Kwaliteit van de producten zijn erg goed. Fijn draagcomfort.
Hoi Agmaja, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort! Dank je wel voor je mooie review. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Niets ontvangen wel betaald . DHL gaf aan terug gestuurd naar Bamboe dus graag een oplossing !!!!!
Hoi Marjan, ik vind het ontzettend vervelend voor je dat nog geen pakket hebt ontvangen. Ik heb je een mail gestuurd en hoor graag van je, zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor je. Groetjes Karin
kreukelig slordig ontvangen verbaasd me dat er geen maat instaat draag 2maten XLen XXL hoe kan je dit zien?
Hoi Dick, we hebben inmiddels contact gehad met elkaar en het naar tevredenheid kunnen oplossen. Veel plezier van je bestelling. Groetjes Karin
Fijne stof om te dragen. Nu voor het eerst ondergoed, sokken had ik al jaren.
Hoi Reina, dank je wel voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je nu ook het ondergoed zo fijn vindt. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ik heb het retour gestuurd, en heb dat via de mail gemeld, daarop kreeg dezelfde dag een hele correcte mail terug
Hoi Willy, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Fijne dag =) Groetjes Karin
Snelle reactie op de WhatsApp, 20 min De zwarte seamless bra nova viel kleiner uit dan de lichte kleuren. En dat hebben ze echt super opgelost. Top service.
Hoi Gundi, dank je wel voor je positieve review! Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en je onze service geweldig vind. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Wordt goed meegedacht
Hoi Ietje, dank je wel voor je positieve review. Heel fijn om te te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijne dag! Groetjes Karin
Zeer tevreden over jullie levering en ook het product bamboe basics. Ik heb maat XL onderbroeken besteld en gekregen. Pasvorm is goed, alleen de elastiek-maat had 1 á 2 cm ruimer gemogen. Knelt nu teveel af. Voor het overige kan ik nog geen ervarings oordeel geven. grt math buskens.
Hoi Mathieu, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de producten. Een maatje groter lost wellicht het probleem op van het te strakke elastiek. Dat zou je de volgende keer kunnen proberen als je wil. Dank je wel voor je positieve review. Groetjes Karin
Ik werk in de zorg en draag daarbij jullie t-shirts. Dragen prettig en ze blijven mooi. Behalve het halsboordje, wat na een tijdje een beetje gaat vervormen. Dat de bedrukking met het wasvoorschrift en de maat al redelijk snel vervaagd is soms ook onhandig, omdat mijn man deze shirts ook wel eens draagt in een maatje kleiner. Maar verder, fantastisch.
Hoi Danny, dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de T-shirts. Jammer dat na het wassen de opdruk aan de binnenkant wat vervaagd, ik kan me voorstellen dat je dan een keer het T-shirt van je man aantrekt =) Ik wens jullie veel draag plezier. Groetjes Karin
Onderbroeken die bij de benen goed afsluiten zijn zeldzaam. Helaas is dat bij u niet anders.. De bamboo broeken van ten Cate zitten wat dat betreft beter. Sorry
Hi, Bedankt voor jouw review. Wat jammer dat je niet tevreden bent. Ik heb jou gemaild om samen te kijken naar een oplossing. Ik kijk uit naar je reactie. Groetjes, Tessa
Het materiaal zit super fijn. De boxershort rolt bij mij wel erg op. Mogelijk heb ik maat te groot. De bikershort vind ik heel fijn zelfs met warme dagen. Draag hem ook wel zo thuis of als pyamabroek
Hi Mies, Bedankt voor jouw eerlijke review. Fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen, bedankt hiervoor. Ik wens je veel plezier van jouw bestelling! Groetjes, Tessa
kwalitatief goede onderbroek voor een betaalbare prijs
Hi Damian, Wauw wat een mooie review heb je achter gelaten, bedankt hiervoor! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Tessa
De shorts zijn lekker zacht met prima pasvorm
Hoi René, dank je wel voor je mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de pasvorm. Heb je nog tips voor ons om te ervaring te verbeteren? Wellicht krijgen we de volgende keer dan 5 sterren van je =) Veel draag plezier. Groetjes Karin
Ze passen goed. Stof is heerlijk zacht. Nog niet gewassen.
Hoi! Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je besteld product. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
Over het product niets dan goed. Zit prima, goed verpakt, maar PostNL maakt er een zooitje van door eerst te mailen wanneer en tussen welke tijdstippen er bezorgd wordt en rond dat tijdstip komt er ineens een mail dat er niet bezorgd wordt, maar afgeleverd wordt bij een PostNL punt. Leuk als je zit te wachten en afspraken heb verzet. Dit heeft niets met Bamboo Basics te maken, maar ik wil het toch even gemeld hebben. Voortaan maar via een andere bezorgdienst laten brengen.
Hoi Bert. wat jammer om te horen dat de bezorgdienst onduidelijkheid heeft gegeven over de levering. We gaan er van uit dat dit eenmalig was. Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Ik wens je een fijne dag =) Groetjes Karin
Wat een fijne stof om te dragen als ondergoed
Hoi Corrie, dank je wel voor je mooi review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en de stof zo fijn vindt. Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
makkelijke website. duidelijke indeling van de artikelen. ook snelle reactie via de mail. en snelle levering. ook zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs. kortom een aanrader
Hi Peter, dank je wel voor je enthousiaste review! We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
De levering is prima verzorgd en het ziet er goed uit
Hoi Gozien, dank je wel voor je positieve review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en over de producten. Veel draag plezier! Groetjes Karin
De bestelling was makkelijkbte plaatsen en snelle levering
Hoi Emmy, dank je wel voor je positieve review. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Fijne dag en veel draag plezier! Groetjes Karin
Paar shirts aangeschaft. Snelle verzending en pasvorm is goed en zit super fijn!
Hoi Jorrit, dank je wel voor je mooie review. Super om te horen dat je zo tevreden bent over de verzending en kwaliteit! Veel draag plezier. Groetjes Karin
Er was iets niet goed met de bestelling. Meteen een nieuwe set ontvangen. Fijne sokken
Hi Nelleke, wat fijn om te horen dat je nu zo tevreden bent over onze service en dat we het goed hebben opgelost voor je. Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Karin
De bh's zitten heel fijn en het materiaal is heel zacht.
Hoi Jon, dank je wel voor je positieve review! Wat goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over je producten. Veel draag plezier =) Groetjes Karin
Hoi! Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Prettige zachte shirts. Vallen mooi. Ik zal hier nog meer shirts bestellen. Fijn geholpen door Maaike van de klantenservice:)
Hi Jeroen, dank je wel voor je mooie review en positieve woorden. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze shirt en onze service! Ik wens je een fijne dag. Groetjes Karin
Super zacht, lekker comfortable, perfect voor active werk,sport. Maat klopt, als je niet weet welk je bent, handig uitleg, hoe moet je meten. Zeer aan te raden.
Hoi Violeta, dank je wel voor je enthousiaste review. We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je veel draag plezier. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD