Super snelle en goede service!

Binnen een paar uur het bestand ontvangen. Super snelle service en goed contact. Ook nadat het ontwerp was toegestuurd en er achteraf nog wat vragen waren, werd ik direct geholpen. Al met al, top!

zeer snel en correct

Koen heeft binnen no time mijn logo van een paint ontwerp omgezet naar PDF en EPS. Zeer te vreden met zijn goede en snelle werk!! Daan's Bike Repair Haarlem

Vriendelijke, snelle en bovenal goede service. Een aanrader als je een bestand naar eps wil om laten zetten!

Gewoon goed.

Doet wat hij zegt en doet wij vragen.

Een 10 met een gouden griffel.

Geweldige service. Had klein dingetje met de drukkerij. Nu jaar verder had ik een vraag of ontwerp iets aangepast kon worden. Binnen een dag was het geregeld. Geweldig!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Snelle levering bedankt

Alles Bestens

Sehr schnelle Lieferung. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle service!

Koen maakt de logo's die wij nodig hebben super snel, dit maakt het werk voor ons een stuk makkelijker en ook voor onze klanten.. Dankzij Koen en de interessante prijs kunnen wij het de klant kosteloos aanbieden. zo kunnen wij ook weer goede service verlenen. WIJ RADEN KOEN ZEER ZEKER AAN.!

Mooi resultaat en zeer vriendelijke bediening!

Had het vectorbestand de volgende dag al!

I received a perfect EPS. And in a short time.

I received a perfect EPS. And in a short time.

Top service in kwaliteit en snelheid!

Dit is mijn 2e opdracht die ik heb uitgezet. In beide gevallen een super ervaring. Altijd fijn als mensen open staan om je vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Daarnaast wederom een enorm snelle service. Top!

Super snel!

Mijn logo was eerder klaar dan vooraf aangegeven. Hele fijn communicatie, er werd meteen gereageerd op mijn mail. Check ook je spam folder, want mijn logo was eerder klaar, maar ik zag hem pas later.

Al enige keren bestanden laten overzetten, en altijd naar tevredenheid.

Top service.

Begrijpen wat je bedoelt en zeer serieus in het ontwerpen of wijzigen van je bestand

Goed snel

Enorm snel omgezet!! Top!!

TOP for everything!

i would definitely give 5 STAR + . Very very good and professional !

Super snelle service

Ik had binnen 1,5uur al mijn bestand voor super goede prijs!

prima service

Een snelle correcte afhandeling. Ik ben erg tevreden

Rasche tadellose Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service en heel snel geholpen

Snel, zorgvuldig, prettig en accuraat.

JPG naar EPS biedt een uitstekende service, zoals gezegd, snel, zorgvuldig, op prettige wijze en accuraat. Niet fancy, gewoon 'up to date' en ter zake kundig. Aanbevelenswaardig!

Snelle actie/reactie, super handig en keurige terugkoppeling! Als ik dit nog eens moet laten doen dan kom ik bij Koen terug hiervoor. Gemak dient de mens en dit is zo geregeld. Hartelijk dank, Irma

top resultaat

Bij vragen snel een reactie en het bestand super snel gestuurd gekregen! Absoluut een aanrader

Logo keurig en snel omgezet

Ik heb in mijn mei ons logo laten omzetten. We hebben tussendoor nog op een plezierige manier telefonisch contact gehad om een paar details te bespreken en wij zijn heel bij met het resultaat! Voor de bijbehorende tekst is een goed en mooi passend lettertype uitgezocht. De kwaliteit van het nieuwe bestand is uitstekend.

186 Bassin

Maastricht 6211AL