jammer dat de koerierdienst (postnl) op eigen houtje beslist om het pakketje niet aan huis te leveren (zoals opgegeven in de bestelling - bezorgadres=facturatieadres) maar in een afhaalpunt waar we dan ook nog eens een foto van onze identiteitskaart moeten laten maken…
Hoi Patrick, wat vervelend dat je levering zo is gegaan. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je bestelling en dank je wel voor je vijf sterren review! Groetjes Karin
Vandaag besteld, morgen in huis.
Hoi Johan, dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Fijne dag =) Groetjes Karin
Echt topservice! Ze stuurde een ander model ondergoed na om gratis te proberen. Ik had namelijk de boxershorts gekocht in tan en zwart maar de stof (vooral de zomen van de pijpjes) is te dik om onzichtbaar te zijn onder kleding. Het model hipster heeft nog wel een zichtbaar randje onder kleding, maar minder dan de boxershort.
Hoi Nienke, we hebben contact gehad met elkaar en zijn tot een oplossing gekomen. Helaas zijn de nieuwe hipsters toch ook zichtbaar. Fijn om te horen dat je wel tevreden bent met de gedane moeite. Groetjes Karin
Revisión original
Ik heb de boxershorts gekocht in tan en zwart maar de stof (vooral de zomen van de pijpjes) is te dik om onzichtbaar te zijn onder kleding. Heel jammer, want daar had ik het juist voor gekocht.
Snelle levering, netjes zonder gebruik van plastic Goed kwaliteit, heerlijk product
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de kwaliteit je bevalt :) Veel plezier ermee! Groetjes Romy
Snel geleverd, en fijne kwaliteit
Hi, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent:) Groetjes Romy
Super review! Tof om te horen dat de levering zo snel was :) Groetjes Romy
Heb het nog niet ontvangen, duurt al 5 dagen
Hoi Crystel, gelukkig hebben we contact gehad met elkaar en is het goed opgelost. Veel draag plezier en een fijne dag! Groetjes Karin
Service is goed, wordt op tijd geleverd en prijs/kwaliteit is prima.
Wat een toffe review Marijke! Super om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Sluiten mooi aan. Zitten erg fijn.
Hoi Manuela, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn! Groetjes Marloes
Revisión original
Niet wat ik had verwacht. Flinterdunne stof.
Het koopproces begint met de site, deze is concreet en overzichtelijk. Het plaatsen van de aankopen en afrekenen verliep eenvoudig. Omdat het mijn eerste bestelling was, was ik heel benieuwd naar de kwaliteit. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit, de stof voelt stevig aan en laat zich prettig dragen. Na de bestelling had ik binnen 24 uur de aankoop in huis. Eindconclusie: ik ben zeer tevreden.
Hi Frits, bedankt voor je mooie review! Wat super om te horen dat alles zo soepel verliep. Veel plezier ermee :) Groetjes Romy
Eindelijk !!!! Top boxers voor ons nooit meer een ander De elastische banden lubberen na een tijdje niet uit. Dankjewel bamboo. Hoop in de toekomst enkel op wat varianten in de kleur keuzes ;)
Wat een mooie review! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent. Ik zal je verzoek doorgeven :) Groetjes Romy
Bamboo Basics' Rico onderbroek is een aanrader voor wie op zoek is naar comfortabele ondergoed. De lange pijpen en luchtige stof zorgen voor een aangenaam draaggevoel, zonder dat het materiaal opkruipt of krult.
Wat fijn om te horen dat je de rico onderbroeken aanraad! Bedankt voor je mooie review :) Groetjes Romy
Ik heb zowel de sokken als de slips voor mijn man gekocht en hij boft echt met beide producten. De sokken zakken niet af, zijn zacht (ook na het wassen), je voeten voelen niet klam aan zelfs tijdens de warme dagen.
Wat een toffe review, Joke! Wat fijn om te horen dat de sokken zo fijn zitten :) Groetjes Romy
DE BREEDTE VAN HET MATERIAAL ONDER DE BUSTE IS TE KLEIN. ER MOET EEN BREDERE BAND ZIJN.
Hoi Nanette, gelukkig hebben we inmiddels contact met elkaar gehad en is het opgelost. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Karin
Ik bestel vaker bij Bamboo Basics, omdat de kwaliteit van de producten goed is. Het is niet de goedkoopste (daarom 1/2 ster minder), maar de service is zeer goed.
Bedankt Janneke voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Zit heerlijk!
Bedankt Kim, voor je mooie review! Groetjes Romy
Alle basics zitten even lekker en blijven de hele dag fris
Wauw! Wat een top review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent ;) Groetjes Romy
De onderbroeken zijn lekker zacht maar de band rolt naar beneden dat vind ik niet prettig
Hi Sandra, bedankt voor je mooie cijfer. Wat jammer dat de band naar beneden rolt. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen je helpen naar een product dat meer bij jou past :) Groetjes Romy
Snelle service, top artikelen
Anita, wat een toffe review! Bedankt :) Groetjes Romy
Mijn bestelling is pijlsnel bezorgd en ik ben er erg mee in mijn nopjes, want wat is de bamboe stof zacht en mooi. Er zullen dus nog meer bestellingen gaan volgen.
Hi Leonie, bedankt voor je mooie review! Ik kijk uit naar je volgende bestellingen :) Groetjes Romy
Via de site was de bestelling eenvoudig te plaatsen. De volgende dag kon ik de bestelling al ophalen bij een afhaalpunt in de buurt
Hi Jan Willem, wat een mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen zo eenvoudig ging :) Groetjes Romy
Toen ik twee te kleine witte hemdjes wilde omruilen voor twee grotere zwarte was er even een misverstand. Daarna ben ik heel vriendelijk te woord gestaan, half september komen mijn lievelings zwarte hemdjes weer binnen. Ik kijk er naar uit!
Hoi Helen, we hebben elkaar telefonisch gesproken en gelukkig hebben we het kunnen oplossen samen. Ik wens je een fijne dag en veel draag plezier! Groetjes Karin
Revisión original
Hemdjes te klein, geen grotere hemdjes aanwezig, onvriendelijke service bij het terugsturen. Ik heb de hemdjes toen naar weggegooid.
Ik had al 2 shirts, maar besloot ook nog korte mouwen, hemdjes en bh's te halen. Ze zitten zo ongelofelijk lekker. Heerlijk zacht, geen irriterende naden of labels, geen moeilijke vouwen, niets. Ze blijven lang fris ruiken. Ze zitten als gegoten en totaal niet strak of te los. Ik wil echt niets anders meer.
Goedemorgen Sijla, bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat onze producten zo fijn zitten :) Groetjes Romy
Zie vorige regel
Bedankt voor je hoge cijfer! Groetjes Romy
Ruim een jaar geleden de dames boxers en de padded bh’s besteld. De stof is heel fijn en zacht en ik draag het ondergoed graag. Inmiddels na een jaar dragen is van 1 boxer de naad en het elastiek volledig losgegaan, deze kan ik niet meer dragen. De bh’s zitten fijn en hebben een mooie pasvorm. Zowel de boxers als de bh’s worden groter na verloop van tijd en gaan wat lubberen. Heb daarom recent een maat kleiner besteld. Hopelijk blijven deze beter in vorm.
Hi Eveline, bedankt voor je eerlijke review! Mochten de nieuwe producten gaan lubberen, hoor ik het graag. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice :) Groetjes Romy