Sinds ruim een week nu deze onderbroeken aan ze zitten erg lekker en zijn goed van stof
Hoi Timo, we hebben inmiddels contact gehad en het kunnen oplossen voor je. Veel pelzier met de nieuwe boxershorts. Groetjes Karin
Revisión original
Tijdje geleden 3 onderbroeken gekocht zijn erg gekrompen, lelijk geworden en zitten hier en daar gaatje in.
Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Snelle levering en mooie broekjes
Bedankt voor het achterlaten van je review, Liesbeth! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
bh en slipjes zitten comfortabel, heel blij mee.
Hi Anke, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Fijne kwaliteit, mooi spul.
Super bedankt voor je review! Wat tof om te lezen dat je onze producten zo fijn vindt :) Groetjes Romy
Top service, snelle levering en het materiaal is fantastisch!
Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je onze producten en service goed vindt :) Groetjes Romy
Het wordt snel bezorgd en de stof voelt fijn aan. Ook goed geschikt voor ouderen
Fijn om te horen dat alles goed verloopt. Wij staan ook voor jong én oud :) Groetjes Romy
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De heren t-shirts van BambooBasics hebben een goede maat (fijne lange rug en bouwen) en de stof is heerlijk dun en zacht.
Wat een mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Mooie overzichtelijke website, snel gevonden. Veel keus, bestelling snel en netjes geleverd. Seamless Light Control Boxershorts Stella gekocht. De stof is superzacht en luchtig, de tailleband zit heel prettig als die hoog genoeg zit, anders klapt hij dubbel. De korte pijpjes zijn echter nogal slap waardoor het broekje opkruipt in het kruis wat niet prettig is. Toch besloten de broekjes te houden, omdat ik geen goed alternatief kon vinden. Een ander merk bamboo short dat ik vorig jaar kocht, dat wèl stevige pijpjes heeft met zelfs een anti slip randje aan de binnenkant kon ik helaas nergens meer krijgen. Misschien een tip ter verbetering?
Goedemorgen Maria, bedankt voor je eerlijke review:) Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de stof. Ik begrijp dat het vervelend is als de pijpjes oprollen. Ik ga jouw tip zeker doorgeven, bedankt! Je kan echter altijd nog kijken naar de Boxershorts Selena, deze zit wat strakker bij de benen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Romy
Bedankt voor je bericht en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Zeer klantvriendelijk
Hi Anneke, bedankt voor je super mooie review! Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent met onze service :) Groetjes Romy
Erg tevreden, snelle levering en fijne producten.
Hoi Brenda, dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons producten en levering. Veel draag plezier! Groetjes Karin
Ook voor mijn man besteld. Hij vindt het geweldig.
Hoi Agnes, dank je wel voor je positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Verrassend Zacht.
Hoi! Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Zitten perfect en zijn comfortabel
Hoi Eddy, dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de sokken! Veel draag plezier. Groetjes Karin
We hebben 4 herenhemden besteld en 3 onderbroeken. Lekker zachte stof, blijft ook na wassen mooi en lekker zacht. Een van de onderbroeken was al binnen 4 weken bij het kruis kapot. Max 4 keer gedragen. Het lijkt wel versleten, bij de naad is de stof heel dun of (een stukje) weg. Ik vind ook de randen rond de hals en armen van de hemden niet zo mooi, de manier waarop het is gemaakt oogt wat rommelig en goedkoop.
Hoi Marieke, dank je wel voor je eerlijke review. Het is niet de bedoeling dat er zo snel een boxershorts kapot gaat. We hebben meerdere keren een mail gestuurd, maar helaas nog geen contact gehad. Ik wil je vragen om contact met ons op te nemen via mail of telefonisch, [email protected] of telefoonnummer 085-1102700. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
De 'bandjes' zakken snel naar beneden. Materiaal is wel zacht en comfortabel. Misschien had ik wel een maat kleiner kunnen nemen.
Hoi Bertien, dank je wel voor je eerlijke review. Ik heb je een mail gestuurd, zodat we naar een oplossing kunnen kijken. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Ik ben groot fan van bamboo basics, ik draag geen ander ondergoed meer. Fijne zachte stof, ook na vele malen wassen. Enige nadeel is dat de stof vrij langzaam droogt. De maatvoering klopt met de maat die ik normaal draag. Verder heel tevreden met de service, altijd snelle levering.
Hoi Carla, wat fijn om te lezen dat je een groot fan bent, dat vinden wij leuk! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel draag plezier =) Groetjes Karin
Lekker soepel
Hoi! Dank je wel voor je vijf sterren review! Groetjes Karin
Geweldige qualities, klopt allemaal wat ze bevolen
Hoi Andrea, dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik had een set van 3 onderbroeken besteld en daar ook voor betaald, maar ik kreeg er maar 2 geleverd. Na contact met de service van BB hebben ze nota bene als gebaar me een setje van 3 toegestuurd voor die ene die miste. Heel sympathiek!
Hoi Evert-Jan, inmiddels hebben we contact gehad met je en het naar tevredenheid kunnen oplossen! Ik wens je veel draag plezier en een fijne dag. Groetjes Karin
Revisión original
Ik had een set van 3 onderbroeken besteld en daar ook voor betaald, maar ik kreeg er maar 2 geleverd. Helaas heeft een huisgenoot van me de verpakking en de bon al bij het oud papier gegooid dus ik kan het niet meer aantonen
Plezierig om te dragen. Goede pasvorm. Blijft goed en zacht in de was. Aanrader; zowel sokken als slips.
Hoi Reina, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je positieve review. Veel draag plezier. Groetjes Karin
goede kwaliteit, fijne artikelen. stof zit super en sluit goed aan.
Wat een mooie review heb je achter gelaten, enorm bedankt hiervoor. Ik wens je veel plezier van jouw bestelling! Groetjes, Tessa
De Rico's voor de man zijn erg fijn. Zitten goed en blijven goed zitten. Of dit na een half jaar na zoveel keren wassen nog zo is, moet ik afwachten. De sophisticated van mijn vrouw bevallen niet. De pijp j es rollen op, valt niet te dragen onder een skinny spijkerbroek en sluit niet aan op de rug.
Hoi Erik, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat jij tevreden bent over de boxershorts. Ik wil je vragen om je vrouw contact met ons op te laten nemen, zodat we met haar kunnen kijken naar een oplossing. Fijne dag. Groetjes Karin
Goede kwaliteit en snelle en uitstekende service.
Hoi Ewout, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle service! Veel plezier van je bestelling en een fijne dag. Groetjes Karin