alles snel gevonden

alles snel gevonden

Goede levering en snel

Bestelling was er snel en het is prima in orde

Snel

Binnen één dag binnen!

Vlot

Vlotte levering. De volgende dag al ontvangen

Mijn kleuren

Snel,grote keuze,mooie kleuren om mijn kleuren bij te vullen.

Jammer dat niet alle kleuren er waren, waardoor ik ook naar een andere webshop moest

Houden zich aan de afspraak en zijn snel bereikbaar.

Goede levering en vlot

Altijd rappe leveringen

supersnelle levering !!!!!!

topproduct zoals ik het ken.... wél supersnelle levering !

Snelle levering en heel netjes verpakt

Prima assortiment, bestelling stond al snel klaar

Prima assortiment, rustig geholpen en ook leuk 10% korting door student te zijn bij Vrije Academie Nunspeet !

Fantastisch!

Op de site zijn de producten goed te vinden. Bestellen gaat vlot en makkelijk. Meteen duidelijke bevestiging van de bestelling en de vermoedelijke bezorg datum. Tja en als de bestelling dan 2 dagen eerder, keurig verpakt, wordt geleverd is de volmaaktheid compleet.

Snelle leverinf

Snelle levering en overzichtelijke webshop.

Goede service!

Bedankt voor het meedenken en de snelke levering.

Groot assortiment in cobra olieverf.

Mooie site in cobra verf, makkelijk kiezen. Snelle levering.

Goede snelle service

Goede snelle service en de prijzen zijn scherp.

Zeer snel

Makkelijk te volgen

Super goede aanbieding en snele levering!!

Ik ga zeker nog eens bestellen!!

Grote keus in merken en kleuren en een scherpe prijs.

Grote keus in merken en kleuren acryl en olieverf en dit tegen een scherpe prijs. Indien nodig kan je in de winkel ook advies vragen over de producten.

Snelle levering. Producten heel goed verpakt. Aan te raden!

Bestelling ging op rolletjes

Binnen enkele dagen in huis en voldoet compleet aan mijn verwachtingen.

Perfect !

Perfecte service !

Uitstekende service

Uitstekende service. Altijd mijn bestelling binnen een paar dagen in huis . Zeer tevreden

Zeer goed!

Snelle levering. Alles O.K.

Eerste keer besteld . En ik ben tevreden.

Stationsstraat 75

3851NB Ermelo

+31341493575

Over VBS Geurt Jansen

Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Cobra Olieverf, Van Gogh Water- en Olieverf en nog heel veel meer. De Verf & Behang Specialist is de andere webwinkel van VBS Geurt Jansen. Je vindt hier mooie verfproducten voor interieur en exterieur en prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals ARTE, Casamance, Elitis, HookedOnWalls en Pierre Frey. Astrid & Geurt de woonprofessionals In onze speciaalzaak vind je een compleet assortiment verf, behang en woningtextiel, met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. De creatievelingen kunnen hun hart ophalen in de ruim gesorteerde kunstschilderafdeling. We hebben recent een nieuw en dubbel zo groot winkelpand betrokken in hartje Ermelo. Een pand met veel daglicht en volop eigen parkeergelegenheid naast de deur. Hulp nodig bij het kiezen en producten in het echt zien? Kom dan naar onze winkel met inspirerende showroom in Ermelo.