Snelle levering !

Snelle levering ! De bestelling is ook wat ik ervan verwacht had. Helemaal top! En jullie hebben een uitgebreid assortiment. Daar kan ik wel wat mee!

Goede webwinkel

Zeer tevreden en snelle levering.

goeie, diverse producten maar te hoge verzendkosten

Uitstekende webshop

Goede producten voor een mooie prijs. Snelle en correcte levering.

PRIMA!

Prima verpakt met wat leuke gratis extra's erbij . SUPER!

groot assortiment, goed gesorteerde webwinkel

overzichtelijke webwinkel, groot assortiment, snelle levering

Welke kleur heb ik tekort? Bestellen en de volgende dag is het in huis. En het advies is top

Mooie site en snelle afhandeling

prima geregeld

prima geleverd

Snel en goed verpakt

Pakket snel ontvangen. Duidelijke website. De potten Amsterdam acryl waren zelfs dichtgeplakt! Goede prijs.

Prima webshop

Webshop met uitstekend assortiment tegen normale prijzen. Heldere en duidelijke website. Als er onverhoopt iets niet op voorraad is, wordt er netjes via mail gecommuniceerd.

Top webwinkel !

Ondanks dat niet alles op voorraad was toch volledige levering in 5 dagen! Goede communicatie over het iets langere levertijd.

Goede en snelle levering

goed verpakt en snel geleverd

Goede snelle levering

Voor de eerste keer iets hier besteld . Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben . De website was duidelijk , levering was snel

Snelle levering, nette prijzen

Snelle levering en nette prijzen. Top

Ging alleen om staaltjes, maar de service was super snel!

Plastic opvulmateriaal

In de ontvangen zending zat plastic opvulmateriaal. En dat in een doos waar plastic flessen zitten die niet breekbaar zijn. Het gebruik van plastic als opvulmateriaal keur ik af omdat ik vind dat er vandaag de dag vele alternatieven voor zijn. Serieus reden voor mij om geen bestelling meer bij jullie te doen. Vriendelijke groet, Annette

goede service

goede service, snel en keurig

Bestelde spullen snel en keurig ontvangen

Scherpe prijzen vergeleken met anderen, snel geleverd.

Grote keuze, en snelle leveren.

Vandaag bestelt en morgen echt in huis.

Prima producten. Snelle levering.

Redelijk snelle levering en is zeer concurrend.

Goed.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling, een telefoontje was voldoende voor een creatieve oplossing. Fijn uitgebreid assortiment. Snelle levering na bestelling. De leuke onverwachte attenties bij de bestelling waren een fijne verrassing. Echt een aanrader dit bedrijf.

Snel en goed!

Super snelle levering

fijne pot acrylverf bij jullie gekocht voor een fijne prijs, vlot geleverd, top !

Stationsstraat 75

3851NB Ermelo

+31341493575

Over VBS Geurt Jansen

Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Cobra Olieverf, Van Gogh Water- en Olieverf en nog heel veel meer. De Verf & Behang Specialist is de andere webwinkel van VBS Geurt Jansen. Je vindt hier mooie verfproducten voor interieur en exterieur en prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals ARTE, Casamance, Elitis, HookedOnWalls en Pierre Frey. Astrid & Geurt de woonprofessionals In onze speciaalzaak vind je een compleet assortiment verf, behang en woningtextiel, met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. De creatievelingen kunnen hun hart ophalen in de ruim gesorteerde kunstschilderafdeling. We hebben recent een nieuw en dubbel zo groot winkelpand betrokken in hartje Ermelo. Een pand met veel daglicht en volop eigen parkeergelegenheid naast de deur. Hulp nodig bij het kiezen en producten in het echt zien? Kom dan naar onze winkel met inspirerende showroom in Ermelo.