Heel fijn

De slips met pijpjes zijn fantastisch. Ik las wel dat de fabricage behoorlijk milieu vervuilend is. Daar schrok ik van.

Een voorbeeld hoe het ook kan !!!

Product besteld helaas de maat niet goed ingeschat . Werd werkelijk supersnel opgelost.Een zeldzaam goede ervaring .Top en bedankt .

Super, correct en kwaliteit. Top dus.

Super, correct en kwaliteit. Top dus.

Past niet

Je maat voor een bh moet worden gebaseerd op de cupmaat, niet op de omvang

Zeer comfortabel

Superfijn ondergoed, zacht, ademend en goede pasvorm

Goed product

Goed product, snel geleverd.

Super comfortabel

Beste prijs-kwaliteit. Het scheelt bijna 50% t.o.v. de ‘bekende ‘ grote merken, maar is net zo goed!

Fijne kwaliteit!

Al meerdere malen besteld. Super fijne kwaliteit en top service.

Heel tevreden

Bamboe ondergoed heel goed voor mensen die overvloedig zweten

Goed!

Snelle verzending. Goed verpakt! Ik vind het erg fijn ondergoed.

Had een klacht over ondergoed maar bijzonder goed opgelost door Karin van de klantenservice. Zeer fijn ondergoed!

Mooie strings alleen jammer dat je ze niet heet kan wassen alleen maar op 40 koud was

Snel verstuurd tops zitten goed

Xl valt wat klein uit

Snel en goed geregeld.

Prima onderbroeken, bestellen eenvoudig en snel geregeld. Goede after service .

Fijn zittende shirts lekker zacht

Fijn zittende shirt erg zacht. Ik gebruik ze als werk shirt en nemen goed vocht op.

helemaal goed

bestellen ging vlot betalen ook bevestiging ok en aflevering ook.

Optimaal draagcomfort

Ik heb inmiddels diverse items uit de ondergoed-lijn van Bamboo Basics en ben daar heel tevreden over. Alle items zijn zeer comfortabel. Ze blijven zacht, zonder stevigheid te verliezen, ook na meerdere wasbeurten. Geen last van snijdende bandjes. Draagt onzichtbaar, ook onder aansluitende kleding.

Fantastisch ondergoed!

Pasvorm is prima en heel goed draagcomfort. Ik draag niets anders meer!

Heerlijk ondergoed

Perfect ondergoed voor man en vrouw. Heerlijk zacht blijft mooi.

Ik ben overtuigd!

Bestelling en bezorging ging heel soepel. Ik had 2 verschillende soorten slips besteld en die zitten beide heel comfortabe. Dus ja voor mij zijn Bamboo Basics een blijvertje.

Heel comfortabel materiaal

Zit erg lekker. Maten wel wat lastig. Slip valt maat te groot en singlet maat te klein. Ik heb mt 40 maar moest L ruilen voor XL. Ik vind het handiger een retoursticker in de doos te vinden ipv te bellen. Wel fijn dat er geruild kan worden ipv opnieuw bestellen

Fijne onderbroek, .maar matig ontworpen kruis

Het materiaal voel fantastisch aan en de pasvorm is goed, maar de naad in het kruis van een damesonderbroek is slecht ontworpen. Dus let op welk model je bestelt. Selena is wel goed ontworpen.

Afhandeling van een klacht

Had een melding via de mail gemaakt betreffende een product waar ik niet tevreden over was. Er werd snel contact met mij opgenomen. Nadat ze duidelijke foto’s hadden ontvangen hebben ze dit direkt opgelost door een nieuw pakket af te sturen. Top geregeld.

Prima onder broeken

Lekker draag comfort en goede pasvorm

shirts en tops hebben kriebelig polyester garen

Tot mijn spijt verdraag ik het polyester garen van de tops en de Tshirts niet. Voor mij dus een miskoop. Helaas.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD