Mooie kwaliteit,uitstekend draagcomfort.

Heerlijk product. Goede levering.

Prima draagcomfort.

De T shirts en onderkleding zijn een verademing om te dragen. Heel fijn materiaal. Zit perfect.

Prima ondergoed en nette prijs, top!

Levering, verpakking en communicatie prima.

Zalig zachte stof

Volgende keer bestel ik wel een maatje minder, maar verder zitten ze heel fijn

Super snel ontvangen.

Een heel net bedrijf met kwaliteits producten.

Ik moet zeggen dat de service perfect is en goede kwaliteit.

In de basis een goed produkt!

Goed produkt, zal zich wel moeten bewijzen. Tot nu toe (1 week gedragen) goede ervaring. Levering niet volgens afspraak op factuuradres maar bij ophaalpunt!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Al jaren draag ik bamboo basics Goede pasvorm en blijft lang goed

fantastisch

het bamboo ondergoed is sterk en zacht tegelijk ,hoop dat ik er lang mee doe zo ja bestel ik er nog meer.

Snel geleverd, keurig verpakt. Stevig materiaal wat toch luchtig voelt. Maat S valt redelijk klein.

Heel fijn

Ik raad Bamboo Basics aan iedereen aan. Het ondergoed zit heerlijk en blijft mooi.

Ik heb inmiddels, sokken, hemden en 2 soorten bh's. Ik ben er erg blij mee. De voetjes (korte sok) blijven erg goed op hun plaats in de sneakers.

Ik kreeg geen korting waarmee jullie overal adverteren. Jammer

Comfortabel ondergoed, fijn webshop

Betrouwbare webshop, ik heb hier meermaals besteld, er wordt altijd snel geleverd. Het ondergoed is comfortabel, goed wasbaar zonder krimp en gaat lang mee

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Top product

Erg goede kwaliteit, super fit en heel erg duurzaam.

Super fijn ondergoed

Ik ga nog meer bestellen!

Perfect!

De sokken zijn super zacht, ook na het wassen. Hebben een hele goeie pasvorm en zakken niet af. Zowel mijn man als onze tienerzonen zijn heel tevreden met de aankoop.

Super kwaliteit en draagcomfort.

Uitmuntende kwaliteit en heerlijk om te dragen. Levering is prima in orde.

T-shirts geleverd bonnen 1 dag en van prima kwaliteit.

De website werkt eenvoudig. Mijn bestelde t-shirts werden zeer snel al thuisbezorgd. De t-shirts zien er mooi uit en zitten als gegoten.

Snelle levering van goede producten

Fijne producten. Sokken blijven zitten zoals beloofd. Fijn materiaal.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed materiaal, slechte maat tabel

Over het algemeen ben ik tevreden. Het materiaal is goed dit is mijn 2e set en ze houden zich ook goed op de langere termijn. Volgens de maat tabel zou ik S moeten hebben. Ik had al gedacht dat dit te klein was dus ik heb M gepakt. Nou M is mij nog steeds te krap ik denk dat mijn oude set L was wat mij beter zitten. Dit kun je na een tijd niet meer controleren want de tekst slijt er vanaf na een paar keer wassen. Terug sturen voor te ruilen kan maar is op eigen kosten dus nu houd ik deze maar in de hoop dat ze iets beter gaan zitten. Advies voor bamboe basics maak een betere maat tabel of haal de retourkosten weg. Voor de consument: volg niet de maat tabel maar koop de maat die je normaal zou hebben dit komt wel ongeveer overeen.

Snelle levering en prima pasvorm en matetiaal

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD