Voor het eerst bamboo undergoed gekocht. Eerste indruk is prima, fijne pasvorm en zachte stof, voelt prima.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review en wat fijn dat de eerste indruk een hele mooie indruk is geweest. Groetjes Tygo
Helaas ik wacht op de rode bh! Daarnaast zou ik graag een model zien met een diepere v-uitsnijding en eventueel dunnere bandjes want bij een zomerjurk of topje moet ik toch weer een andere bh aan en dat vind ik jammer!
De rode Fleur komt er deze maand aan! Wij kunnen ook niet wachten tot deze binnen komt. Alvast veel draagplezier gewenst en bedankt voor je review. Groetjes Tygo
Degelijke kwaliteit, perfecte levering.
Wat leuk dat je dit met ons deelt! Bedankt voor je mooie review. Groetjes Tygo
De website is duidelijk,een bestelling is makkelijk te plaatsen,snelle levering en de kwaliteit van het bestelde artikel is heel goed.
Wat fijn dat het zo vlot en gemakkelijk is verlopen. Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Groetjes Tygo
Het zijn ronduit de beste shirts ondergoed en sokken. Ik wil niks anders meer aan mijn naakte lijf.
Dat is geweldig om te horen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
De boxershorts van Bamboo Basic zijn comfortabel en behouden hun pasvorm
Wat prettig om te lezen dat onze boxers je zo goed bevallen! Bedankt voor het delen van jouw mooie ervaring met ons ondergoed. Groetjes Tygo
Het is heerlijk om in het ondergoed van bamboo Basics te lopen. Soms komen er aan de zijkant van sokken gaatjes (helaas bij meerdere sokken het geval) maar slips en hemden blijven mooi.
Wat fijn dat het ondergoed zo naar wens is! Indien er gaatjes in de sokken of andere kleding ontstaan, mag je hier altijd een foto van sturen. Wij kijken namelijk graag mee voor een oplossing. Groetjes Tygo
Kwalitatief goede kleding. Draagt fijn. Kreeg een keer de verkeerde maat toegestuurd. Werd meteen opgelost.
Wat fijn dat het zo vlot en correct voor je is opgelost! Bedankt voor het delen van jouw ervaring en veel draagplezier gewenst. Groetjes Tygo
ondergoed, sokken en T shirts dragen erg fijn en de kwaliteit is uitstekend. lekker zacht en soepel
Wat fijn om te lezen dat je onze producten zo ervaart! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Het materiaal draagt heerlijk. Model ook fijn. Enige nadeel : inlegkruisjes hechten slecht
Bedankt voor je review en je feedback! De coating van de Bamboo stof zorgt er inderdaad voor dat inlegkruisjes niet altijd even goed blijven plakken. Na een paar keer wassen zullen de inlegkruisjes beter blijven plakken. Groetjes Tygo
Snelle service…mooi en goed ondergoed
Bedankt voor het mooie cijfer dat je onze producten service geeft! Heel veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
De onderbroeken en sokken zitten lekker en gaan lang mee.
Duurzaam en comfortabel! Wat fijn dat de producten naar behoren zijn! Groetjes Tygo
Voekt heerlijk zacht aan eigenlijk voel je hetgewoon niet zitten. Ziet er kwalitatief uit. Zeer tevreden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Bamboo Basics. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze stof! Groetjes Tygo
In mijn eerste bestelling ontving ik een shirt dat er niet helemaal goed uitzag. De andere 7 shirts waren goed. Maar toch even gemaild, binnen 10 minuten had ik antwoord en binnen 20 minuten kreeg ik het bericht dat er een vervangend shirt werd opgestuurd. Heel blij mee! Dus fijne shirts, fijne service!
Wat goed dat je onze vlotten en fijne service zo hebt ontvangen! Bedankt voor je mooie review en veel plezier met jouw shirts. Groetjes Tygo
Bestelling eenvoudig geplaatst. Maak al langer gebruik van Bamboo Basics, wil niet meer anders. Sinds deze bestelling de sokken ook besteld, deze bevallen tot nu toe ook prima.
Een volledige Bamboo Basics outfit in the making :)! Wat fijn dat alle producten zo goed bevallen en bedankt voor het delen van jouw ervaring. Groetjes Tygo
Blijf zeker bestellen!
Snelle levering,mooie shirts!
Wat fijn dat de shirts naar wens zijn! Bedankt voor de mooie review Ruud! Groetjes Tygo
De boxershorts bevallen goed. De stof van de sneakersokken en singlets valt tegen, is wat zweterig. Singles vallen klein en strak, dragen niet comfortabel. Teveel elastiek.
Wat fijn om te lezen dat de boxers zo goed bevallen. Indien je de sokken of singlets wenst te ruilen, mag je altijd contact met ons opnemen. We kijken natuurlijk altijd graag mee voor een oplossing. Groetjes Tygo
Zeer goed,aangenaam om te dragen
Dat is zeer prettig om te lezen! We stellen je beoordeling dan ook zeer op prijs. Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Ik vind de T-shirtjes super aangenaam (lekker zacht) om te dragen. Ze geuren ook veel minder dan katoen, drogen sneller dan katoen en prikken niet zoals wol kan doen.
Het perfecte stofje, Martine! Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Comfortable draagplezier
Bedankt voor de mooie review, Agniet. Heel veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
heel comfortabel en aangename stof om te dragen.
Wat goed om te horen dat de kleding zo goed in de smaak valt! Bedankt voor de top review. Groetjes Tygo
Snelle levering, fijn product!
Wat fijn dat de producten zo lekker zitten! Bedankt voor je mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetje Tygo
Alles precies gegaan zoals aangegeven en top kwaliteit! Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!
Wat goed dat de bestelling naar behoren is verlopen en dat je zo tevreden bent met onze producten! We zien je natuurlijk graag nog een keer terug. Groetjes Tygo
De producten voelen erg fijn aan, zitten lekker (je voelt niet dat je het aan hebt!), stralen kwaliteit uit, knellen niet, rollen niet op….kortom super producten die ook nog eens super snel geleverd worden!
Hi Yvonne, bedankt voor jouw beoordeling. Fijne dag vandaag! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat