Website werkt niet heel erg prettig

Website kan beter

Super zachte sokken

Super fijne en zachte sokken. Wel jammer dat er geen tussenmaat is. Hierdoor zitten de sokken net iets ruimer. Snelle levering.

Sneller levering en super fijn ondergoed!

Goed spul, snelle levering. Website lastig

Ik vond de website niet fijn werken, maar ik ben er dan ook niet erg handig mee. De maattabel klopt ook niet erg. Wel met de spullen! Heerlijk dat bamboe spul, ik word er erg blij van. Het zit altijd fijn!

Eindelijk fijn ondergoed!

De boxer shorts zijn lekker zacht, sluiten goed aan en blijven goed zitten. Het enige is misschien dat de achterkant iets hoger zou mogen zijn dan de voorkant.

De fijnste sokken ooit

Heerlijke sokken, sluiten fijn aan, geen last van naden die pijn doen op je tenen. Kortweg de fijnste sokken die ik ooit heb gehad.

Zacht goede pasvorm

Heerlijke broekjes. Zacht en zitten lekker. Ik draag graag wat groter dan ik nodig heb. De hipster Sophie in maat L is perfect en valt net onder de navel in deze maat. Ik ben 1.68 m en 64 kilo

Veel keus en snelle levering

Bamboe draagt altijd heerlijk dus was op zoek naar een online shop. Bamboo basics heeft veel keuze en producten van goede prijs/kwaliteit verhouding. De levering is super snel.

Alles in orde

Zit comfortabel

Fijne producten

Super blij met mijn bestelling. Fijne hemden en heerlijk ondergoed. Ga zo nog meer bestellen.

Heerlijke onderbroeken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Geen overbodig verpakkingsmateriaal. Ronduit top!

Alles is goed gegaan

Een top oplossing

1 telefoontje en opgelost dank U wel Top

Heerlijk om te dragen

BH gekocht en het is een verademing om te dragen in vergelijking met de ‘normale’ BH . Dit keer geen haakjes, ringetjes en vreemde stofjes waar ik blijkbaar overgevoelig voor was. Heerlijk

Fluweel zacht

Goed passend en bovenal fluweelzacht.

Comfortabel, maar band geeft weinig steun

De stof is heerlijk om te dragen en de cups zitten goed, maar voor mij geeft de band rondom te weinig ondersteuning.

De sokken voelen zijdezacht aan.

Naast dat ze zijdezacht aanvoelen telt voor mij het duurzaamheid aspect ook zwaar.

Zoals het moet

Eenvoudig te bestellen. Laatste kansjes zijn ook voordelig.

Draagcomfort.

Het draagcomfort van de onderkleding en sokken zijn prettig. Stof voelt zacht aan en geen last van irriterende naden.

Snelle verzending

Snelle verzending, alleen de bezorging door vervoerder dhl is bagger.

Kwaliteit en snelle levering.

De padded bra’s die ik kocht zijn de comfortabelste die ik ooit gedragen heb, je merkt nauwelijks dat je ze aan hebt. Heel zacht, niet zweterig, voldoende steun, niet zichtbaar onder t-shirt. Het geld meer dan waard! En ook nog eens razendsnel geleverd.

Prettig geholpen

Het contact met de klantenservice verliep prettig, via whatsapp. Snel, meteen weten wat te doen én dat ook uit zetten. Erg tevreden over. Ook passend bij duurzamer karakter, dus niet tig keer pakketjes versturen. Blij met het ondergoed, blij met de klantenservice

Vallen erg klein en broekspijpen te smal

Materiaal is mooi. De broekjes vallen zeker 2 maten kleiner uit dan normaal ondergoed en dan zijn de broekspijpen nog te smal als je stevige dijbenen hebt

Zoals steeds goede kwaliteit en bezorging.

Zie hiervoor.

prima kwaliteit

De bestelde sokken maat 41--46 waren te klein voor mijn maat 45, gek maar wel echt te klein.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!