Snel geleverde heerlijk zachte maar wel stevige sokken

Ze zitten heerlijk en passen perfect! De sokken zijn uniek omdat ze voor mijn maat 39 perfect passen. Normaal is bij andere merken de range maat 39-42, maar dan zijn sokken vaak te groot voor mij.

zit heerlijk

Het ondergoed van Bamboo basics zit heerlijk. Het is ook koel in de zomer. De winter weer ik nog niet, maar ik heb er nog bij gekocht, dus dat zegt wel genoeg denk ik.

Prima aanbod, goede levering

Prima aanbod, vlotte afhandeling, vlotte levering.

Vlot geleverd, mooi spul, niet duur.

Ik ben aan het experimenteren om al mijn ondergoed naar Bamboo om te zetten: goedkoop en comfortabel is mijn voorlopige conclusie. En bestellen is eenvoudig.

Fijne t-shirts

Keurig verpakt en netjes, snel bezorgd.

slecht

deze maat is te klein vallen klein uit

het draagt heerlijk,je voelt eigenlijk niet dat je het draagt. bijzonder.

ten eerste is de bezorging supersnel,zelf draag ik onderbroeken en hemden van dit merk.de onderbroeken dragen lekker zacht en sluiten goed op het lichaam aan en passen zivh aan na gelang de temperatuur van je lichaam.dit geld ook voor de hemden die ik draag.ik denk dat ik in het vervolg alleen deze produkten ga dragen.

Prima kwaliteit

Bestelling in goede orde ontvangen. Keurig verpakt en de kwaliteit van de onderkleding is in een woord: uitstekend!

Prettige dracht, wel te smal kruisje

Voor de dames slips het volgende advies: maak het kruisje iets breder. Dat draagt nog prettiger en er kan ook makkelijker een inlegkruisje in.

Kreeg de bestelling vlot

Behaagelijk

Het voelt meteen dat je beschermd bent tegen de koude. Alleen het betalingsmethode via mijn computer vond ik veel lastiger dan vroeger.

heel fijn ondergoed, snel geleverd

Het voelt heel zacht tegen je huid en het werd heel vlug bezorgd in een kartonnen doos, zonder plastic, dus heel duurzaam.

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Ik had problemen met een kortingscode, netjes en heel snel geholpen via de chat. Bamboo t shirts zijn top, ook na veel wassen, wel nooit in de droger gedaan.

Duurzaam product

De keuze voor deze producten helpt mij om meer duurzaam te zijn. Alleen was ik wat in verwarring over de footies. Ik dacht aan kousevoetjes, maar footies zien er toch wat anders uit.

Heel fijn

Heel fijn!

Fijn ondergoed

Erg tevreden, het ondergoed zit fijn en is lekker zacht.

alles vlot verlopen

Leuk om uw onderkleding te dragen, een zeer hoog draagcomfort.

Prima product

Al jaren dragen wij met ons gezin het bamigo ondergoed. Sterk, fijn zittend ondergoed. Gaat lang mee. Dus heel duurzaam.

Comfortabel!

Na diverse andere (bekende) merken dit keer eens Bamboo Basics onderkleding geprobeerd. Geen spijt van, de pasvorm is goed, en het materiaal voelt echt comfortabel. Een aanrader!

Betaalbaar, duurzaam en goede kwaliteit

Hele snelle levering, fijne producten voor een goed prijsje- en dat voor duurzame mode :)

Wat een bijzonder klantvriendelijke behandeling bij het omruilen !

Ik had een sport-BH aangeschaft, maar die bleek mij niet goed te passen. Zonder enig bezwaar werd die heel vriendelijk, snel en zonder kosten omgeruild voor een ander kledingstuk. De materialen (ook ander ondergoed) zijn echt uitzonderlijk elastisch, fraai en comfortabel én duurzaam. Héérlijke klasse-producten !

Snelle levering, kwaliteit/prijsverhouding top!

viel een beetje tegen

De maatvoering klopt niet en nergens staat vermeld dat je moet betalen voor het retourzenden. dit was eenmalig wat mij betreft.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede pasvorm, zacht materiaal.

Correct en goed afgehandeld

Alles verliep vlot: bestelling, track and tracé, aflevering en in het pakje zat net wat ik besteld had. Dus zoals het hoort. En heel blij met de bamboo producten

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD