Splendid!

Wat een ervaring! Zo snel en vriendelijk geholpen! En zo creatief is Koen! Aanrader!

Eerst een slechte ervaring vanwege een virus op de pc. Maar kreeg de juiste mail weer en die was goed

Snelle reactie en levering! Zelfs nog wat extra's zonder extra kosten!

Top service, snel en goedkoop!

Supersnelle service om je afbeelding om te laten zetten in een vector bestand voor een prima prijs. Vectoren bestanden zijn van perfecte kwaliteit. Aanbeveling voor iedereen die zijn logo of een andere afbeelding snel en goed omgezet wil hebben in een vector bestand.

Supersnelle service, zelfs op oudjaarsdag

Savonds opdracht gegeven, volgende ochtend om 11u (oudjaarsdag) al retour.

Perfect,

en ook de service bij jullie is goed! (Dik tevreden van het eindresultaat en de gemaakte afspraken ivm uitvoering en prijzen)

Ik leverde mijn idee in en het werd top en snel terug geleverd !! Fantastisch

TOP!

Snel en netjes geleverd, bedankt!

Prima ervaring

Probleem kort uitgelegd. Was in een mum van tijd geregeld.

Precies wat ik nodig had, en snel binnen.

Snel en goed

Simpel aan te vragen en binnen 24 uur geregeld, super

Service 10/10! Binnen op afgesproken tijd

Eenvoudig aan te leveren, mooi resultaat en ruim binnen de aangegeven tijd ontvangen.

Snelheid top Kwaliteit top Service to

Professionele hulp en erg vlot

Ik werd zeer snel geholpen. Ook vragen werden snel en adequaat behandeld. Ik ben zeker tevreden!

Snel en goed geholpen

Zeer goede service aanrader !

Eenvoudige instructie bestandje JPEG opsturen. Vervolgens binnen de afgesproken tijd via de mail retour gezonden in EPS precies volgens afspraak.

Super snel en professioneel.

Heel vriendelijke communicatie zonder gedoe en niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Erg tevreden.

Heel fijn en snel geholpen

Netjes voor de afgesproken tijd mijn logo in de mail ontvangen.

Perfect resultaat en levering binnen de afgesproken

Zeer goede communicatie en perfecte afwerking

Top resultaat, en zeer goede communicatie dank u.

Snel en goed resultaat

Snel en goed resultaat voor een zeer goede prijs.

Geweldig, vlug en goed geholpen

Normaal denk ik jaja is dit wel te vertrouwen maar gelukkig heb ik het aan gedurft en ben ik super tevreden met het resultaat. Thanx

Snel en goed. Betrouwbare levering.

Via een kennis kwam ik bij van JPG naar EPS terecht. Snel geregeld en goede kwaliteit.

Snel en netjes afgehandeld en tevens een spelfout uit eigen beweging ontdekt en aangepast !

186 Bassin

Maastricht 6211AL