Niet de eerste keer dat wij BambooBasics kopen en zeker niet de laatste. Prettig draagcomfort voor zowel man als vrouw. Niet super modieus maar wel moderne en bij-de-tijdse modellen. Snelle verzending. Prima prijs kwaliteit verhouding
Hi Steven, Wauw, wat een mooie review heb je achtergelaten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel plezier van jullie aankopen! =) Groetjes, Tessa
Er zat geen overzichts rekening in het paketje. Verder had ik een kaart met kortingcode gekregen van Bamigo. Deze code werkte echter niet tijdens het bestellen. (Zou geldig zijn t m 30 september)
Hi Liesbeth, We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en het naar tevredenheid kunnen oplossen. Groetjes Karin
Goede kwaliteit producten, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is erg comfortabel, ik raad het sterk aan!
Hi Wanika, bedankt voor jouw bericht. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten. Geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Heel Tevreden met deze bamboo onderkleding, mooie pasvorm en heerlijk zacht. Ik zag het bij een vriendin en wilde het meteen ook hebben en daar heel blij mee.
Hi Moniek, bedankt voor jouw beoordeling. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
heerlijk materiaal uitstekende vlotte levering
Hi Erika, wat een top cijfer. Heb je wellicht nog tips voor ons om voortaan een 10 te scoren? Groetjes Esmee
Vlugge correcte levering en zit fantasties
Hi Simoens, bedankt voor jouw bericht. Wat fijn dat je zo tevreden bent en jouw mening deelt met anderen. =) Groetjes Esmee
Eerste bestelling met PostNL verstuurd. Jammer. Niet bij huis geweest. Toen zou pakket naar PostNL punt. Toen weer email dat de bezorging was uitgesteld tot de maandag. Maar zou thuis geleverd worden. Uiteindelijk lag het pakket toch op een PostNL punt. Waardeloos. Tweede bestelling via dhl gedaan. Proficiat. Volgende dag in huis. Over kwaliteit nu nog niets te zeggen.
Goedemiddag Johan, bedankt voor jouw review! Wat vervelend te lezen dat het zo mis gegaan is met de bezorging. Wij gaan dit intern verder oppakken met Post NL. Ik wens je veel plezier met onze producten :)! Groetjes Iris
Fijne broekjes, heel zacht maar niet dun. Door de rekbaarheid vallen ze iets ruimer uit. Heb ze gekocht voor de nacht omdat ze naadloos zijn en ook ademend. Ik ga nog andere modellen proberen.
Hi Imke, bedankt voor jouw beoordeling. Geniet van deze mooie dag! <3 Groetjes Esmee
Nette website en keurige levering. Fijn aanbod in basics en ook heel fijn dat ze veel multipacks aanbieden. Heb in de zomer 2x een flink aantal (enkel) sokken besteld voor mij en mijn dochters. Ze dragen fijn, lekker zacht en goede pasvorm. Maar, nu na een maand of 2 hebben er al behoorlijk wat sokken (vooral de enkelsokken) slijtplekken. Allemaal op dezelfde plek, de grote teen. Dat vind ik toch wel snel eigenlijk.
Hi, hartelijk dank voor de review! Vervelend te lezen dat de sokken nu al slijtplekken hebben, dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen wij graag voor jou op! Ik heb zojuist een mail toegestuurd :) Groetjes Iris
Hi Elly, bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je heel veel plezier met de bestelling. Groetjes Iris
De producten zijn van een mooie kwaliteit. Bestelling wordt snel verstuurd. 2 shirts hadden een kleurafwijking. Heb dit gemeld en is snel en heel fijn opgelost. Top service!
Hi Jacqueline, bedankt voor jouw mooie review. Fijn te lezen dat de producten bevallen en dat wij de kleurafwijking hebben kunnen oplossen! Groetjes Iris
Top bedrijf en n goede service
Hi Rosita, dank je wel voor je mooie woorden en positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Ik had de verkeerde maat besteld. Vroeg om omruilen. Maar in plaats daarvan is de juiste maat kostenloos opgestuurd. Mooie service!
Hoi Edwin, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je veel draag plezier! Dank je wel voor je positieve review. Groetjes Karin
Het was me niet eerder gelukt om een bh te vinden die echt lekker zat.
Hoi! Wat fijn om te lezen dat je nu een fijn zittende bh gevonden hebt! Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Karin
In de veronderstelling dat ik de order bij Bamigo had gedaan kreeg ik de T-shirts van Bamboo. Heb de order geaccepteerd omdat ik niet van retour zendingen houd. Dus mij ziet u niet meer terug.
Hoi Wim, wat vervelend dat je bij de verkeerde hebt besteld. Ik heb je een mail gestuurd en kom graag in contact met je. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Goede en snelle levering. De string vind ik wat minder fijn zitten dan de normale slip. De padded bra gaat na een paar keer een beetje ‘lubberen’.
Hoi Vera, dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent oer de levering. Je mag een mail sturen over de padded bra, dan ga ik kijken hoe we dit kunnen oplossen. Groetjes Karin
De sokken dragen heerlijk comfortabel door het zachte materiaal. Dat geldt ook voor de boxershorts.
Hoi Dennis, dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je de sokken en boxershorts zo comfortabel vindt. Veel draag plezier en een fijne dag! Groetjes Karin
Bestellen was makkelijk, mijn bestelling werd prompt geleverd en de producten zijn goed. Ook goed op maat. Enige tip is: ik zou hemdjes en ondershirts ook wel in huidskleur willen. Super saai, maar soms wel handig.
Hoi Margreet, dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik ga je feedback over de kleur doorgeven. Veel draag plezier. Groetjes Karin
De damesboxershorts Selena vallen mij helaas erg tegen. De stof is heel zacht, maar lubbert snel. De broekspijpjes kruipen erg op. Ook was ik in de veronderstelling dat ze naadloos zouden zijn, maar over de billen loopt een grote ronde naad die je onder broeken goed ziet zitten. Geen succes voor mij dus.
Hoi Tamara, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik dit voor je kan oplossen. Ik heb je hier een mail over gestuurd. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Tevreden over product en levering. Jammer dat er niet meer kleuren beschikbaar zijn
Hi Chris, dank je wel voor je positieve review! Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Ik geef je feedback over de kleuren zeker door =) Groetjes Karin
Zo blij met m’n T shirts met lange mouwen, maar L zat precies zoals ik het wilde ik heb het gelijk aan gehouden en het zit zoals bambo hoort te zitten……….. Heerlijk !!!!
Hoi Hillie, goed om te lezen dat je zo enthousiast bent en de shirts zo lekker vindt zitten. Veel draag plezier =) Groetjes Karin
Top broekjes en blijven heerlijk zitten na vele wasbeurten
Hoi Ingrid, dank je wel voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je blij bent met de artikelen! Veel draag plezier. Groetjes Karin
Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle levering. Alleen lijkt de maattabel niet helemaal correct, de shirts lijken iets kleiner te vallen dan de maattabel wil doen geloven. Er zit gelukkig wel veel stretch in.
Hi Peter, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en we nemen je feedback zeker mee voor verbetering. Fijne dag. Groetjes Karin
Ik heb inmiddels twee keer ondergoed bestelt bij BambooBasics. Hun producten zitten heerlijk en zijn onzichtbaar onder kleding. Ook een mooie website met modellen met 'echte' lichamen en snelle verzending. Dit is nu mijn vaste ondergoedmerk!
Hoi Els, wat leuk om te horen dat je zo tevreden en dat wij jouw vaste ondergoedmerk zijn geworden! Dank je wel voor je enthousiaste review. Groetjes Karin
+Boxers Rico goede kwaliteit -Sokken beau matig (dunner dan voorheen?) / snel slijtplekken en gaten -Levering staat standaard op punt in de buurt ipv thuisadres, gaat snel fout
Hoi Peter, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Ik wil je vragen ons een mail te sturen naar [email protected] over de sokken, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing hiervoor. Ik geef je feedback over het afleveradres door aan de betreffende afdeling, dank je wel voor je feedback. Groetjes Karin
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire