Ruime keuze en snel geleverd!

Ruime keuze en snel geleverd!

Eenvoudig te bestellen , snel geleverd , goed verpakt.

Goed produkt

Het produkt is goed de afwerking kan iets beter daar er nog gevaarlijke bramen aan de zaagsnedes waren. De transsport kosten zijn wel aan de hoge kant.

zeer goed

zeer goed

Goede service en accuraat.

Netjes en goed verpakt en snel geleverd . Top.

geweldig

makkelijk bestellen en levering op tijd

een woord top

zeker de moeitewaard.

Zeer positief

Erg goed persoonlijk geholpen doordat er gebeld werd met verdiepende vragen.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goed materiaal niet duur.

Vlot en correct

Snelle levering online Ook bij de balie vriendelijk en vlot Ook prijs prima in orde.

Veel keus en snel geleverd

Al vaak gebruik gemaakt en altijd snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen, prima levering

Voor mijn bestelling kwam ik terecht op ijzershop.nl Ik kon mijn materiaal op maat laten zagen, helaas maximaal 5 zaagsneden per metaalstuk. Levering ging prima

snel en netjes geleverd

fantastisch

Het gevraagde artikel werd keurig en tijdig bezorgd.

Prima materiaal, veel keuze en snelle levering!

Betaalbaar en snel geleverd!

Mijn bestelling (zincor plaat 2mm 500x1000 mm) was binnen een paar dagen geleverd!

Snelle levering, duidelijke website, kleine lengtes beschikbaar, zeker een aanrader.

Alles prima, snel geleverd en compleet.

Een 10

Snel en makkelijk kunnen bestellen

Bestellen gaat makkelijk via de site en er is veel mogelijk om te krijgen. De levering is ook erg snel en de bezorgkosten zijn laag. Ik ben er erg tevreden mee.

Snelle levering, alles perfect in orde

Super. Wat ik bestelde snel en op het aangegeven moment geleverd.

Duidelijke website. Materialen van goede kwaliteit. Ondanks de hoeveelheid en het gewicht snel en op het aangegeven moment geleverd tegen een nette prijs.

Goede prijzen, snelle levering

Mooi

Snel en correct

Altijd correcte afhandeling

Correct en snelle levering.

Er is een ruim en groot assortiment. Voor de minder ingewijde staan er tekeningen op de website met maat aanduidingen zodat je het juiste en snel kan bestellen. En het wordt snel geleverd.

makkelijk besteld snel geleverd

makkelijk besteld snel geleverd

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.