Snelle levering. En draagt comfortabel.
Wat fijn om te horen Marcel =) Bedankt voor jouw mooie cijfer. Veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Vraag klantenservice via whatsapp wordt niet beantwoord.
Hi Monique, Bedankt voor jouw eerlijke review. Wat vervelend dat je geen reactie hebt mogen ontvangen. Onze appjes horen zo snel mogelijk beantwoord te worden maar we kampen helaas weleens met wat storingen hierin. Onze excuses hiervoor. Wanneer we nog wat voor je kunnen betekenen hoor ik het graag. Groetjes, Tessa
Zacht, comfortabel, goede pasvorm. Ik draag geen ander ondergoed meer.
Hi Carla, Wat een mooie review heb jij achtergelaten. Bedankt daarvoor! Leuk dat je fan bent geworden van ons ondergoed =) Groetjes, Tessa
BH: de schouderbanden glijden constant naar beneden. Het zou handig zijn als op de rug gekruiste bandjes ertussen waren aangebracht om dit te voorkomen. Slips: bij een super slank model (wat ik niet ben) stond vermeld dat zij de L droeg, daarom koos ik de XL, maar in de praktijk zit dit te ruim naar mijn zin.
Hi Veronica, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met anderen te delen. Groetjes Esmee
Zit lekker en knelt niet heerlijk .
Goedemiddag Louisa, wat een top cijfer, dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Ben al eerder drager van bamboo ondergoed large Bij de nieuwe bestelling large, lijkt de maat kleiner
Hi Kathelyne, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Groetjes Esmee
Was zo in de brievenbus. De corrigerende boxershort voor vrouwen, maat m, is net iets te kort voor mij. Ik heb maat M voor bovenbenen maar mijn taille is L. Komt door de leeftijd. De gewone boxershort zit prima. Heerlijk luchtig.
Goedemiddag Carla, bedankt voor jouw review en jouw feedback. Dat helpt ons onze service te doen verbeteren! Groetjes Esmee
Lekker zacht ,mooi materiaal! Prachtig verpakt! Snel in huis!
Hi Henriëtte, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat dat je zo tevreden bent over onze service en ons beoordeeld met het cijfer 10! Groetjes Esmee
ze zitten gewoon goed
Dat is zeer fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en veel plezier met jouw kleding. Groetjes Tygo
De strings zitten goed en blijven goed zitten bij intensief sporten. Ze zijn onzichtbaar onder de legging
Wat top om te horen dat ze ze comfortabel zitten, ook tijdens het sporten! Bedankt voor de mooie review en veel sportplezier gewenst met het Bamboo ondergoed. Groetjes Tygo
Geen last meer van te weinig ademend zoals bij synthetisch ondergoed maar wel de voordelen van het draagcomfort. Zit echt heerlijk.
Wat fijn om te horen dat je jouw nieuwe merk hebt gevonden. Ontzettend veel plezier gewenst met jouw bestelling en bedankt voor jouw mooie review. Groetjes Tygo
Ik had een eerste bestelling gedaan, maar de maat was niet goed. Ik heb contact opgenomen en er werd zonder problemen een nieuwe set in de juiste maat gestuurd.
Bedankt voor je mooie review en wat fijn dat je onze service zo hebt ervaren! Bedankt voor de prachtreview. Groetjes Tygo
Vlotte bezorging Prima kwaliteit zacht en comfortabel.
Wat prettig dat de bezorging, kwaliteit en comfort zo naar wens zijn. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Tshirt valt veel te lang bij het standaard model. Ook is het standaard model te gevormd.
Zowel de communicatie over de bestelling als de kwaliteit van de producten stelde wederom niet teleur. Heerlijk zacht ondergoed. Eén minpuntje; de twee doosjes kwamen in een veel te grote doos, ik had wel vijf keer meer kunnen bestellen.
Bedankt voor de mooie review en de feedback. We nemen dit uiteraard mee voor onze bezorgdienst en magazijn. Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes Tygo
Bamboe basics past goed om je lichaam je voelt er nauwelijks iets van. Ook is de klantenservice vriendelijk en zorgt dat het opgelost wordt.
Bedankt voor je mooie woorden over onze service en producten! Wat fijn dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. Veel plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
De bh s pasten zalig ..... Ook stevig zonder Beugels...echt content ...na de eerste bestelling heb ik er direct bij bestelt ..... Ook direct reclame gemaakt bij vrienden .... Ik voel me er super bij....zeer goede stof ...ademt ook goed .... Goede service alzo ..... Echt heel heel content van !!! Eén verbeteringspuntje : graag maken in alle kleuren van de regenboog aub....frisse kleurtjes graag....zachte zuurtjes kleuren .... Groetjes Ann
Meer Bamboo Basics is het beste verbeterpunt dat er bestaat. Ik zal dit doorgeven aan het inkoop team. Bedankt voor de mooie review en de feedback. Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes Tygo
de stof is heel erg zacht en fijn. zelfs na het wassen. van andere ondergoed kreeg ik uitslag. met de ademende stof van bamboo. heb ik nergens geen last meer van
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heerlijk om te dragen "en" om te wassen. Bedankt voor de 5-sterren. Groetjes Tygo
Goed. Kom er zeker terug voor meer.
Wat fijn om te horen! We zien je dan ook graag weer terug! Groetjes Tygo
Correcte en stipte levering.
Wat fijn om te horen! Heel veel plezier gewenst met je bestelling. Groetjes Tygo
Makkelijk te gebruiken website Bestelling snel en keurig ontvangen
Fijn om te lezen dat zowel het bestellen als de bestelling naar wens zijn! Bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes Tygo
Zeer eenvoudig te bestellen door duidelijke informatie op de website. Klantenservice heel goed, snelle en accurate reactie, nieuwe zending snel ontvangen. Aanrader voor iedereen om eens te proberen!
Wat fijn dat we je helemaal wens hebben kunnen helpen! Het is dan ook prettig om te vernemen dat de nieuwe zending ook goed bevalt. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes Tygo
Prima service fijn ondergoed
Wat fijn om te horen dat het ondergoed zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review en veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Goede service, snel binnen.Draagcomfort is zeer goed.
Wat fijn om te lezen dat zowel de service als het product zo is ervaren. Bedankt voor jouw mooie review en veel plezier met jouw kleding. Groetjes Tygo
Compliment voor het draagcomfort én snelle bezorging. Echter, ihkv duurzaamheid en klantvriendelijkheid is het natuurlijk niet handig om de klant bij retouren t retourlabel zelf te laten printen ipv een QR code te sturen (milieu). Bijna niemand heeft meer een printer en bovendien moet t dan ook nog milieuonvriendelijk worden geplakt. En dan betaal je 5.50 ipv 3.90 voor een DHLretour. Kan ik m beter zelf aanmaken via de DHLapp én hoef ik niet te printen. 5 sterren als dat verbetert!
Bedankt voor het achterlaten van je review met deze feedback. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en een mooie oplossing kunnen regelen. Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD