Snelle service en prima producten

De bestelling is snel en correct geleverd. De bestelde producten zijn bijzonder fijn om te dragen en van goede kwaliteit. We zullen nog meer bestellen.

Kwaliteit en draagcomfort

Duurzaamheid was jaren terug de eerste aanleiding om bij Bamboo Basics ondergoed en sokken te kopen. Maar het zit heerlijk en het gaat zo lang mee dat het ook financieel voordelig is. En de nieuwe kleuren een welkome aanvulling.

Zeer goed!!

Het artikel zag er precies uit zoals het omschreven was. Ik had gekozen voor Bamboe Basics omdat ik al eerder sokken gekocht heb van Bamboe en de draagcomfort is fantastisch en ik ben er zeker van dat het met mijn nieuwe artikel hetzelfde zal zijn.

Heel fijn

Zeer comfortabel in het dragen

Fijne materiaal

Het is heel fijn materiaal om te dragen en raad het zeker aan.

Zeer tevreden!

Prima bra!

Boven verwachting

Na enige tijd bleek het product voor mij toch niet geschikt te zijn. Na contact met de klantenservice heeft Bamboo Basics dit naar volle tevredenheid en boven verwachting afgehandeld.

Voelt zacht aan...

De zachte stof voelt erg goed aan. Juiste pijplengte.

Eindelijk de goede pasvorm in zachtheid

Na diverse operaties ivm borstkanker, was ik op zoek naar goede en zachte padded topjes, De padded topjes van Bamboo basics hebben voor mij de juiste vorm en geven een zachte omarming op de goede plekken. De topjes zijn gemaakt van een stof die niet afsluit ,zorgt voor een zacht en luchtig gevoel en niet onbelangrijk, een mooi silhouet. Ik hoef niet verder te zoeken en heb meteen alle beschikbare kleuren besteld.

Super fijn ondergoed, heel zacht en comfortabel. En de levering is helemaal geweldig. Na 1 dag al in huis. Echt een ananrader

Prijs-kwaliteit klopt

Onze ervaring mt Bamboo slips én kousen is heel positief. Aangenaam om dragen en onderhousvriendelijk !

prima afgeleverd en fijne, comfortabele onderbroeken

Bamboo is een fijn merk, zijdezacht en fris geven ze aan/ comfortabel dus een goede keus voor mij!

Jammer chloe

Deze onderbroek gaat er uit. De band vind ik erg prettig zitten. Dan die harde elastieken. De laatste onderbroeken in mijn maat snel besteld. Hopelijk is er een alternatief, ik hoor graag Yvonne

Ze zitten lekker

Mijn fout was dat ik ze in de droogkast stak, nu niet meer. De rekband kon daar niet goed tegen.

Gewoon goed en zo hoort het ook!

Gewoon goed en zo hoort het ook!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD