snel geleverd

precies volgens opgave

Goed.

Geleverd zoals gevraagd.

Prima ervaring met deze shop.

Heldere website en snelle levering.

Na wat zoeken de juiste materialen gevonden. Veel te kiezen en dat geeft inspiratie voor het maken van nieuwe objecten.

Fijne website en snelle levering

Fijne overzichtelijke website waar je enorm veel kan bestellen. Daarna was de levering (hoewel ik wat verder woon) binnen 3 dagen bezorgd.

top

perfect conform opgave afgehandeld binnen 3 werkdagen

Geweldig!!

Hoeklijn besteld, goedkoper dan marktplaats en voor 10 euro laten bezorgen! Beter dan dit gaat het niet worden!

supergoed en betrouwbaar

het is een top bedrijf leveren snel en correcte spullen ook de knip services is prima ik heb nog nooit een foutje mee gemaakt de prijzen zijn redelijk en er is een ruime keus het is overegens niet de eerste keer dat ik er koop dus ja ben tevreden.

Uitstekende service en levering

IJzershop belde mij daar ik 175 lengte heb aangegeven. De lengte wordt in de regel in "mm" aangegeven en ik dacht dat het "cm" waren, dus hebben zij mij gevraagd of het klopt "mm"? Ik bedoelde "cm" ipv "mm". Dus hebben zij dit voor mij aangepast. Heel attent mij hieromtrent te attenderen. Top service, zij denken met je mee! Nogmaals mijn dank voor de goede service!

Artikel volledig in overeenstemming met de verwachting

Zoals diverse eerdere ervaringen ook nu weer alles top geregeld en artikel snel ontvangen

uitstekend

Snelle levering van plaatstaal voor mijn auto

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelling gratis gezaagd en netjes verpakt.Goede kwaliteit

snel geleverd goed verpakt

snel geleverd goed verpakt

Betrouwbaar, snel en goed geprijsd

Prettige communicatie en goede kwaliteit. Regelmatig doe ik een aankoop en de geleverde producten zijn prima. Prettige service van de transporteur.

Snelle levering.

Uitstekend.

top

was weer top besteld en direct geleverd

Iets van ijzer bestellen. Dan moet je de ijzershop bellen. Zo gauw u heeft besteld. Is het de ijzershop die met het bestelde naar u toe snelt.

Goedkoop en de enige die tegen een normaal tarief bezorgd

Uitstekende sortering, en Uitstekende levering.

De keuze is enorm. En de levering snel en accuraat. Zeer tevreden.

Snel en betaalbaar.

Even wat materiaal bestellen dan zeker hier doen

Maken wat besteld wordt, snelle levering

Eenvoudige manier van bestellen en snelle levering tegen een goed prijs

zeer goed

Duidelijke site goed materiaal en keurig geleverd ik bestel zeker meer bij jullie

Venusweg 15

8938BC Leeuwarden

Over IJzershop

IJzershop.nl levert stalen, aluminium en roestvaste platen en profielen. Wij leveren in heel Nederland aan vakmensen en particulieren. De metalen profielen worden in lengtes van 2 meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt. Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs. De supportdesk van IJzershop.nl is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. De IJzershop levert metaal, maar er wordt ook zeker mee gewerkt! Ieder kan bij ons een offerte aanvragen om een constructie te maken.