Snel en flexibel

Kon de zaaglengtes na plaatsen bestelling eenvoudig aanpassen via Whatsapp contact. Enige minpuntje is kwaliteit zaagsnede, deze was nogal ruw.

Ben zeer tevreden

Alles is volgens afspraak geleverd En ook nog snel

zeer voorspoedige levering

Exact volgens mijn gevraagde configuratie

Alles correct volgens bestelling en op tijd

gewoon goed

gewoon goed

Wederom perfecte levering!

Eenvoudig overzicht op de webpagina met voldoende uitleg en keuze. Makkelijk te bestellen en betalen. Direct bericht over de aankoop en verzending. Snelle levering.

Prima zaak en snelle levering. Ben hobbyist en heb niet zo veel tegelijk nodig, dus twee meter lengtes, zijn prima voor mij. Ga zo door.

Heel goed bedrijf

Alles correct geleverd

netjes en snelle levering

goed geholpen

ok

ok

Goed en op tijd.

Wordt altijd op tijd en goed geleverd.

Aanrader!

IJzershop heeft vanaf het begin meegedacht en snel gereageerd. Vervolgens snel en correct geleverd.

Geen nonsens gewoon goed superrrrr

Nvt

Goed kwaliteit, snel geleverd , duidelijke webshop

Goed en snel

Al meerdere keren wat metaal besteld en altijd goed en snel geleverd. Veel keuze ook.

Goed bedrijf komt zijn afspraken na

Goed voor elkaar je spreek een datum af en op die dag leveren ze ook goed bedrijf komt zijn afspraken na

Top zoals altijd

Netjes en goed geleverd voor een oede prijs. Echt top bedrijf

Prima naar wens.

Goed materiaal, op tijd geleverd en nette prijs

Zoals ik gewend ben van Ijzershop.nl!

Een overzichtelijke website; het bestelde product werd in minder dan 20 uur bezorgd. Ook de supportdesk reageerde supersnel en adequaat op mijn vraag over de bestelgeschiedenis. Top!

Snel en betrouwbaar

Snel geleverd gekregen. Prijs prima. Wat wil je nog meer...

Mijn bestelling .., aluminium staven rond 6mm

Mijn bestelling bij ijzershop besteld aluminium staven diameter 6 mm. Snel bezorgd.., mijn pakket door de bezorgdienst .., bedankt. Johan.

Erg goed

Bestellen ging snel, levering was razendsnel !! Leveringskosten zijn zeer redelijk. Mijn eerste kennismaking met de ijzershop smaakt naar meer.

Superrrrrrrr

Snel en betrouwbaar goede services snelle levering perfecte knip services ik koop vaker

Snel geregeld

Fijn bedrijf snelle reactie op de mail.

Denken mee hoe je het beste en voordeligste kunt maken als je een schets stuurt wat je wilt maken. Een snelle levering volgens afspraak.

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.