Heerlijk zacht en comfortabel
Hoi Jojo, dank je wel voor je mooie cijfer en review! Wat fijn om te lezen dat je onze producten fantastisch vindt =) Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Snelle levering, goede pasvorm, duidelijke website
Hoi Monique, dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes Karin
Ik heb de padded bra besteld. Zit heel lekker. Erg comfortabel! En snel geleverd.
Hoi Connie, dank je wel voor je mooie review en cijfer. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de bra die je besteld hebt. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik had een probleem met een onderbroek en dit werd keurig opgelost door mijn een nieuw exemplaar toe te sturen.
Hoi Ron, wat gijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over het ondergoed. Dank je wel voor je positieve review! Groetjes Karin
Heerlijk zacht materiaal. Zowel sokken, ondergoed en t-shirts. Blijft goed ook na meerdere wasbeurten.
Hoi! Dank je wel voor je mooie cijfer en review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Zeer fijn ondergoed, zoel voor dames als heten
Hoi Anneke, dank je wel voor je positieve beoordeling. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons ondergoed! Veel draag plezier. Groetjes Karin
Het zit als een tweede huid.
Hoi Robbert, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Lekker gevoel en heerlijk dragen.
Hoi Marg, dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Op aanraden van een vriend op zoek gegaan naar compressie sokken voor een lange vliegreis. Omdat ik eerder bamboe T-shirt had gekocht, op zoek gegaan naar bamboe compressie sokken en kwam zo bij Bamboo basics terecht. Ze zijn heerlijk zacht en geven behoorlijk goed steun. Uittrekken is nog wel even een dingetje omdat ze strak zitten. Maar ondanks dat de sokken strak zitten geeft het een heel comfortabel gevoel en daar ging het om!
Hoi Hams, dank je wel voor je positieve beoordeling! Wat goed om te horen dat de compressiesokken naar tevredenheid zijn. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik had 10 paar sokken besteld, er bleken 2 paar niet in de doos te zitten. Als antwoord op mijn mail ontving ik direct de ontbrekende producten plus één extra! Dat waardeer ik zeer!
Hoi! Fijn om te horen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost voor je, dat doen we graag. Dank je wel voor je mooie review. Ik wens je veel draag plezier, groetjes Karin.
Goede kwaliteit en geen vieze natte sokken meer.
Hoi Leon, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de sokken! Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Karin
Alsof je niks draagt geen knelling of schuren van elastiek meer als je ondergoed draagt van bamboe
Hoi! Dank je wel voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons ondergoed! Groetjes Karin
Correctie kousen bevallen mij prima
Hoi Frans, dank je wel voor je mooie review! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
fijne dracht, goede pasvorm
Hi Peter, Wauw, wat een mooi cijfer. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Veel plezier van jouw bestelling! Groetjes, Tessa
Producten voldoen aan omschrijving en werden snel geleverd.
Hi Daphne, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat het snel geleverd is, dit is ook de bedoeling natuurlijk. Veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Voor de eerste keer de bamboo onderbroeken besteld. Aan de hand van de maattabel en het feit dat ik altijd L (large) heb, deze maat dus besteld. De onderbroeken zitten zeer strak, de band is niet van hetzelfde zachte matriaal als bijv. van Bjorn Borg en zit heel strak aan. De reden dat ik deze onderbroeken wilde proberen is dat de prijs iets voordeliger is als die van Bjorn Borg. Helaas geen goeie eerste ervaring.
Hoi Sander, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik heb je een mail gestuurd en ik zou graag met je in contact komen, zodat we naar een oplossing kunnen kijken. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Week geleden bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen.
Hi Machteld, Wat vervelend om te horen. Ik heb je gemaild om tot een oplossing te komen, we zien graag je reactie tegemoet. Groetjes, Tessa
Erg goeie sokken. Ook erg hulpvolle klantenservice indien iets mankeert.
Hi Sam, Bedankt voor jouw mooie complimenten en goed om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice, dit horen we graag =) Groetjes, Tessa
Product bevalt uitstekend.
Hi Mandy, Enorm bedankt voor jouw mooie cijfer. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes, Tessa
The shirt fits well, is very comfy on the skin, looks good, i.e., not just an undershirt, and really helps with temperature regulation.
Hi, Thank you for your lovely review. How good to read that you are so satisfied with our products. I hope you enjoy them! Greetings, Tessa
Het is fantastisch om Bamboo Basics te dragen. Het draagt heerlijk, het is als een tweede huid. Het blijft ook mooi in de was, het is onverslijtbaar.
Hi Elise, Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te lezen dat het zo lekker draagt en het mooi blijft in de was, dat is natuurlijk ook de bedoeling! Groetjes, Tessa
Opnieuw bamboo singlet besteld, maat S Veel te klein!! Mijn vorige waren ook S en die waren perfect. Helaas al het verpakkingsmateriaal al weggegooid en alles gewassen.
Zit heerlijk, blijft erg goed in de was
Hi Marianne, Wat een mooie review heb jij geschreven, enorm bedankt. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes, Tessa
Prima materiaal en prijs en bezorging! Blijven goed in de wasmachine, dus zijn ook duurzaam! Compliment!
Hi Joske, bedankt voor jouw review. Wat een mooi cijfer! Groetjes Esmee
zit fijn