Goed produkten snelle levering.
Hi Ing, fijn om te horen dat je bestelling er zo snel was! Dank je wel voor je review. Groetjes Karin
Beste onderbroeken die ik ooit heb gedragen.
Hoi Bill, dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je ze tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik heb de boxershorts nog maar net in huis
Hi Piet, bedankt voor de mooie review! Ik wens je veel draagplezier. Groetjes Iris
Hele goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Hi Gonny, bedankt voor de mooie review. Groetjes Iris
Meerdere pakketten besteld. Fijne kwaliteit en snelle levering. Echter is één pakket zoekgeraakt, en de geboden oplossing vond ik niet helemaal toereikend. Restitutie via PayPal is gelukkig snel verwerkt, en een nieuwe bestelling ter vervanging wel weer gewoon prima geleverd. Dus op eigen houtje buiten de klantenservice om kom je er ook wel uit.
Hi Dennis, bedankt voor de feedback, ik zal dit intern doorgeven ! Ik wens jou veel draagplezier. Groetjes Iris
Mijn zending wat niet compleet. Zeer klantgericht kwam er nadat ik het had gemeld en aanvulling met extra artikel. Erg vriendelijke en oplossend. Kwaliteit overigens ook uitstekend
Hi Ronald, fijn te lezen dat je te spreken bent over onze service! Ik wens jou veel draagplezier. Groetjes Iris
Ik draag deze t shirts heel erg graag omdat ze een goede pasvorm hebben, lekker koel zijn met deze warme dagen en van goede kwaliteit zijn.
Hi Thea, bedankt voor jouw mooie review! Fijn te lezen dat de shirts koel aanvoelen, met deze warme dagen komt dat mooi van pas! Ik wens jou veel draagplezier. Groetjes Iris
Ik heb nu meerdere keren ondergoed en sokken bij bamboo basics besteld en ik ben erg tevreden. Ik heb één onderbroek gehad waarvan de naad vrij snel los liet, maar verder heel tevreden. De sokken zijn oersterk. Voor mijn partner heb ik inmiddels ook hemden besteld en hij vindt ze heerlijk zitten.
Hi, dankjewel voor jouw review! Fijn te lezen dat de producten heerlijk aanvoelen. Jammer te lezen dat één onderbroek verkeerd gestikt is, dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen wij dan ook graag voor jou op! Kun je ons wellicht een foto mailen waarop te zien is dat de naad van de onderbroek los is? Groetjes Iris
Prima service!! Goede webshop. Smaakt naar meer.
Vandaag bestelt, morgen in huis. Mooie en zachte stof en past zoals aangegeven in de maattabel.
Hi John, bedankt voor jouw mooie review! Fijn te lezen dat je ondergoed snel geleverd is en dat je tevreden bent over de kwaliteit! Ik wens je veel plezier met de bestelling. Groetjes Iris
Veel keus, maten kloppen en super kwaliteit voor een goede prijs. Het draagcomfort is super, echt een aanrader.
Hi Herma, bedankt voor jouw mooie review cijfer! Ik wens je veel draagplezier. Groetjes Iris
Had een beschadigde broek gekregen Op mijn review kreeg ik een bericht van de klantenservice en worden mij 3 nieuwe broeken gestuurd als compensatie. Chapeau voor jullie service
Original anmeldelse
Had boxershorts uit de uitverkoop besteld, maar vraag me af of het gewoon uitverkoop of slechtere qualiteit was die extra voor minder geld verkocht werd. Eerste broek die ik wou aandoen had een scheur van 10 centimer, alsof iemand met een mes erdoor heen gegaan was. Materiaal voelt zich ook zeer dun aan.
Naar aanleiding van een mailing, een (teveel, lol) artikelen gekocht Van A tot Z eenvoudig en snel.
Hi Robert, wat leuk om te lezen! Ik wens je alvast veel plezier met jouw bestelling. Groetjes Iris
Bij met mijn nieuwe ondergoed. Zit heerlijk zacht en comfortabel!
Hi Mirjam, Bedankt voor jouw mooie review! Fijn te lezen dat het ondergoed bevalt. Ik wens je er veel plezier mee =). Groetjes Iris
Zeer snelle levering, ene dag besteld andere dag in huis. De padded bra en briefs zitten echt heerlijk. Ben er super blij mee!
Hi Vera, Bedankt oor jouw ontzettend mooie review! Ik wens jou veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
Mijn pakje is verzonden zonder doos eromheen. Op de verpakking staat een plaatje welk ondergoed er in zit en welke maat. Mijn pakje is door de bezorger willekeurig in mijn dorp bij iemand achter gelaten, de poststicker zat namelijk over het adres. Die persoon zette het op facebook in de dorpsgroep (waar ik niet in zit). Uiteindelijk kwam het pakje bij mij maar iedereen weet nu wat ik besteld heb!
Gewacht op kortingscode vanwege nieuwsbrief. Meteen besteld toen deze code binnen was. Volgende dag was de bestelling binnen. De pasvorm is prima en het product is na wassen ook prima gebleven. Zit heerlijk comfortabel.
Hi Willy, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent en het snel bij je binnen was, dit is ook zeker de bedoeling. Ik wens jou veel draagplezier. Groetjes, Tessa
Vlotte levering, prima kwaliteit
Hoi Nella, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
De hempjes zijn ideaal als onderhempje in alle seizoenen (warm in de koude maanden, verkoelend op de warme dagen). Dat is erg handig voor iemand die dagelijks veel fietst en, zo lijkt het, altijd tegenwind heeft. De witte stof is iets te doorschijnend om in de zomer op zich zelf te dragen. Met een huidskleurige beha voel ik mij er wel comfortabel bij.
Hoi Eva, goed om te horen dat je blij bent met de hemdjes en ze tijdens alle seizoenen draagt, ook met tegenwind! Ik wens je nog veel draag plezier. Groetjes Karin
Mijn man is tevreden over de sokken.
Hoi Maria, we hebben elkaar vandaag gesproken en gelukkig bevallen de sokken die je bij ons hebt besteld goed en ging het om een misverstand. Ik wens je veel draag plezier! Groetjes Karin
Original anmeldelse
Helaas twee pakketten met totaal zes sokken ineens besteld. Had eerder ander merk bamboo sokken. Deze zijn te strak om het been.
Snelle bezorging en superfijn draagcomfort
Hi Edith, wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de bezorging en het draagcomfort! Dank je wel voor je mooie review. Fijne dag. Groetjes Karin
Zitten lekker.
Hoi Bastiaan, fijn om te horen dat de shorts lekker zitten! Dank je wel voor je positieve review en veel draag plezier =) Groetjes Karin
Bestellen gaat makkelijk en de levering is vlot. Ook heel fijn is dat het mogelijk is om te kiezen door welk bedrijf de bezorging wordt gedaan.
Hi Jeannine, dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het bestellen en de levering. Veel draag plezier =) Groetjes Karin
De sneakersokjes zweten nauwelijks, blijven goed zitten
Hoi Johanna, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de sokjes goed blijven zitten en je er tevreden over bent. Heb je nog tips voor ons om je ervaring te verbeteren, zodat we volgende keer vijf sterren krijgen? Ik wens je veel plezier van je sokken =) Groetjes Karin
De onderbroeken zijn stevig en toch zacht op je huid. Ze sluiten goed aan. Ze drogen supersnel. Enige minpuntje, je krijgt ze niet altijd de dag erna, zoals op de site staat. Heb ze vrijdag rond 18.00 uur besteld en kreeg ze dinsdag geleverd.
Hoi Miriam, dank je wel voor je mooie review. Ik begrijp dat het een teleurstelling als je langer moet wachten op je bestelling. Op vrijdag besteld is inderdaad maandag of dinsdag bezorgd, afhankelijk van de bezorgdienst. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onderbroeken! Veel draag plezier. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD