Ze zitten heerlijk en passen perfect! De sokken zijn uniek omdat ze voor mijn maat 39 perfect passen. Normaal is bij andere merken de range maat 39-42, maar dan zijn sokken vaak te groot voor mij.
Hi Renate, wat een top cijfer! Geniet van deze mooie dag. Groetjes Esmee
Het ondergoed van Bamboo basics zit heerlijk. Het is ook koel in de zomer. De winter weer ik nog niet, maar ik heb er nog bij gekocht, dus dat zegt wel genoeg denk ik.
Hi Miriam, bedankt voor jouw review. Veel plezier gewenst met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Prima aanbod, vlotte afhandeling, vlotte levering.
Hi Veerle, bedankt voor jouw review. Veel plezier gewenst met jouw order <3 Groetjes Esmee
Ik ben aan het experimenteren om al mijn ondergoed naar Bamboo om te zetten: goedkoop en comfortabel is mijn voorlopige conclusie. En bestellen is eenvoudig.
Bedankt Ernst voor jouw beoordeling. Wat een top cijfer. =) Groetjes Esmee
Keurig verpakt en netjes, snel bezorgd.
Hi Ron, bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
deze maat is te klein vallen klein uit
Hi Willy, bedankt voor jouw beoordeling. Onze producten kunnen soms wat kleiner uitvallen, het is belangrijk dat je onze maattabel volgt. Groetjes Esmee
ten eerste is de bezorging supersnel,zelf draag ik onderbroeken en hemden van dit merk.de onderbroeken dragen lekker zacht en sluiten goed op het lichaam aan en passen zivh aan na gelang de temperatuur van je lichaam.dit geld ook voor de hemden die ik draag.ik denk dat ik in het vervolg alleen deze produkten ga dragen.
Hi! Wat een mooie review heb jij achtergelaten, wij zijn blij dat jij zo te spreken bent over onze producten. We hopen je terug te zien. Veel plezier van jouw bestelling! =) Groetjes, Maaike
Bestelling in goede orde ontvangen. Keurig verpakt en de kwaliteit van de onderkleding is in een woord: uitstekend!
Hi Janneke, wat fijn dat jij zo tevreden bent! Bedankt voor jouw leuke review =) Groetjes, Maaike
Voor de dames slips het volgende advies: maak het kruisje iets breder. Dat draagt nog prettiger en er kan ook makkelijker een inlegkruisje in.
Hi Marion, Bedankt voor jouw leuke review! Wat een goede tip, we zullen dit meenemen =) We zijn er inderdaad mee bekend dat een inlegkruisje niet goed blijft zitten, dit komt door de zachte stof. Na een aantal keren wassen, zul je verschil merken! Groetjes, Maaike
Kreeg de bestelling vlot
Hi Emmeloord, bedankt voor jouw mooie 10! Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Het voelt meteen dat je beschermd bent tegen de koude. Alleen het betalingsmethode via mijn computer vond ik veel lastiger dan vroeger.
Hi Divera, bedankt voor jouw review! Ik wens je veel draagplezier toe :)! Groetjes Iris
Het voelt heel zacht tegen je huid en het werd heel vlug bezorgd in een kartonnen doos, zonder plastic, dus heel duurzaam.
Hi Roepert, bedankt voor jouw review! Fijn te lezen dat de producten bevallen. Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Ik had problemen met een kortingscode, netjes en heel snel geholpen via de chat. Bamboo t shirts zijn top, ook na veel wassen, wel nooit in de droger gedaan.
Hi, bedankt voor jouw 10! Fijn te lezen dat je net zo een Bamboo fan bent als dat wij zijn! Groetjes Iris
De keuze voor deze producten helpt mij om meer duurzaam te zijn. Alleen was ik wat in verwarring over de footies. Ik dacht aan kousevoetjes, maar footies zien er toch wat anders uit.
Hi Belia, bedankt voor jouw review. Onze footies zijn inderdaad geen kousevoetjes, dit kun je terug zien op de afbeelding die op onze website erbij staat. Hopelijk bevallen de sokken alsnog :)! Groetjes Iris
Heel fijn!
Hi Jos, bedankt voor jouw review! Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Erg tevreden, het ondergoed zit fijn en is lekker zacht.
Hi Martine, Wat een mooi cijfer heb je ons gegeven, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik wens je veel plezier van je bestelling! =) Groetjes, Tessa
Leuk om uw onderkleding te dragen, een zeer hoog draagcomfort.
Hi Carlos, Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent =) Groetjes, Tessa
Al jaren dragen wij met ons gezin het bamigo ondergoed. Sterk, fijn zittend ondergoed. Gaat lang mee. Dus heel duurzaam.
Hi Cécile, Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ondergoed, ik neem aan dat je BambooBasics bedoeld =) Groetjes, Tessa
Na diverse andere (bekende) merken dit keer eens Bamboo Basics onderkleding geprobeerd. Geen spijt van, de pasvorm is goed, en het materiaal voelt echt comfortabel. Een aanrader!
Hi Marja, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! <3 Groetjes Esmee
Original anmeldelse
Mijn echtgenoot had van andere merken (Ten Cate, Sloggi) altijd maat M, dus ook hier een M besteld. Als hij een Bamboo onderbroek op een van de andere onderbroeken legde, leek die maat overeen te komen. Helaas zat de Bamboo onderbroek een stuk strakker, en ook na een wasbeurt werd dat niet beter. Het voelde niet comfortabel.
Hi Marja, Bedankt voor jouw review. Ik heb je gemaild om samen te kijken naar een passende oplossing. Graag zien we jouw reactie tegemoet. Groetjes, Tessa
Hele snelle levering, fijne producten voor een goed prijsje- en dat voor duurzame mode :)
Hi Cherelle, Wat een mooi cijfer heb je ons gegeven, bedankt hiervoor! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over prijs en onze producten =) Groetjes, Tessa
Ik had een sport-BH aangeschaft, maar die bleek mij niet goed te passen. Zonder enig bezwaar werd die heel vriendelijk, snel en zonder kosten omgeruild voor een ander kledingstuk. De materialen (ook ander ondergoed) zijn echt uitzonderlijk elastisch, fraai en comfortabel én duurzaam. Héérlijke klasse-producten !
Hi Ans, Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing =) Goed dat de andere artikelen ook naar wens zijn voor je, veel draagplezier! Groetjes, Tessa
Snelle levering, kwaliteit/prijsverhouding top!
Hi Eddy, Bedankt voor jouw mooie review en wat een mooi cijfer heb je ons gegeven! Veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
De maatvoering klopt niet en nergens staat vermeld dat je moet betalen voor het retourzenden. dit was eenmalig wat mij betreft.
Hi Joke, Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik heb je gemaild om samen naar een oplossing te kijken. We zien jouw reactie graag tegemoet. Groetjes, Tessa
Snel geleverd, goede pasvorm, zacht materiaal.
Hi Erna, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! =) Groetjes, Tessa
Alles verliep vlot: bestelling, track and tracé, aflevering en in het pakje zat net wat ik besteld had. Dus zoals het hoort. En heel blij met de bamboo producten
Hi Peter, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging en de producten. Bedankt dat je jouw ervaring wil delen! Groetjes, Tessa