Goede producten, snelle levering, duidelijke informatie over levering en producten
Hoi Esther, bedankt voor deze toffe review. Wat fijn om te horen dat je onze service en producten zo ervaart. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Marloes
Ik heb al een tijd Bamboo Basics en dat is niet voor niets! Zij blijven lang goed en lang fris ook bij warm weer! Het enige dat mij irriteert is de band die gauw dubbel slaat. Als dat verholpen kan worden zijn de boxershorts wat mij betreft inderdaad perfect.
Hi Sjoerd, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik neem je feedback mee en zal dit voorleggen aan ons design team. Groetjes Marloes
het bamboe ondergoed is zo zacht dat ik geen last meer heb van wrijvingsplekje en zo licht dat je het haast niet voelt als je het draagt (zeker de beha die ik onlangs kocht)
Hi Monique, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige review te schrijven. Fijn om te horen dat je ervaring met onze producten positief is. Groetjes Marloes
Kort na mijn bestelling geplaatst te hebben kwam ik erachter dat de produktie van bamboevezels toch niet zo milieuvriendelijk is, helaas. Het is fijn ondergoed hoor. Maar bij deze. Bij deze wil ik melden dat ik nogal kortzichtig ben geweest met mijn vorige boodschap; niet iedereen produceert milieuonvriendelijk. Hierbij wil ik mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden en vooral BambooBasics aanbevelen. Het is superfijn ondergoed en daarbij ook nog eens goed voor het milieu!
Hoi H. W. Janssen, we hebben net contact gehad en ik heb je uitgelegd dat we als bedrijf voor duurzaamheid staan en dat onze fabriek een certificering hebben van BSCI. Je gaf aan dat je mening is veranderd en dat je review zal aanpassen. Dat maakt mij heel blij =) Groetjes Marloes
Original anmeldelse
Maat goed, voelt lekker aan, nu nog de duurzaamheid testen
Hoi Guus, bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Marloes
Mijn bestelling was niet gearriveerd ondanks leveringsbericht van DHL. Ik heb gebeld met een vriendelijke klantenservice medewerker van Bamboo Basic. Ik kreeg de volgende dag een nieuwe pakket. Gewoon topservice.
Hoi Kamuran, bedankt voor deze geweldige review. Wat fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Dat waarderen wij enorm. Groetjes Marloes
Na ontvangst bleek er een gaatje in de short te zitten. Na contact is de klacht binnen 25 min opgelost. Ter compensatie set van 3 aangeboden en verstuurd ,volgende dag in huis. Klasse opgelost.
Hi Lauran, dank je wel voor je mooie woorden en vijf sterren review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Karin
Snelle levering en een super service!
Hi Jeanine, dank je wel voor je vijf sterren review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en service. Groetjes Karin
Fijn ondergoed en prima sokken. Alles van Bamboo zit comfortabel.
Hoi Jolanda, dank je wel voor de vijf sterren en voor je compliment! Fijn dat je tevreden bent over het ondergoed en de sokken. Veel draag plezier Karin
Al meerdere keren shirts en shorts hier aangeschaft.
Hoi Henk, wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent en al meerdere keren bij ons hebt gewinkeld. Heb je nog tips voor ons om je ervaring te verbeteren, zodat we de volgende keer vijf sterren krijgen? Groetjes Karin
Snelle levering en het ondergoed is fijn en comfortabel
Hoi Malou, dank je wel voor je vijf sterren en mooie complimenten! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en de producten. Ik wens je veel draag plezier! Groetjes Karin
Mij. Eerste indruk met bamboo basic is prima,mooie pasvorm , nu afwachten wat er in de komende tijd gaat gebeuren
Hi Ans, dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je eerste indruk goed is! Laat ons gerust weten als je tips voor ons hebt om je ervaring te verbeteren. En misschien dat je ons dan wel 5 sterren geeft! Veel plezier van je bestelling. Groetjes Karin
Al jaren gebruik ik dit fijne product, gelukkig steeds meer keus. Een keer iets ruilen voor een andere maat was geen enkel probleem.
Hoi Chris, dank je wel voor je vijf sterren review. Ontzettend fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze producten en service! Daar doen wij het voor. Groetjes Karin
Op advies alles eerst met bijna koud water gewassen, vooraf. Het materiaal vormt zich uitstekend en zit comfortabel.
Hi Wim, dank je wel voor je review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Heb je nog tips om je ervaring te verbeteren om de volgende keer 5 sterren te krijgen? Groetjes Karin
Goede producten die waar voor hunbgeld leveren. Alleen jammer dat direct na mijn bestelling het product in aanbieding was.
Hoi Annie, dank je voor je review. Wat spijtig om te horen dat je net voor de aanbieding hebt besteld. Ik wil je vragen ons een mail te sturen om te kijken naar een passende oplossing. Groetjes Karin
Ik koop al jaren mijn t-shirts bij jullie, heb vorige week weer nieuwe t-shirts binnen gekregen maat M maar deze zijn heel erg lang, wat in het verleden ook al eens is gebeurd.. Ik had toen op een gegeven moment 3 verschillende lengtes M. Heb vorige week gelijk een e-mail gestuurd hierover maar ik krijg niet eens een antwoord, heb het gevoel niet serieus genomen te worden.
Hoi Barry, wat vervelend dat je nog niets hebt gehoord van ons. Ik heb je geprobeerd te bellen, maar ik kreeg je voicemail. Deze heb ik ingesproken en ik hoop dat je ons terugbelt om samen naar een oplossing te kijken. Groetjes Karin
Zeer goede kwaliteit en snelle levering
Hoi Christa, dank je wel voor je vijf sterren review en goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering! Groetjes Karin
Goede service en vlot
Hi Tania, Dank je wel voor je mooi review. Fijn om te lezen dat de service goed verlopen is. Groetjes Karin
Product is prima, levering volgende dag belofte is helaas niet nagekomen
Hoi Annemarie, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product. Tegelijkertijd vind ik het jammer te horen dat er niet de volgende dag geleverd is, wij gaan er vanuit dat dit eenmalig is. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Karin
De maattabellen kloppen met de produkten, het materiaal is fantastisch, zowel wat betreft de slips als de shirtjes. Bovendien snelle levering.
Hoi Germadette, ontzettend bedankt voor de 5 sterren en mooie complimenten! Ik wens je veel plezier met je bestelling. Groetjes Karin
Delivery to home address requested, shipped to DHL service point but not delivered and DHL service point always closed. DHL no help, customer service email confused and refused to ship to home. 10 days and no help, no refund, no delivery.
Dit keer seamless hipster Sophie 1 maat kleiner besteld. Zit beter dan de de maat die ik normaal heb.
Hi Jessica, dank je wel voor je review. Goed om te horen dat een maatje kleiner beter zit! Ik wens je veel draag plezier. Heb je nog tips voor ons om er voor te zorgen dat wij de volgende keer 5 sterren van je krijgen? Groetjes Karin
Zit lekker , knelt niet
Hoi Marie Anne, dank je wel voor je fijne review. Fijn om te lezen dat de artikelen lekker zitten. We horen het graag wat wij kunnen doen om er voor te zorgen dat je de volgende keer 5 sterren geeft =) Groetjes Karin
Al vaker besteld en iedere keer weer tevreden. Snelle levering. En fijne producten. Ondergoed, tops, t-shirts en sokken. Allemaal fijne producten
Hoi! Dank je wel voor je mooie review en complimenten! Dat vinden wij super om te horen =) Ik wens je veel draag plezier! Groetjes Karin
Prima onderbroeken, zitten als pantoffels!
Hoi Maud, wat fijn om te horen dat de onderbroeken zo comfortabel zitten! Veel draagplezier. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD