Mijn man. Lekkker zacht. Van mij(mijn man) mag de stof iets dikker zijn.
Hi Thea, Fijn om te horen dat de stof lekker zacht is! Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat een iets dikkere stof gewenst zou zijn, en we nemen je opmerking graag mee voor de toekomst. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Ik heb twee shirtjes besteld, model Lara. Zitten heerlijk en staan mooi! Let wel op de maatvoering; ik heb gewoonlijk maat S of M, van deze shirts had ik een L nodig. Gelukkig stond dat wel aangegeven bij ‘ons model draagt…’ zodat dit wel in te schatten was.
Hi Marjan, Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat de shirtjes goed zitten en mooi staan. We zijn blij om te horen dat de maatvoering heeft geholpen om de juiste maat te kiezen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
De aankoop verliep soepel maar hoefde eigenlijk niet via DHL en een pakketpunt te lopen. Door de brievenbus was veel handiger geweest.
Beste, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de aankoop soepel verliep. We begrijpen dat het voor jou handiger zou zijn geweest als het pakket door de brievenbus was gekomen. We zullen je opmerking zeker meenemen om te kijken hoe we onze bezorgopties kunnen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, helpen we je graag verder! Groetjes, Tyrsa =)
Had een BH geleverd gekregen waarvan het stiksel van de band los zat. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik de volgende dag een nieuwe BH, super service.
Hi Anja, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. We vinden het natuurlijk vervelend dat het stiksel van de band los zat, maar het is geweldig dat je zo tevreden bent met de snelle oplossing en de nieuwe BH. Bedankt voor je begrip en vertrouwen! Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Tyrsa =)
Overzichtelijke webshop. Fijne zachte slips! En hele snelle levering. Ik ben fan!
Hi Elsa! Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met de webshop, de slips en de snelle levering. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar! Groetjes, Tyrsa
Even een update; de service van bamboe basic is werkelijk fantastisch. Vanuit het bedrijf is er gelijk contact opgenomen en het probleem is meteen opgelost. Een prima bedrijf met snelle bezorging. Ik draag al langere tijd hipster model Iris in maat M. Superfijn model, zeker tijdens het wandelen. Ik had nu weer hetzelfde model besteld in dezelfde maat in het zwart en in het grijs. Levering was supersnel. Tijdens het uitpakken merkte ik al dat de grijze kleiner uitviel dan de zwarte en toen ik een zwarte aanpaste zat deze toch echt een stuk strakker dan degene die ik al thuis heb. Vooral het elastiek in de band is een stuk strakker. Jammer want hierdoor zal ik ze niet nog een keer bestellen
Hi Monique, Bedankt voor je positieve feedback over onze snelle bezorging en het hipster model Iris! We vinden het jammer te horen dat de pasvorm van de grijze en zwarte varianten niet overeenkomt met wat je van ons gewend bent. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, vooral als het elastiek strakker aanvoelt. We hebben inmiddels contact met je gehad en zijn gelukkig samen tot een passende oplossing gekomen. Hopelijk zien we je nog eens terugkeren! Groetjes, Tyrsa
Originele beoordeling
Hi Monique, Bedankt voor je positieve feedback over onze snelle bezorging en het hipster model Iris! We vinden het jammer te horen dat de pasvorm van de grijze en zwarte varianten niet overeenkomt met wat je van ons gewend bent. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, vooral als het elastiek strakker aanvoelt. We nemen graag contact met je op om te kijken naar een passende oplossing. We waarderen je feedback en willen ervoor zorgen dat je een prettige ervaring hebt met onze producten! Groetjes, Tyrsa
Geheel naar tevredenheid
Hi Anja, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de sneaker sokken goed bevallen. Hopelijk mogen wij jou vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa
Positief, snelle verzending en goede klantenservice
Beste M., Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en producten. Hopelijk mogen we jou in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
Heb sokken en ondergoed besteld. Deze werden bijzonder snel bezorgd. De sokken en ondergoed zijn van een goede kwaliteit en zitten heerlijk.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. Wij hopen dat we jou in de toekomst vaker blij mogen maken! =) Groetjes, Tyrsa
Mooie kwaliteit slips, snelle levering. Goede prijs prestatie verhouding!
Beste Tanya, Bedankt voor je duidelijke en leuke feedback! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. We hopen dat we jou in de toekomst vaker goed van dienst mogen zijn! Groetjes, Tyrsa
Goede pasvorm en draagt fijn.
Beste Frank, Bedankt voor je feedback! Wat goed om te horen dat de producten naar wens zijn. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw tevreden te stellen! Groetjes, Tyrsa =)
Op zich bevalt die bamboe goed. Maar ik kocht twee bh’s en daar zitten losse cups in en dat is vreselijk. Ze schieten dubbel.
Beste Maria, Bedankt voor je feedback! We waarderen dit enorm, omdat het helpt om onze producten en service te blijven verbeteren. Het is jammer om te horen dat de producten niet naar wens zijn. Graag kijken wij samen met jou naar een passende oplossing. Ik heb je hierover meerdere keren e-mails voor gestuurd. Helaas hebben wij jou niet weten te bereiken. Mochten wij je alsnog kunnen helpen, dan horen wij het graag! Groetjes, Tyrsa
Mijn meiden willen niets anders meer
Hi Marjolijn, Wat een prachtig compliment, dank je wel! We zijn erg blij om te horen dat de producten zo goed bevallen. Wij hopen dat we jou en je meiden in de toekomst nog vaker blij kunnen maken! Groetjes, Tyrsa
Mijn bestelling was er snel en zat in een mooie doos verpakt. Het leek wel een cadeautje. Alleen jammer dat de shorts zo klein uitvallen.
Beste Joanna, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je de bestelling goed hebt ontvangen. Ik begrijp echter dat de shorts niet helemaal naar wens zijn. Mocht je ze nog niet hebben gebruikt, dan kun je ze altijd kosteloos ruilen voor een grotere maat via onze website. We hopen je in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn! Groetjes, Tyrsa =)
Mijn eerste keer dat ik ondergoed van Bamboo Basics gekocht heb. Snel en correct geleverd, goed verpakt. En het allerbelangrijkste: het zit heerlijk. Kortom: erg blij met deze nieuwe aanwinsten!
Hoi Anja, Wat een prachtige feedback, dank je wel! We doen ons best om jou zo blij mogelijk te maken, het is dan ook fijn om te horen dat alles naar wens is. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik kon makkelijk bestellen, snelle afwerking
Hi Joop, Bedankt voor je mooie feedback! We vinden het fijn om te horen dat alles voorspoedig is gelopen en dat je blij bent met ons. Hopelijk kunnen wij jou in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
gewoon prima
Hoi Theo, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bezorgd zijn en ook naar wens zijn. Hopelijk kunnen wij je in de toekomst vaker van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa
2e bestelling, ben zo blij met de beha dat ik er nog 2 wilde. Zitten fantastisch comfortabel, andere merken zitten me altijd erg strak en snijden in mijn huid. Deze draag ik de hele dag zonder ergernissen én met een mooie subtiele vulling.
Beste Sandra, wat een prachtig compliment, dank je wel! We vinden het erg leuk om te horen dat je blij bent met onze producten. Hopelijk kunnen wij je vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
Prijs kwaliteit prima in orde.
Beste Mark, Bedankt voor je leuke feedback! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Hopelijk kunnen wij jou vaker goed van dienst zijn! Groetjes, Tyrsa
Heerlijk zacht eindelijk een goede BH en slip gevonden. Snel verzonden ben er super blij mee!!
Hi Anita, Wat een mooie feedback, dank je wel! We zijn blij om te horen dat de producten naar wens zijn en goed bevallen. Hopelijk kunnen wij je nog vaker blij maken! =) Groetjes, Tyrsa
Onlangs heb ik 4 shirts voor mijn moeder gekocht en die is er erg blij mee. Zeer zeker om de kwaliteit van de stof.
Hoi Conny, Bedankt voor je geweldige feedback! Wat goed om te horen dat de shirts zo goed bevallen. Wij hopen dat wij jou in de toekomst vaker bij mogen maken. =) Fijne dag gewenst! Groetjes, Tyrsa
Goed spul
Hi Nicky, bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Heb je wellicht tips zodat we voortaan een tien kunnen scoren? Groetjes Esmee
Zitten echt lekker !
Wat fijn om te horen dat de sokken zo lekker zitten! Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
Top levering van een top product!
Goedemorgen, wat een mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!