Nette service
Hoi Justine, dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Nog steeds niet ontvangen
Hoi Arnold, dank je wel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je je pakket niet ontvangen hebt. Ik heb je een mail gestuurd hierover. Groetjes Karin
Fijn om te dragen heerlijk zacht
Hoi Kitty, dank je wel voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Snelle levering, helaas in een erg grote doos, kon in een kleinere verpakking.
Hoi Geerke, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm. We nemen je feedback over de verpakking intern op, dank je wel daarvoor. Groetjes Karin
Ik had een hele positieve ervaring om bij jullie iets te bestellen. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.
Hoi Agnes, dank je wel voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo\n fijne ervaring hebt gehad. Ik wens je veel plezier met je bestelling. Fijne dag, groetjes Karin
Hoi Ineke, dank je wel voor je review. Heb je misschien tips voor ons waarmee wij je ervaring kunnen verbeteren? Fijne dag. Groetjes Karin
De boxershorts voor dames hebben vrij lange pijpjes. Daardoor kunnen ze onder een strakke broek omruilen.
Hoi! Dank je wel voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de pasvorm en het draagcomfort. Misschien vind je de hipsters fijner of de Stella boxershorts, deze hebben kortere pijpjes. Mocht je vragen hebben kun je ons altijd een mail sturen! Groetjes Karin
Niks aan veranderen
Hoi Fokke, dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Correcte en zeer betrokken klantendienst.
Hoi Nadine, wat fijn dat we het hebben kunnen oplossen voor je. Ik wens je veel draag plezier! Groetjes Karin
Revisión original
Ontvangen bestelling was onvolledig.
Voor de stevigheid moet je deze bh niet kopen, maar het staat wel netjes en zit lekker. Je voelt hem nauwelijks. Ik weet eigenlijk niet of ik de juiste maat heb gekocht, maar het past er allemaal netjes in.
Hoi! Fijn om te horen dat je tevreden bent over bh en dat hij je goed past. Dank je wel voor je review en een fijne dag! Groetjes Karin
Het zit lekker zacht en houd alles bijelkaar heel fijn
Goedemorgen Maarten, bedankt voor jouw beoordeling. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Met behulp van de maattabel maat bepaald. Snel het bestelde (set van twee damesboxers) in huis, netjes verpakt. Het ziet er keurig uit. Zachte stof. Bij het dragen merk ik dat het eigenlijk toch te groot is en dat een maat kleiner beter zou zitten. Nu verschuift het te veel. Ik was liever voor een maatje kleiner gaan. Dat merk je niet als je het alleen even past, wel als je het een dag draagt. Alleen kan je het dan uiteraard niet meer omruilen. Zou aanraden om dit product vooral niet ruim te kopen, maar eerder voor een kleinere maat te gaan.
Hi Onne, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met anderen te delen. Ik vind het fijn te lezen dat je advies geeft rondom de maatvoering, hier wordt niet alleen een ander wijzer van, maar wij ook. Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
Makkelijke en snelle bestelling. Tevreden over de bamboo basiscs navy sokken.
Hi Renzo, bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je onze service met het cijfer 10 beoordeeld! Ik wens je een mooie avond toe. Groetjes Esmee
Ik ben een vrouw van 78 jr en draag een Tena lady. Deze blijft niet aan het kruis van deze broekjes zitten. Dus ik kan de broekjes niet dragen.9
Goedemorgen Gerda, Wat vervelend om te horen. Ik heb je geprobeerd te bellen, ik kom graag in contact om te kijken naar een oplossing. Ik zou je willen vragen contact met ons op te nemen. Groetjes, Tessa
Ik bestelde de Tshirt Kyara en daar ben ik super tevreden van! Super zacht en voorlopig geen geurtjes ondanks harde tegenwind op de fiets!
Hi Anne, Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het shirt =) Veel plezier ervan! Groetjes, Tessa
I love Bamboo Basics underwear! It's soft and comfortable. The customer service is great, they handle returns very well. Bamboo Basics has also a great price = quality ratio. Highly recommended!
Hi Em, thanks for your lovely review! Great to hear that you experience our service this way! Enjoy your purchase =) Greetings Marloes
Al eerder had ik een ervaring met het kopen van bamboe ondergoed. Omdat dat goed bevallen was heb ik nu een nieuwe bestelling geplaatst. Nieuw was het bestellen van compressiesokken. Deze bevallen mij goed. De enige opmerking hierover is dat er weinig kleuren zijn. `ik mis beige, bruinachtige tinten. Groet, Frits Boelema
Hi Frits, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je dit zo ervaart met ons! Ik zal je feedback meenemen en voorleggen aan ons designteam! Veel draagplezier. Groetjes Marloes
Bespreking op maandag geplaatst, foutje bij de pakketdienst, vervolgens duurt het dagen om het uit te zoeken en houden ze je niet op de hoogte. Ik wacht nog steeds op mn sokken
Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor. Zou je contact met ons op willen nemen? Dit kan per telefoon 085 110 2700 of per mail [email protected]. Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing. Alvast bedankt! Groetjes Marloes
Wat een heerlijk ondergoed. Ik ga nog veel meer bestellen. Een aanrader.
Hi Ingrid, bedankt voor het achterlaten van je review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Heerlijk zacht ondergoed zonder irritante labels, behoudt heel lang zijn vorm en zit ontzettend goed.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Leonor! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Opgezocht wat ik wilde hebben, bestellen en betalen gaat eenvoudig, dag later in huis. Is heerlijk ondergoed.
Hi Peter, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop. Groetjes Marloes
Ondanks aankomdiging doormPostnl is het pakket tot,op,heden, 9/9/2024, niet bezorgd.
Omdat er een weeffout in zat moest ik mijn zending retour sturen wat mij dan geld kost terwijl de fout bij Bamboo Basics ligt. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen. Door Bamboo Basics na telefonisch contact keurig opgelost door een extra nieuwe set te sturen.
Hoi!, we hebben elkaar gesproken en gelukkig het naar wens kunnen oplossen. Ik wens je veel draag plezier en een fijne dag. Groetjes Karin
Revisión original
De boxes zien er goed uit en waren binnen 24 uur in huis. Geweldig!
Hi Maarten, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Jemmer dat het ding te klein is.
Hi Walter, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat het te klein is. Wist je dat je kosteloos kan omruilen? Neem contact met ons op. Dit kan per telefoon: 085 110 2700 of per mail: [email protected]. Groetjes Marloes