Ik heb meerdere producten gekocht om uit te proberen, maar heb alles gehouden. Singlets, slips, hipsters en boxers. Ik ga nabestellen
Wat fijn dat alles naar wens is en al helemaal dat er een volgende bestelling aankomt. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes Tygo
Ondergoed zit heerlijk. Fijn materiaal. Het wordt snel geleverd. Contact met de klantenservice verliep vlot en naar tevredenheid.
Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat het ondergoed, het materiaal en de service zo zijn ervaren. Groetjes Tygo
De bestelling was prima. Het beloofde leveringstermijn werd niet gehaald.
Wat zonde om te horen dat de levering niet binnen de gewenste tijd was geleverd. Uiteraard proberen wij deze zo spoedig mogelijk te leveren, maar we blijven afhankelijk van de bezorgdienst. Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Perfect ondergoed, heerlijk om te dragen, snelle bezorging
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat het ondergoed naar wens is! Groetjes Tygo
Great service and perfect product!
Thank you for leaving this lovely review, nice of you to share your experience with others! Greetings, Tessa
Goed zittende en prettig aanvoelende t-shirts
Wauw, wat een mooie review heb je achtergelaten. Bedankt voor je mooie cijfer, hier doen we het voor =) Groetjes, Tessa
Een van de 3 broekjes zit een gaatje .groote van het gaatje is 1 centimeter
Hi Ron, Bedankt voor jouw eerlijke review en wat vervelend om te horen. Ik heb je geprobeerd te bellen om samen te kijken naar een oplossing. Zou je contact met ons kunnen opnemen? Groetjes, Tessa
Alles werd snel verzonden. De vertraging zat echter bij DHL. De bestelde boxershorts zijn wel geweldig. Zitten erg comfortabel.
Bedankt voor jouw mooie review en cijfer, Chris! Jammer dat je bestelling vertraging heeft opgelopen, de bedoeling is natuurlijk dat het zo snel mogelijk geleverd wordt. Goed om te horen dat je tevreden bent over de boxers =) Groetjes, Tessa
Ik had slips besteld snelle levering. Ze zitten erg goed als tweede huid. Helaas na 2x dragen laat klein naadje los. Dit gemaild en ik kreeg gelijk nieuwe wat een goede service.
Wat fijn dat we deze voor je hebben kunnen vernieuwen. We zijn dat ook blij dat je deze fijne ervaring hebt gedeeld! Bedankt. Groetjes Tygo
Snelle bezorging, top klantenservice en vooral prima producten. Aanrader!
Wat geweldig om te lezen! Bedankt dat je onze service en producten zo goed beoordeelt! Groetjes Tygo
De sokken passen goed en zitten lekker, dat geldt ook voor de fietsonderbroek. De bh's had ik al eerder gekocht, die bevallen prima, zitten lekker en irriteren niet. Na wassen duurt het wel lang voor de dingen droog zijn, dat is vooral op vakantie lastig. In eerder aangeschafte sokken bleven veel gras stukjes hangen, die ik er stuk voor stuk uit moest peuteren. Zou fijn zijn als dit nu minder is!
Hi Marjan, bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je ons voorziet van feedback m.b..t de sokken, ik ga dit intern doorzetten naar de juiste afdeling. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Ik heb de Anna singlet 2-pack bij Brandmission in Haarlem gekocht.. Ik kocht de zwarte eerst. Omdat ze zo fijn zaten ook de witte gaan halen. Zelfde maat, ook L. Maar de kleur wit bleek een heel stuk groter! In de winkel zagen ze dat ook en ik mocht het omruilen voor maat M. Heel gek, want het was allebei Anna en allebei maat L en toch veel centimeters groter. Later ben ik meer gaan bestellen in de Bamboo webshop. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering.
Uiteraard kijken wij altijd graag mee om een probleem of ruil voor je op te lossen. Wat fijn dat het een mooie conclusie is geworden. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes Tygo
Prima ondergoed, snel en zo milieuvriendelijk geleverd. Goede pasvorm, lekker zittend.
Comfortabel en milieuvriendelijk! Dat zijn twee hele goede benamingen. Bedankt voor je review. Groetjes Tygo
Heerlijk om te dragen, en de levering ging supersnel. Ik zou alleen nog graag de kleur lichtgrijs willen voor het damesondergoed.
Mooie zachte stof v/d boxershorts, ze zitten tot nu toe prima ! Het kan voor mij, een goede vervanger zijn van de huidige Chasin boxershorts, die ik nu heb. De klantenservice is ook goed bereikbaar, mijn ervaring betreft voornamelijk met de live chat.
Bedankt voor je review René! Wat fijn dat we je zo goed te woord heb kunnen staan. Groetjes Tygo
Diverse Bamboo artikelen besteld, altijd tot tevredenheid. Artikelen zien er mooi uit en het draagcomfort is fantastisch
Wat fijn om te horen dat alle producten zo goed bevallen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Tygo
Kwaliteit prima, en allerbelangrijkste is dat het heerlijk draagt. Draag het dag en nacht.
Wat goed om te horen dat je jouw ondergoed dag en nacht draagt! Dankjewel voor het mooie compliment =) Groetjes, Tessa
Eindelijk weer mooie lekker zittende boxers! Lang gezocht elastan wat vaak in katoenen onderbroeken zit irriteert mijn huid. Shirts zien er ook goed uit. Niet goedkoop maar wel kwaliteit!
Hi Adrie, Bedankt voor jouw mooie cijfer! Wat fijn dat de producten zo goed bevallen, ik wens je dan ook veel plezier van je bestelling. Groetjes, Tessa
Fijne klantenservice, snel antwoord, goede service. Producten zitten perfect; als je twijfelt: ik zeg doen!
Wat een mooie review heb jij achtergelaten, bedankt daarvoor! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Tessa
Zachte stof, je merkt niet dat je hem aan hebt en toch wel ondersteunend
Hi Annemiek, Bedankt voor jouw review. Dit is ook zeker de bedoeling van ons ondergoed, fijn dat je het zo ervaart =) Groetjes, Tessa
Helaas ging mijn bestelling niet helemaal goed en zat er een verkeerde kleur in een 7-pack. De goede versie van het 7-pack was helaas nu niet meer leverbaar. Er werd gewoon een 3-pack gestuurd met de goede kleur en de verkeerde hoefde niet terug! Wat een top-service! Met de verkeerde kleur zal ik iemand anders blij maken.
Hi Arnold, Wat jammer dat het niet goed is gegaan met jouw bestelling maar fijn dat we het naar tevredenheid met je hebben kunnen oplossen. Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Het zijn hele fijne boxers ze zitten erg lekker en vind vooral fijn dat ze iets langer zijn.
Bedankt voor jouw mooie review, Richard. Wat fijn dat de boxers goed bevallen. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Materiaal voelt heerlijk. Er was helaas to 2x toe wat mis met de bestelling, waarvan 1x een beschadigd artikel. Ik heb met meerdere mensen contact gehad bij de klantenservice. Ondersteuning is snel, vriendelijk en goed! Dankjewel.
Wauw, wat fijn om te horen dat we het samen naar wens hebben kunnen oplossen. Bedankt voor jouw mooie cijfer en complimenten =) Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Net aangeschaft. The proof of the pudding nog is the eating…. En dat duurt even incl wassen etc.
Dat gaat helemaal goedkomen! We vernemen het natuurlijk graag. Groetjes Tygo
Zeer tevreden over geboden service. Snel en prima communicatie. TOP.
Wat fijn dat je onze service zo hebt ervaren! We zijn dan ook zeer blij dat je dit zo deelt. Bedankt! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD