Prima kwaliteit

Ruime keuze en goede prijzen

Snelle levering, zeer blij met het ondergoed

Ik heb meerdere producten gekocht om uit te proberen, maar heb alles gehouden. Singlets, slips, hipsters en boxers. Ik ga nabestellen

Prima ervaring

Ondergoed zit heerlijk. Fijn materiaal. Het wordt snel geleverd. Contact met de klantenservice verliep vlot en naar tevredenheid.

Niet op tijd ontvangen

De bestelling was prima. Het beloofde leveringstermijn werd niet gehaald.

Perfect ondergoed, heerlijk om te dragen, snelle bezorging

Perfection

Great service and perfect product!

Prima service,op tijd verzonden

Goed zittende en prettig aanvoelende t-shirts

Heel tevreden

Een van de 3 broekjes zit een gaatje .groote van het gaatje is 1 centimeter

Snel en volgens afspraak

Alles werd snel verzonden. De vertraging zat echter bij DHL. De bestelde boxershorts zijn wel geweldig. Zitten erg comfortabel.

Ik had slips besteld snelle levering. Ze zitten erg goed als tweede huid. Helaas na 2x dragen laat klein naadje los. Dit gemaild en ik kreeg gelijk nieuwe wat een goede service.

Top service & ondergoed

Snelle bezorging, top klantenservice en vooral prima producten. Aanrader!

Wat zit het allemaal lekker!

De sokken passen goed en zitten lekker, dat geldt ook voor de fietsonderbroek. De bh's had ik al eerder gekocht, die bevallen prima, zitten lekker en irriteren niet. Na wassen duurt het wel lang voor de dingen droog zijn, dat is vooral op vakantie lastig. In eerder aangeschafte sokken bleven veel gras stukjes hangen, die ik er stuk voor stuk uit moest peuteren. Zou fijn zijn als dit nu minder is!

Draagt heerlijk!

Ik heb de Anna singlet 2-pack bij Brandmission in Haarlem gekocht.. Ik kocht de zwarte eerst. Omdat ze zo fijn zaten ook de witte gaan halen. Zelfde maat, ook L. Maar de kleur wit bleek een heel stuk groter! In de winkel zagen ze dat ook en ik mocht het omruilen voor maat M. Heel gek, want het was allebei Anna en allebei maat L en toch veel centimeters groter. Later ben ik meer gaan bestellen in de Bamboo webshop. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering.

Prima ondergoed, snel en zo milieuvriendelijk geleverd.

Prima ondergoed, snel en zo milieuvriendelijk geleverd. Goede pasvorm, lekker zittend.

Ik ben om!

Heerlijk om te dragen, en de levering ging supersnel. Ik zou alleen nog graag de kleur lichtgrijs willen voor het damesondergoed.

Mooie en goede kwaliteit

Mooie zachte stof v/d boxershorts, ze zitten tot nu toe prima ! Het kan voor mij, een goede vervanger zijn van de huidige Chasin boxershorts, die ik nu heb. De klantenservice is ook goed bereikbaar, mijn ervaring betreft voornamelijk met de live chat.

Prachtig materiaal

Diverse Bamboo artikelen besteld, altijd tot tevredenheid. Artikelen zien er mooi uit en het draagcomfort is fantastisch

Kwaliteit en service top!

Kwaliteit prima, en allerbelangrijkste is dat het heerlijk draagt. Draag het dag en nacht.

Goede kwaliteit ziet er netjes uit.

Eindelijk weer mooie lekker zittende boxers! Lang gezocht elastan wat vaak in katoenen onderbroeken zit irriteert mijn huid. Shirts zien er ook goed uit. Niet goedkoop maar wel kwaliteit!

Fijne klantenservice, snel antwoord, goede service. Producten zitten perfect; als je twijfelt: ik zeg doen!

Super fijne bh

Zachte stof, je merkt niet dat je hem aan hebt en toch wel ondersteunend

Ze hebben mij verrast

Helaas ging mijn bestelling niet helemaal goed en zat er een verkeerde kleur in een 7-pack. De goede versie van het 7-pack was helaas nu niet meer leverbaar. Er werd gewoon een 3-pack gestuurd met de goede kleur en de verkeerde hoefde niet terug! Wat een top-service! Met de verkeerde kleur zal ik iemand anders blij maken.

Ze zitten erg lekker

Het zijn hele fijne boxers ze zitten erg lekker en vind vooral fijn dat ze iets langer zijn.

Sokken en boxers zitten super!

Materiaal voelt heerlijk. Er was helaas to 2x toe wat mis met de bestelling, waarvan 1x een beschadigd artikel. Ik heb met meerdere mensen contact gehad bij de klantenservice. Ondersteuning is snel, vriendelijk en goed! Dankjewel.

Ziet er netjes uit. Maar verder afwachten wat ze doen na paar keer wassen cf voorschrift.

Net aangeschaft. The proof of the pudding nog is the eating…. En dat duurt even incl wassen etc.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire